Engineers Prague – KTH Krynica 6:5 (po pr.)
po prodl.
ČVUT Engineers Prague
6:5 (2:1, 2:2, 1:2 - 1:0)
KTH Krynica
Úterý 13.12.2016, 18:15 • Zimní stadion Hvězda, Praha • European University Hockey League • 7. kolo
Partner:
     
    Je dobojováno. Technika tahala celé utkání za delší konec, avšak hosté z Polska se vždy dokázali dotáhnout. Naposledy se jim to podařilo za stavu 5:3 dvěma slepenými brankami. V prodloužení byly šance na obou stranách ovšem bonusový bod připsal Technice Oldřich Heža, který se dokázal prosadit povedenou kličkou. S konstatováním, že Technika na svém ledě poráží polskou Krynicu 6:5 po prodloužení, se s Vámi loučím. (20:35:48)
     
    Konec zápasu.
     
    64:24
    Tým Technika Praha právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. Domácí jeli dva na jednoho. Tobola našel krásným pasem OLDŘICHA HEŽU, který si troufl na kličku do bekhendu. Domácí hráč oklamal Beka a zařizuje vítězství Techniky v dnešním utkání. Asistence: Dominik Tobola.
     
    64:01
    Probíhá poslední minuta prodloužení.
     
    63:32
    Při hře tři na tři střídá akce akci. Nyní předvedl dobrý zákrok domácí gólman, po jehož levici se bude nyní vhazovat.
     
    62:49
    Technika jela dva na jednoho. Jiří Kratochvíl se rozhodl pro střelu, kterou dokázal Bek nakonec vyrazit do rohu kluziště.
     
    62:02
    Petr Hupka tak dlouho dloubal do kotouče u levé tyče, až ho dostrkal za brankovou čáru, ovšem rozhodčí razantně rozpažil a branka platit nebude. Prodloužení tak pokračuje dál.
     
    61:06
    Hostující hráči jsou zatím v prodloužení aktivnější a Cvrčka zaměstnávají poměrně slušným počtem střel.
     
    60:27
    Hosté šli do přečíslení dvou na jednoho, avšak jednomu z hostujících hráčů střela příliš nesedla a kotouč skončil vedle branky.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Je konec třetí třetiny. Technika se dostala ve třetí periodě ve vlastním oslabení do vedení 5:3, avšak o dvoubrankový náskok přišla během jedné minuty, kdy se hostům podařilo dvakrát skórovat. Utkání tak půjde do prodloužení, které se bude hrát pět minut se třemi hráči na obou stranách.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:50
    Deset vteřin před koncem se bude vhazovat v obranném pásmu Techniky. Utkání pomalu, ale jistě směřuje do prodloužení.
     
    59:33
    Josef Vostracký zakládá jeden z posledních útoků v základní hrací době.
     
    58:31
    Hosté byli v přečíslení, Muratov zkoušel vše vyšperkovat zadovkou, ale tam byl jen obránce domácího celku, který celou akci polského celku překazil.
     
    58:01
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:37
    Po další útočné akci Krynici se bude vhazovat po pravé ruce gólmana Dominika Cvrčka.
     
    56:56
    Tým KTH Krynica právě vstřelil branku!
    Netrvalo to dlouho a je vyrovnáno. ALEXANDR ALIMOV se dostal mezi kruhy a přesnou střelou do spodní části branky srovnává stav utkání. To bude zajímavý závěr utkání. Asistence: Valerij Polinin, Jaroslav Pomorcev.
     
    56:43
    Tým KTH Krynica právě vstřelil branku!
    Tak pozor. PAVEL VOROBJEV si počínal jako zkušený mazák a povedenou střelou zařídil hostům důležité snížení. Asistence: Stanislav Pestikov.

    Alan Šrámek

    Branky a nahrávky: 5. Ujfaluši (Sem, Zilcher), 7. Kolář (Klement, Urbánek), 29. Urbánek (Kolář), 30. Ujfaluši (Heža), 47. Tobola, 65. Heža (Tobola) – 7. Galuškia (Alimov), 32. Smirnov, 40. Galuškia (Smirnov), 57. Vorobjev (Pestikov), 57. Alimov (Polinin, Pomorcev)


    ČVUT Engineers Prague: Cvrček (Matuna) – Suk, Vostracký, Pelc, Tobola, Klement, Žáček, Zilcher, Potocký, Hupka, Popek, Urbánek, Herna, Hlaváč, Kratochvíl, Sem, Fiala, Heža, Ujfaluši, Kolář, Kopečný
    KTH Krynica: Sizov (30. Bek) – Zabawa, Kozak, Juzlenko, Polinin, Smirnov, Sokolovskij, Laťjuk, Vorobjev, Baširov, Čikida, Muratov, Galuškia, Lomajev, Pestikov, Dudkiewicz, Pomorcev, Alimov
    thejrc.org