Výber Tipsport ligy – Slovensko 6:1 (kon.)
konec
Výber Tipsport ligy
6:1 (3:1, 0:0, 3:0)
Slovensko
sk Středa 14.12.2016, 17:00 • Zimný štadión, Martin • Exhibiční utkání
Partner:
     
    Pri pohľade na výsledok dnešného duelu by ste asi len ťažko povedali, že išlo o exhibíciu. Tipsportligový výber predvádzal takmer počas celých šesťedesiatich minút veľmi kvalitný výkon, zato Zdeno Cíger má pred víkendovým podujatím vo Švajčiarsku nad čím rozmýšľať. S konštatovaním, že za najlepších hráčov boli vyhlásení Michal Valent, respektíve Vladimír Dravecký, sa s vami lúčim a prajem vám pekný zvyšok večera. Lúči sa s vami Jakub Kocourek! (19:20:16)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:47
    Tipsportligistom dnes hokej rozhodne chutil. To predvádzajú aj v tejto chvíli, keď pár sekúnd pred koncom točia reprezentantov v ich obrannom pásme.
    59:07 LAPŠANSKÝ - 6:1
     
    59:07
    Výber Tipsport ligy dal gól! Ak si dnes niekto zaslúžil za svoj výkon gól, tak to bol rozhodne ADAM LAPŠANSKÝ. Ten dnes ohrozil reprezentačnú bránu niekoľkokrát, až mu to napokon vyšlo, keď využil pomerne neprehľadnú situáciu pred Denisom Godlom. Asistencia: Nagy.
     
    58:00
    Marcel Hossa prenechal puk Tomášovi Surového, ten to skpsil zápästím, bránu Denisa Godlu však tentokrát netrafil.
     
    57:21
    Hra je v tejto chvíli opäť prerušená. Po poslednej reklamnej prestávke tohto stretnutia sa bude exhibícia už len dohrávať.
    56:21 BUC - 5:1
     
    56:21
    Výber Tipsport ligy dal gól! Tak toto už vyzerá na debakel. Mathew Maione ukázal svoju šikovnosť s pukom, krásne našiel DÁVIDA BUCA, ktorý trafil skutočne parádne.
    55:49 BLACKWATTER - 4:1
     
    55:49
    Výber Tipsport ligy dal gól! Tak a zdá sa, že je rozhodnuté. Výberu Tipsport ligy vyšla pekná nitrianska spolupráca, keď Marek Slovák poslal puk ako na podnose JUDDOVI BLACKWATEROVI, ktorý prekonáva Denisa Godlu. Asistencia: M. Slovák.
     
    55:14
    Michal Hlinka napriahol, svojho menovca Valenta však ani tentokrát neprekvapil.
     
    54:27
    Reprezentanti sa síce po dlhšom čase dostali do útočného pásma, tam však opäť predviedli nedorozumenie v rozohrávke. Obe mužstvá striedajú, puk má za Valentom Mathew Maione.
     
    53:20
    Tipsportligisti zvyšujú svoju aktivitu. Poriadne tvrdý náprah teraz predviedol Marcel Hossa, Denis Godla ale znova zabránil trenčianskemu kanonierovi skórovať.
     
    52:40
    Denis Godla sa od svojho príchodu do reprezentačnej bránky prezentuje sympatickým výkonom. Tentokrát zabránil pokusu Mareka Zagrapana, ktorý mu to mieril "na teplomer".
     
    52:00
    Vladimír Dravecký spravil nepochopiteľnú chybu vo vlastnom obrannom pásme, k puku sa dostal Patrik Koyš, z ideálnej pozície však prepálil Godlovu svätyňu!
     
    51:20
    Sledujeme veľmi dlhý úsek hry bez prerušenia, v ktorom sa však nič spomenutia hodné na ľadovej ploche nedeje. Výber Tipsport ligy predvádza kvalitný vysoký pressing, ktorým robia reprezentačným obrancom veľké problémy.
     
    49:45
    Dvojica Lapšanský-Nagy opäť točila reprezentačnú päticu vo vlastnom obrannom pásme. Tentokrát sa už Adam Lapšanský odhodlal k strele, Denis Godla mal ale opäť ideálny výhľad.
     
    49:00
    Ladislav Nagy číhal na prihrávku od Adama Lapšanského spoza brány, Denis Godla však opäť dobre kontroloval sitáciu pri svojej pravej žŕdke.

    Jakub Kocourek

    Branky a nahrávky: 2. Blackwatter (Hossa, Slovák), 11. Surový (Buc), 16. Buc (Hickmott), 56. Blackwatter (Slovák), 57. Buc (Maione), 60. Lapšanský – 15. Dravecký


    Výber Tipsport ligy: Valent (Baroš) – Dudáš, Wishart, Milam, Maione, Ivan, Kozák – Brejčák, Koyš, Blackwater, Hickmott, Buc, Zagrapan, Nagy, Surový (C), Lapšanský, Marcel Hossa, Marek Slovák
    Slovensko: Laco (Godla) – Marek Ďaloga, Švarný, Čerešňák, Jánošík, Trška, Šedivý – Dravecký (C), Suja, Mikúš, Michal Hlinka, Češík, Matoušek, Macík, Bruno Mráz, Bortňák, Hrnka

    Rozhodčí: Vladimír Baluška, Daniel Konc – Roman Výleta, Jozef Tvrdoň
    thejrc.org