Kobra – Chomutov 2:3 (po pr.) | Jihlava – Vítkovice 3:2 (kon.) | HK MD Šumperk – Warriors Brno 3:2 (kon.)
PZ Kladno – Kladno 3:4 (kon.) | Havířov – Zlín 1:6 (kon.) | Slavia – Pardubice 4:5 (kon.)
Kometa Brno – Liberec 2:3 (kon.) | Poruba – Přerov 3:2 (1:0 po s.n.) | Olomouc – Vsetín 3:6 (kon.)
Č. Budějovice – HC Plzeň 2:5 (kon.)
po prodl.
HC Kobra Praha
2:3 (1:0, 1:2, 0:0 - 0:1)
Piráti Chomutov
Čtvrtek 15.12.2016, 15:10 • Zimní stadion Kobra • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    44:42
    Michal Gut (CHM) v rohu obranného pásma namotal na manťák protihráče a za nesouhlasného projevu rodičů na tribunách vůči jeho zákroku odjíždí na trestnou.
     
    37:22
    Dvě minuty za hákování jdou za Lukášem Kovalem (KOP), který ve středním pásmu zastavil nedovoleně pronikajícího soupeře. Přesilovka pro Piráty.
     
    34:42
    Domácí budou hrát přesilovou hru. Na trestné lavici sedí za svůj přečin Lukáš Benda (CHM). Šance pro Pražany, aby se dostali zpět do dvougólového vedení.
     
    23:23
    Přesilovka pro Chomutov. Za nedovolené bránění je vykázán Zoran Fiala (KOB), který při snaze zastavit brejk soupeře pouze fauloval. S nájezdem si poradil Cichoň.
     
    07:25
    Kobra má k dispozici přesilovku. Za hrubost je vyloučen Jan Šafránek (CHM). V signalizované výhodě byly oba týmy blízko ke gólu. Kobra si nejdříve málem dala vlastenec, Zoran Fiala pak z dobré pozice nedokázal trefit kasu.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 2. Dupal (Ksandr), 21. Rubeš (J. Cichoň, Ksandr) – 34. Koláček (Benda), 37. Koláček (Prokop), 61. Gut


    HC Kobra Praha: O. Cichoň (Šmehlík) – Fiala, J. Cichoň, Střeštík, Ženíšek, Havlíček, Skalík – Černý, Jaroš, Koval, Kuracina, Doležal, Šubert, Dupal, Kapal, Ksandr "C", Rubeš "A".
    Piráti Chomutov: Dobeš (Svoboda) – Malický, Vaněk "A", Kastner, Klika, Němec – Králíček, Harkabus, Šafránek, Mežnar "A", Hofrichter, Prokop "C", Holka, Benda, Koláček, Gut, Vrhel.

    Rozhodčí: Luděk Pilný – Peter Holeček, Aleš Roischel
    thejrc.org