Kobra – Chomutov 2:3 (po pr.) | Jihlava – Vítkovice 3:2 (kon.) | HK MD Šumperk – Warriors Brno 3:2 (kon.)
PZ Kladno – Kladno 3:4 (kon.) | Havířov – Zlín 1:6 (kon.) | Slavia – Pardubice 4:5 (kon.)
Kometa Brno – Liberec 2:3 (kon.) | Poruba – Přerov 3:2 (1:0 po s.n.) | Olomouc – Vsetín 3:6 (kon.)
Č. Budějovice – HC Plzeň 2:5 (kon.)
po prodl.
HC Kobra Praha
2:3 (1:0, 1:2, 0:0 - 0:1)
Piráti Chomutov
Čtvrtek 15.12.2016, 15:10 • Zimní stadion Kobra • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Dámy a pánové, děkuji Vám za sledování tohoto onlajnu. Pokud mi to plynulost dopravy dovolí, budu pro Vás pokračovat na zápase Slavie s Pardubicemi. Zatím se těší na počtenou Richard Wagner. (17:17:01)
     
    Konec zápasu.
     
    60:25
    Piráti právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto a poměrně rychle! Za Kobru v dobré pozici netrefil bránu Vítek Šubert, načež se na druhé straně dostal do samostatného úniku MICHAL GUT, který si vykoupal Oldřicha Cichoně a rozhodl o bonusovém bodu pro Piráty!
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    V základní hrací době jsme vítěze nepoznali. Kobra vedla po gólech Dupala s Rubešem už 2:0, na konci druhé části ale dvě brankami srovnal Koláček. Kobra získává svůj sedmý bod do tabulky v této sezoně. Uvidíme, zda v nastavení nepřidá osmý.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:55
    Chomutov je sice v útočném pásmu, ale bez šance. Kobra se výtečně zapřela a na mantinelech nedovolila průnik do střeleckého zakončení.
     
    58:56
    Nejprve Chomutov, nyní se do tlaku hnala i Kobra. Jenže ani jeden z týmů si nedokázal poradit s aktivitou soupeřových obránců. Dělba bodů je blízko.
     
    57:51
    Pražští hráči se snažili o smysluplnou kombinaci. Ondřej Dupal pak zakončil z levého křídla, ale našel jen nastavenou lapačku Jakuba Dobeše.
     
    56:39
    Chomutovští se snažili něco vymyslet v prostoru před Oldřichem Cichoněm, jenže díky dobrému forčekingu Kobry na mantinelech se jim to nepovedlo.
     
    55:21
    Eric Mežnar vyslal z osy kluziště parádí dělovku, které ale chyběl jeden aspekt. Přesnost. Dva metry od ledu opravdu není výška hokejové brány. Následně je pro přihrávku rukou vytažená hra do středního pásma.
     
    54:47
    Průnik po levém křídle zakončili hostující hráči střelou do středu branky, kterou si Oldřich Cichoň pohlídal.
     
    54:29
    Po nepřesnostech na obou stranách při snaze o založení útoku se píská další icing Pirátů. Tentokrát jsme se obešli bez debat mezi střídačkou a sudími.
     
    53:28
    Chomutovu je odpískáno zakázané uvolnění, načež se trenér Pirátů poškádlil na duo čárových slovy: "Tohle ale není icing,ne?" "Je." Taková byla odpověď rozhodčího.
     
    52:56
    Kobra se snažila posunout hru z obranného pásma do útočné třetiny, ale Piráti jí na modré zkazili tento pokus zašlápnutím puku.
     
    52:07
    Také bárka plná Pirátů z Chomutova zaplula do pásma a spustila salvu. Chytla se jen jedna střela od modré, kterou zastavil hrudí Cichoň.
     
    51:18
    Další chyba v obraně Chomutova a fantastický Jakub Dobeš! Adam Doležal stál zcela sám před jeho klecí, zakončoval po ledě k tyči, ale maskovaná opora Pirátů předvedla dva skvělé zákroky betonem!
     
    50:09
    Teď ale Piráti zle propadli a Ondřeji Dupalovi chybělo po brejku dvou na jednoho asi dvacet sedm a půl milimetru k tomu, aby trkl puk nad beton Jakuba Dobeše! Takhle trefil jen chránič chomutovského gólmana.
     
    49:50
    Hra se nyní odbývá především ve středním pásmu. Obě mužstva si dobře brání modrou čáru.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 2. Dupal (Ksandr), 21. Rubeš (J. Cichoň, Ksandr) – 34. Koláček (Benda), 37. Koláček (Prokop), 61. Gut


    HC Kobra Praha: O. Cichoň (Šmehlík) – Fiala, J. Cichoň, Střeštík, Ženíšek, Havlíček, Skalík – Černý, Jaroš, Koval, Kuracina, Doležal, Šubert, Dupal, Kapal, Ksandr "C", Rubeš "A".
    Piráti Chomutov: Dobeš (Svoboda) – Malický, Vaněk "A", Kastner, Klika, Němec – Králíček, Harkabus, Šafránek, Mežnar "A", Hofrichter, Prokop "C", Holka, Benda, Koláček, Gut, Vrhel.

    Rozhodčí: Luděk Pilný – Peter Holeček, Aleš Roischel
    bahis siteleri