Kobra – Chomutov 2:3 (po pr.) | Jihlava – Vítkovice 3:2 (kon.) | HK MD Šumperk – Warriors Brno 3:2 (kon.)
PZ Kladno – Kladno 3:4 (kon.) | Havířov – Zlín 1:6 (kon.) | Slavia – Pardubice 4:5 (kon.)
Kometa Brno – Liberec 2:3 (kon.) | Poruba – Přerov 3:2 (1:0 po s.n.) | Olomouc – Vsetín 3:6 (kon.)
Č. Budějovice – HC Plzeň 2:5 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
4:5 (0:0, 2:4, 2:1)
HC Dynamo Pardubice
Čtvrtek 15.12.2016, 18:00 • ZS Eden, Praha 10 - Vršovice • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:37
    Slavia je v útočném pásmu a hraje bez brankáře!
     
    58:46
    Útočného faulu se dopustil Maxim Havrda (SLA), který je rozhodčím oceněn dvěma minutami na trestné lavici.
     
    56:59
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia se dostává do kontaktu a závěr zápasu bude ještě hodně zajímavý! Nic moc se v posledních momentech nedělo, až si nakonec domácí vytvořili šanci. Maxim Havrda sjel z pravého křídla blíže k brance a prostrčil puk na hokejku MARTINA PETRÁKA, jenž zblízka zvedl puk nad padajícího Vojtěcha Nečase! Asistence: Maxim Havrda a Tomáš Klapka.
     
    54:30
    Po střele z pravého kruhu, kterou Vojtěch Nečas vyrazil betonem před sebe, dorážel s obráncem na zádech Martin Petrák, leč netrefil se mezi tři tyče!
     
    51:25
    Jan Lašák se prokličkoval po pravém křídle až před branku. Z těsné blízkosti vyslal ostrou střelu, kterou zastavil Němeček ramenem, kotouč se pak skutálel jen těsně vedle tyče.
     
    49:14
    Slavia právě vstřelila branku! (Gól v přesilovce.)
    Domácí tým nakonec přeci jen využívá přesilovku a je blíže případnému vyrovnání! Maxim Havrda zakombinoval s Tomášem Klapkou, načež vyslal z rohu přihrávku přesně na hokejku ŠIMONA VLČKA, který bez bázně a hany propálil Nečase! Asistence: Tomáš Klapka a Maxim Havrda.
     
    47:55
    Útok, který skončil faulem Dominika Pejzla (PCE). Ten teď sedí na dvě minuty za hákování na trestné lavici.
     
    42:59
    Petr Antoníček (PCE) je p zásahu vysokou holí do obličeje domácího hráče vyloučen na dvě minuty.
     
    42:45
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Brankář Němeček je teď pod svojí helmou červený jako rajské jablíčko. Na tuhle střelu mohl dosáhnout. Michal Hrádek totiž předal kotouč RADKU ŠÍROVI, který nahodil od modré čáry puk na bránu. Ke všeobecnému překvapení ji Němeček podcenil a je to o tři góly! Asistence: Michal Hrádek a Tomáš Zeman.
     
    39:51
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Devět vteřin před koncem druhého dějství odskakují hokejisté z východních partií Čech do dvojnásobného náskoku. Filip Koffer našel parádí přihrávkou skrze brankoviště hůl TOMÁŠE ZEMANA, který pak překonal slajdujícího Josefa Němečka! Asistence: Filip Koffer.
     
    37:22
    Radek Šír (PCE) je potrestán dvěma minutami za podražení. Slavia může vyrovnat.
     
    34:58
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo otáčí vývoj zápasu a ujímá se těsného vedení! Ondřej Tobiáš předložil puk Tomáši Zemanovi, který vybojoval závar před Josefem Němečkem. V něm se nejlépe zorientoval RADEK ŠÍR, jenž zasunul puk za maskovaného muže domácích! Asistence: Tomáš Zeman a Ondřej Tobiáš.
     
    33:38
    Ondřej Tobiáš stál zcela sám před brankou, ale jeho backhandové zakončení vyčapal svými betony Josef Němeček!
     
    33:12
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    V Edenu je znovu na světelné tabuli na každé straně stejné číslíčko. Dominik Pejzl dostal kotouč na pravé křídlo od Davida Matěchy, ze střední třetiny vyslal do nájezdu z bohu DANIELA HLEDÍKA, jenž si najel k brance, odmítl beka, položil gólmana, backhandem zasunul a nakonec byl zavalen radujícími se spoluhráči! Asistence: Dominik Pejzl a David Matěcha.
     
    32:51
    Znovu zůstal před brankou úplně osamocený Antoníček, který ale ze stoje trkl špičkou hokejky touš jen těsně vedle!
     
    29:42
    Dynamo se tlačí před maskovaného muže domácích a málem bylo vyrovnáno! Petr Antoníček tečoval pře brankou puk jen těsně vedle brány! Inu, při svých parametrech je před brankou tento čahoun hodně nebezpečný.
    28:26 ŠVEC - 2:1
     
    28:26
    Slavia právě vstřelila branku! (Gól v přesilovce.)
    Mužstvo z Edenu se podruhé v zápase ujímá vedení! Dominik Kučera našel hokejku Martina Petráka, který svým pokusem sice ještě neuspěl, ale prázdnou bránu za Vojtěchem Nečasem trefil bezpečně LIBOR ŠVEC! Mimochodem, po zahlášení asistence Petrákovi se ozval hlouček poněkud starších slávistických hráčů. Že by nějaký hec? Asistence: Martin Petrák a Dominik Kučera.
     
    27:28
    Křenek byl následně seknut Tomášem Jelínkem (PCE) a Slavia má k dispozici přesilovou hru.
     
    27:25
    Únik Lukáše Křenka gólem nekončí! Jeho nájezd nadvakrát zneškodnil svými betony výborný Vojtěch Nečas!
    25:46 LAŠÁK - 1:1
     
    25:46
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Sladký pocit gólového úspěchu právě pohladil i hráče na pardubické střídačce. Filip Koffer to udělal výborně, když si všiml z obranu najíždějícího JANA LAŠÁKA. Tomu hodil kotouč do souboje s bekem a Lašák se pak tělem dostal před něj a jednoduchou kličkou mezi betony vyrovnal na 1:1! Asistence: Filip Koffer a David Matěcha.
     
    25:20
    Pardubice jsou v plném počtu, v závěru oslabení se dokázaly osvobodit. Jenže tomu předcházel výjezd Kubánka na osu a skvělý zákrok Vojtěcha Nečase, jenž následně zneškodnil i dorážku Dávida Kižlina!
     
    23:37
    Vojtěch Nečas si poradil se střelou od modré čáry. Betonem ji vykopl před sebe, načež musel čelit dorážce. I tu ale s přispěním obrany zvládl.
     
    23:13
    Daniel Hledík (PCE) je tím, kdo jde za podražení na trestnou lavici.
     
    21:14
    Slávisté byli dvakrát po sobě vykázáni z bodu pro vhazování. Je tu trest pro hráčskou lavici, který odpyká Maxim Kubánek (SLA).
    20:48 J. SRDÍNKO - 1:0
     
    20:48
    Slavia právě vstřelila branku!
    No a následně se sešívaní hokejisté prosazuji! V mé drobné čtvrteční poezii vyhlížený gólový románek jako první okusili domácí. JAN SRDÍNKO zachytil na modré čáře puk a tvrdou ranou ho poslal pod horní tyčku! Gólman Vojtěch Nečas skrze bránící hráče před svou klecí nic neviděl. Asistence: Martin Petrák a Maxim Havrda.
     
    15:22
    Hra má tempo a je vidět, že se spolu setkávají kvalitní týmy, Nyní už byl pardubický strážce tyčí překonán, kdy napoprvé Vojtěch Nečas vyrazil střelu Šimona Vlčka jen před sebe. Autor hattricku ze zápasu proti Mladé Boleslavi pak přehodil gólmana Dynama a na brankové čáře musel zaskakovat až jeden z beků!
     
    12:48
    Ondřej Rohlík mezi kruhy vystřelil na zadní, ale za maskovaným mužem domcích zazvonila jen tyčka!
     
    12:09
    Tlak hráčů z města perníku bude moci ještě gradovat. Lukáš Křenek (SLA) je vyloučen za hákování!
     
    12:09
    Petr Antoníček tečoval před bránou střelu od modré, puk projel Němečkovi mezi nohami, ale skončil jen vedle branky!
     
    10:19
    Tomáš Zeman se protáhl jako lasička do kurníku po pravém křídle a z dobré pozice pálil na zadní tyč. Josef Němeček však vytasil famózní beton!
     
    07:26
    Pražané budou hrát přesilovou hru. Na lavici pro hříšné muže ledové plochy je vykázán Ondřej Rohlík (PCE) za držení protihráče.
     
    06:19
    Dominik Pejzl se po krátké kombinaci v útočné třetině opřel na modré do kotouče a za nic nevidícím Němečkem zacinkala tyčka!

    Richard Wagner

    Martina Kramerová

    Branky a nahrávky: 21. J. Srdínko (Petrák, Havrda), 29. Švec (Petrák, Kučera), 50. Vlček (Klapka, Havrda), 57. Petrák (Havrda, Klapka) – 26. Lašák (Koffer, Matěcha), 34. Hledík (Pejzl, Matěcha), 35. Šír (Zeman, Tobiáš), 40. Zeman (Koffer), 43. Šír (Hrádek, Zeman)


    HC Slavia Praha: J. Němeček (Dusil) – Moravec, Mareček, A. Srdínko, Klapka "C", Hovorka "A", Čapka, J. Srdínko, Kučera – Kubánek "A", Švec, Kižlin, Vojinovič, Urych, Křenek, Havrda, Labuzík, Vlček, Petrák, Jágr.
    HC Dynamo Pardubice: Nečas (Klas) – Matěcha, Pejzl, Kaštánek, Nedelka, Hrádek, Odehnal, Jelínek "A", Secký, Šír, Rouha, Zeman "A", Antoníček, Koffer "C", Hledík, Rohlík, Lašák, Tobiáš.

    Rozhodčí: Jiří Velčovský – David Klouček, Kryštof Ovsík

    Diváci: 61
    thejrc.org