Švédsko – Rusko 3:1 (kon.) | Finsko – Česko 4:2 (kon.)
konec
Švédsko
3:1 (0:1, 1:0, 2:0)
Rusko
Čtvrtek 15.12.2016, 17:00 • VTB Ice Palace, Moskva • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:48 Andreas THURESSON - 3:1
     
    59:48
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto, Švédové vítězí! ANDREAS THURESSON si ve středním pásmu skvěle počíhal na Tělegina, kterého povedeným bodyčekem poslal k zemi a získaný puk poslal po ledě bez problému do opuštěné branky – 3:1! Bez asistence.
    58:49 Simon BERTILSSON - 2:1
     
    58:49
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové otáčejí skóre a jsou blízko výhře! Linus Omark skvěle dobruslil vyhozený puk, objel branku, poté udělal otočku do protipohybu a znovu si najel za branku, odkud poslal puk přesně do míst, kam si sjel SIMON BERTILSSON a ten z blízkosti prostřelil Sorokina přesnou střelou nad pravý beton – 2:1! Asistence: Linus Omark.
    37:59 Oskar LINDBLOM - 1:1
     
    37:59
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Ale to už nyní neplatí, je vyrovnáno! OSKAR LINDBLOM vybojoval puk za brankou a okamžitě jej chtěl poslat před branku na najíždějícího spoluhráče, ovšem kotouč se odrazil od brusle bránícího Tkačova, jenž si jej nešťastně srazil do vlastní branky přesně mezi betony brankáře Sorokina– 1:1! Bez asistence.
    Vladislav GAVRIKOV - 0:1
     
    08:54
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je VLADISLAV GAVRIKOV. Asistence: Sergej Šumakov.
    Marken.cz

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 38. Lindblom, 59. Bertilsson (Omark), 60. Thuresson – 9. Gavrikov (Šumakov)


    Švédsko: Fasth – Aho, Bertilsson, Borgman, Gustafsson, E. Johansson, Nygren (C), Rundblad – Bergström, Brodin, Händemark – Klingberg, Lindblom, Norman – Omark, Önerud, Ryno – Thuresson, Westerholm, Zackrisson.
    Rusko: I. Sorokin – Antipin, A. Bělov, Bereglazov, Gavrikov, Kiselevič (C), M. Osipov, Ožiganov, J. Jakovlev – Barabanov, Dacjuk, Kovalčuk – Kugryšev, Ničuškin, S. Plotnikov – Světlakov, Šalunov, Tělegin – Tkačjov, Šumakov.
    thejrc.org