Boston – Anaheim 3:4 (kon.) | NY Islanders – Chicago 4:5 (kon.) | Toronto – Arizona 2:3 (0:1 po s.n.)
Detroit – Los Angeles 1:4 (kon.) | St. Louis – New Jersey 5:2 (kon.) | Nashville – Minnesota 2:5 (kon.)
Winnipeg – Florida 4:3 (2:1 po s.n.) | Dallas – NY Rangers 0:2 (kon.)
konec
Boston Bruins
3:4 (2:2, 1:2, 0:0)
Anaheim Ducks
Pátek 16.12.2016, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    25:02 Rickard RAKELL - 3:4
     
    25:02
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté se znovu dostávají do vedení. Tentokrát žádná tvrdá rána, nýbrž pohledná kombinace celé formace, na jejímž konci zakončoval do odkryté branyk RICKARD RAKELL. Anton Chudobin zasáhnout nedokázal. Asistence: Sami Vatanen a Cam Fowler.
    22:07 David KREJČÍ - 3:3
     
    22:07
    Bruins právě vstřelili branku!
    Bláznivý zápas pokračuje dál. V přesilové hře se v předbrankovém prostoru nejlépe zorientoval DAVID KREJČÍ, který dokázal využít rozruchu v brankovišti a vyrovnává stav zápasu. Asistence: Torey Krug, David Backes.
    20:55 Josh MANSON - 2:3
     
    20:55
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hned v první minutě druhé třetiny se hosté dostávají do vedení. JOSH MANSON se probojoval ke střele, kterou brankář Bruins jen vyrazil před sebe a hráč Ducks dokázal puk dorazit za brankovou čáru. Nyní selhali domácí obránci, kteří nechali soupeři mnoho prostoru. Asistence: Jakob Silfverberg a Rickard Rakell.
    17:50 Kevin BIEKSA - 2:2
     
    17:50
    Anaheim právě vstřelil branku!
    V samotném závěru přesilové hry domácí chybovali v útočném pásmu a a Ryan Getzlaf poslal do brejku z trestné lavice odcházejícího KEVINA BIEKSU, který zvolil střelu mezi betony brankáře a vyrovnává na 2:2. Videorozhodčí tento gól potvrdil. Asistence: Ryan Getzlaf.
    12:44 Andrew COGLIANO - 2:1
     
    12:44
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Bleskově ale hostující celek odpovídá a snižuje. Andrew Cogliano posílal puk na druhou stranu útočného pásma, kde byl Jakob Silfverberg . Ten se ale k zakončení nedostal, neboť si puk do vlastní branky srazil David Krejčí. Jako autor branky je označen ANDREW COGLIANO. Bez asistence.
    12:20 Austin CZARNIK - 2:0
     
    12:20
    Bruins právě vstřelili branku!
    O třináct sekund později přidávají domácí další gól. Tentokrát Ryan Spooner našel AUSTINA CZARNIKA, který pohotovou střelou prostřelil Antona Chudobina. Asistence: Ryan Spooner. Riley Nash.
    12:07 Zdeno CHÁRA - 1:0
     
    12:07
    Bruins právě vstřelili branku!
    Brad Marchand získal kotouč u mantinelu, posunul ho na Davida Backese, který prodloužil na ZDENA CHÁRU. Slovenský obránce se vší silou opřel do střely, která končí v brance. Jonathan Bernier nedokázal zareagovat. Asistence: David Backes a Brad Marchand.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 13. Chára (Backes, Marchand), 13. Czarnik (Spooner, Riley Nash), 23. Krejčí (Krug, Backes) – 13. Cogliano, 18. Bieksa (Getzlaf), 21. Manson (Silfverberg, Rakell), 26. Rakell (Vatanen, Fowler)


    Boston Bruins: Chudobin (T. Rask) – Chára, Carlo, Krug, McQuaid, Grzelcyk, C. Miller – Marchand, Bergeron, Backes – Schaller, Krejčí, Pastrňák – Spooner, Czarnik, Riley Nash – D. Moore, Acciari, Blidh.
    Anaheim Ducks: Bernier (Gibson) – Fowler, Vatanen, H. Lindholm, Manson, Theodore, Bieksa – Rakell, Getzlaf, Perry – Cogliano, Kesler, Silfverberg – N. Ritchie, Vermette, O. Kaše – Cramarossa, Noesen, L. Shaw.
    bahis siteleri