Boston – Anaheim 3:4 (kon.) | NY Islanders – Chicago 4:5 (kon.) | Toronto – Arizona 2:3 (0:1 po s.n.)
Detroit – Los Angeles 1:4 (kon.) | St. Louis – New Jersey 5:2 (kon.) | Nashville – Minnesota 2:5 (kon.)
Winnipeg – Florida 4:3 (2:1 po s.n.) | Dallas – NY Rangers 0:2 (kon.)
konec
New York Islanders
4:5 (3:3, 1:1, 0:1)
Chicago Blackhawks
Pátek 16.12.2016, 01:10 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:47 Richard PÁNIK - 4:5
     
    53:47
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Jeden z hráčů Blackhawks vydoloval puk zpoza branky a se štěstím se dostal až před Greisse. Tam stál RICHARD PÁNIK, který neváhal a poslal kus černé gumy za brankovou čáru. Skvělá práce třetí formace hostů. Asistence: Dennis Rasmussen a Marcus Krüger.
    39:41 Artěmij PANARIN - 4:4
     
    39:41
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Toto jsme dnes viděli již několikrát. Seabrook naznačil střelu, ale místo toho našel v levém kruhu ARTĚMIJ PANARINA, který z první prostřelil Greisse. Panarin dává dnes již druhou branku a srovnává tak stav utkání gólem do šatny. Další (již třetí) využitá přesilová hra. Asistence: Brent Seabrook a Duncan Keith.
    20:22 Anders LEE - 4:3
     
    20:22
    Islanders právě vstřelili branku!
    Možná se ani nestihli všichni diváci v aréně usadit na svá místa a už tu máme další gól! Jeden z domácích hráčů nahodil kotouč od modré čáry na branku, čehož využil ANDERS LEE, který jej skvěle tečoval. Asistence: Travis Hamonic a John Tavares.
    15:20 Ryan STROME - 3:3
     
    15:20
    Islanders právě vstřelili branku!
    Neuvěřitelné! Šest branek v první třetině, a to ještě není konec! Boychuk vypálil od modré čáry a jeho střelu jemně tečoval RYAN STROME. To ovlivnilo trasu puku natolik, že Darking nedokázal reagovat. Asistence: Johnny Boychuk a Brock Nelson.
    14:08 Marián HOSSA - 2:3
     
    14:08
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Další neuvěřitelná kombinace poté, co hosté vybojovali ztracený puk za brankou. Toews kotouč vrátil před branku a dvě přihrávky na jeden dotek skončily až na holi MARIÁNA HOSSY, který prostřelil Greisse. Asistence: Ryan Hartman a Jonathan Toews.
    13:03 Arťom ANISIMOV - 2:2
     
    13:03
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tak to byla neskutečná kombinace na jeden dotek, která se snad ani nedala bránit. Panarin našel křížnou přihrávkou Kanea u mantinelu, který okamžitě vyslal střílený pas před branku, odkud kotouč nasměroval do prázdné svatyně ARŤOM ANISIMOV. Asistence: Patrick Kane a Artěmij Panarin.
    09:47 Artěmij PANARIN - 2:1
     
    09:47
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Chicago využívá přesilovku a snižuje na rozdíl jedné branky. Seabrook našel skvělou přihrávkou přes celou šířku kluziště úplně volného ARTĚMIJ PANARINA, který z první nekompromisně rozvlnil síť! Asistence: Brent Seabrook a Duncan Keith.
    03:48 Casey CIZIKAS - 2:0
     
    03:48
    Islanders právě vstřelili branku!
    Islanders nemohli začít lépe! Domácí unikali v situaci dva na dva, Kuljomin nakonec vystřelil tak, že se puk odrazil od Darlinga přímo na hůl CASEYHO CIZIKASE, který neměl problém dorazit kotouč do prázdné branky. Asistence: Nikolaj Kuljomin.
    02:14 Andrew LADD - 1:0
     
    02:14
    Islanders právě vstřelili branku!
    Máme tady první branku a do vedení jdou domácí hokejisté! Chimera přihrál od mantinelu Quinemu, který ještě vyšperkoval pozici pro ANDREWA LADDA. Ten stál mezi kruhy a zamířil přesně někam nad lapačku. Asistence: Alan Quine a Jason Chimera.

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 3. Ladd (Quine, Chimera), 4. Cizikas (N. Kuljomin), 16. R. Strome (Boychuk, B. Nelson), 21. Lee (Hamonic, Tavares) – 10. Panarin (Seabrook, Keith), 14. Anisimov (P. Kane, Panarin), 15. Hossa (Hartman, Toews), 40. Panarin (Seabrook, Keith), 54. Pánik (Rasmussen, Krüger)


    New York Islanders: Greiss (Halák) – Hamonic, Leddy, Boychuk, Hickey, Seidenberg, de Haan – Jo. Bailey, Tavares, Lee – R. Strome, B. Nelson, Prince – Clutterbuck, Cizikas, N. Kuljomin – Chimera, Quine, Ladd.
    Chicago Blackhawks: Darling (L. Johansson) – Hjalmarsson, Keith, Seabrook, Kempný, B. Campbell, T. van Riemsdyk – Hossa, Toews, Hartman – P. Kane, Anisimov, Panarin – Pánik, Krüger, Rasmussen – Motte, Hinostroza, Desjardins.
    thejrc.org