Boston – Anaheim 3:4 (kon.) | NY Islanders – Chicago 4:5 (kon.) | Toronto – Arizona 2:3 (0:1 po s.n.)
Detroit – Los Angeles 1:4 (kon.) | St. Louis – New Jersey 5:2 (kon.) | Nashville – Minnesota 2:5 (kon.)
Winnipeg – Florida 4:3 (2:1 po s.n.) | Dallas – NY Rangers 0:2 (kon.)
po s.n. (0:1)
Toronto Maple Leafs
2:3 (1:0, 1:2, 0:0 - 0:0)
Arizona Coyotes
Pátek 16.12.2016, 01:30 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    42:45
    Velmi smolné vyloučení na domácí straně! Auston Matthews po přihrávce od Nylandera pálil zápěstím. Smithe ale nepřekonal a letící holí navíc udeřil do obličeje Whitea, za což inkasuje 2+2 minuty za vysokou hůl.
     
    37:24
    Matthews byl Lukem Schennem zezadu naražen na mantinel. Celá situace vypadala dost nebezpečně a sudí tak ani nemuseli váhat s udělením dvouminutového trestu pro hostujícího beka.
     
    36:09
    Javorové listy si zahrají třetí přesilovku v zápase. Nestíhající Martin Hanzal u útočné modré čáry trochu zbytečně fauloval Kadriho a poslal svůj tým do čtyř.
     
    22:42
    Tak tohle bude zajímavé! Zach Hyman zezadu postrčil Ekmana-Larssona na mantinel a rovněž si vysloužil menší trest za krosček! Kojoti tak mají k dispozici dlouhou přesilovku 5 na 3.
     
    22:09
    Ben Smith si v souboji s Chychrunem pomohl hákováním, za které míří na trestnou lavici, odkud bude sledovat první přesilovku Arizony.
     
    19:18
    Stone otravoval Gardinera u mantinelu tak dlouho, až hlavní sudí zvedl paži a za držení ho poslal na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    15:31
    První přesilová hra bude k vidění v provedení Toronta. Luke Schenn se položil na břicho, aby znemožnil Nylanderovi vystřelit nebo přihrát. Švédský talent ale rychle zareagoval a vyrazil za branku, přičemž ho ležící zadák Arizony jednoznačně podrazil.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 20. Matthews (W. Nylander, Gardiner), 34. Marner (R. Polák, Hunwick) – 22. Martinook (Vrbata, Perlini), 24. Ekman-Larsson (Rieder, DeAngelo), rozh. náj. Holland

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Tyler Bozak (TOR)
    0:0   Anthony Duclair (ARI)
    2. série:
    0:0   Mitchell Marner (TOR)
    0:0   Radim Vrbata (ARI)
    3. série:
    0:0   James van Riemsdyk (TOR)
    0:1   Peter Holland (ARI)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (Bibeau) – N. Zajcev, Rielly (A), C. Carrick, Gardiner, R. Polák, Hunwick (A) – Co. Brown, Kadri, Komarov (A) – Marner, Bozak, J. van Riemsdyk – W. Nylander, Matthews, Hyman – Sošnikov, Ben Smith, M. Martin.
    Arizona Coyotes: M. Smith (Domingue) – Schenn, Ekman-Larsson (A), DeAngelo, Goligoski, Stone, Chychrun – Vrbata, Hanzal (A), Perlini – Duclair, Holland, J. McGinn – Doan (C), Martinook, Rieder – White, Dvorak, Crouse.

    Rozhodčí: StPierre, Peel – Alphonso, Kovachik

    Diváci: 18 903
    thejrc.org