Boston – Anaheim 3:4 (kon.) | NY Islanders – Chicago 4:5 (kon.) | Toronto – Arizona 2:3 (0:1 po s.n.)
Detroit – Los Angeles 1:4 (kon.) | St. Louis – New Jersey 5:2 (kon.) | Nashville – Minnesota 2:5 (kon.)
Winnipeg – Florida 4:3 (2:1 po s.n.) | Dallas – NY Rangers 0:2 (kon.)
konec
Nashville Predators
2:5 (1:3, 1:0, 0:2)
Minnesota Wild
Pátek 16.12.2016, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání

    1. Devan Dubnyk (MIN) 34 zák., 2 góly, 94,4%
    2. Erik Staal (MIN) 2+0
    3. Mike Fisher (NSH) 1+0 (04:46:28)
     
    Nashville vyhrál v Bridgestone Areně proti Minnesotě dvě utkání v řadě a dnes byl střelecky výrazně aktivnější, po zápase už se na to ale ptát nikdo nebude. Charlie Coyle nastoupil k jubilejnímu 300. utkání v NHL a v závěru první třetiny ho oslavil dvěma góly, které vstřelil v rozmezí pouhých 29 sekund. Útočník Wild mohl zkompletovat hattrick, v závěru druhé části ale orazítkoval tyč. Nicméně, vítězný gól už mu nikdo neodpáře. Coyle nakonec zaznamenal tři body, zatímco jeho Nino Niederreiter, který asistoval na obou jeho gólech, dva za dvě přihrávky. Konečný výsledek. Nashville Predators 2 Minnesota Wild 5.
     
    Konec zápasu.
    59:39 Mikael GRANLUND - 2:5
     
    59:39
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Zach Parise na levém křídle neuspěchal zakončení a z ostrého úhlu přihrál MIKAELOVI GRANLUNDOVI, který z blízkosti pohodlně zametl puk do prázdné brány. Asistence: Zach Parise.
    59:04 Eric STAAL - 2:4
     
    59:04
    Minnesota právě vstřelila branku!
    ERIC STAAL využil krásného vyhození Charlieho Coyla a ze středního pásma pohodlně puk dovezl do prázdné brány. Asistence: Charlie Coyle.
     
    58:54
    Pekka Rinne zůstal pouze na půlky cesty a po vhazování okamžitě vystartoval znovu na střídačku!
     
    58:45
    Puk byl v útočném pásmu Predators sražen mimo ledovou plochu a hra byla vykázána do středního pásma. Pekka Rinne se tedy vrátil do brány a Peter Laviolette si na lavičce Nashvillu vyžádal třicetisekundový timeout.
     
    58:41
    Pekka Rinne se přihlásil a okamžitě vystartoval na střídačku! Predators to zkouší ve hře bez brankáře!
     
    57:45
    Jason Pominville mohl v blízkosti levé tyče uklízet puk po krásné přihrávce svého spoluhráče z pravého křídla do prázdné brány, jenže ho promáchl! To byla obrovská šance.
     
    56:12
    Wild vyhráli v útočném pásmu vhazování a od modré čáry se pokoušel na pravém křídle rozhodnout Matt Dumba, jedovatá střela s příklepem obránce Wild ale zaduněla ve výstroji Pekka Rinneho, který šel včas do kolen.
     
    55:43
    Mattias Ekholm na levém křídle zavážel puk do útočného pásma tak rychle, až nad ním ztratil kontrolu.
     
    55:14
    Hra byla přerušena a Nashville stále prohrává na domácím ledě v souboji dvou týmu z centrální divize s Minnesotou o jednu branku. Na řadu přichází krátká reklamní přestávka.
     
    53:53
    Mikael Granlund nepustil mezi kruhy pro vhazování ke střele Jamese Neala a vypíchl mu puk, který se Predators nepodařilo zachytit na útočné modré čáře a skončil v neutrální zóně.
     
    53:19
    Predators v dnešním zápase nevyužili druhou ze tří přesilových her a Minnesota mohla vzápětí rozhodnout, Pekka Rinne si ale pohlídal prostor v blízkosti své levé tyče a puk zastavil.
     
    52:58
    Viktor Arvidsson krásně vypálil s příklepem z pravého kruhu pro vhazování a jeho pokus mířil přesně do bližšího pravého horního rohu brány, puk málem zasáhl Devana Dubnyka do hlavy, nakonec se ale včas skrčil a ukryl ho po úžasném semaforu v lapačce!
     
    52:48
    Predators vypálili s příklepem z levého kruhu pro vhazování a jejich střela mířila k přední tyči, Devan Dubnyk ji ale pravým betonem vyrazil!
     
    51:58
    A znovu Ryan Johansen, který si v blízkosti pravé tyče najel na krásnou diagonální přihrávku a bekhendem se snažil puk zasunout mezi betony Devana Dubnyka, brankář Minnesoty ale znovu podržel svůj tým nad vodou a jeho pokus vyrazil!
     
    51:30
    Predators se v blízkosti levé tyče ocitli ve velké šanci, konkrétně Ryan Johansen, propálit Devana Dubnyka ale nedokázal!
     
    51:00
    Ryan Johansen se ocitl na levém křídle v postavení mimo hru a zřejmě prohodil nějaká slova směrem k Chrisovi Stewartovi, kterému se to nelíbilo a zezadu mu nasadil kravatu čepelí hole. Po drobném háčku Christe Stewarta se nakonec vylučovalo za nesportovní chování a Predators mají velkou šanci vyrovnat!
     
    50:19
    V první i druhé třetině jsme zaznamenali na obou stranách shodně jedno vyloučení a jeden přesilovkový gól, v závěrečné části se ale zatím hraje bez trestu.
     
    49:02
    Craig Smith sice dokázal v útočném pásmu po zakázaném uvolnění Wild vyhrát vhazování, Predators ale vzápětí ztratili kontrolu nad pukem a k ničemu se nedostali.
     
    48:42
    Roman Josi na pravém křídle vypálil s příklepem od modré čáry, jeho jedovatou ránu ale zablokoval Erik Haula.
     
    48:34
    Craig Smith vypálil po zavezení kotouče do útočného pásma na levém křídle krátce za modrou čárou, Devan Dubnyk měl ale dobrý výhled a jeho pokus ukryl ve své výstroji.
     
    47:41
    Zach Parise dokázal dojet puk a z pravého rohu útočného pásma ho posílal mezi kruhy pro vhazování, Mike Fisher ale dobře přečetl jeho úmysl a po sražení kotouče s ním svedl souboj za bránou.
     
    46:45
    Predators vedou na střely již 28:15, vyrovnávací gól ovšem stále nikde. Minnesota vede těsně 1:0.
     
    45:56
    Nino Niederreiter nahodil puk od modré čáry na bránu Nashvillu a připravený Pekka Rinne ho ukryl ve své lapačce.
     
    45:38
    Matt Dumba na pravém křídle vypálil od mantinelu a jeho následná střela zápěstím byla zablokována.
     
    44:48
    Viktor Arvidsson se na pravém křídle krásně otočil s pukem a jeho nahození od modré čáry bez teče zamířilo vedle vzdálenější levé tyči. Devan Dubnyk se za ním pouze ohlédl.
     
    44:23
    Minnesota vyhodila puk z obranného pásma a po zakázaném uvolnění Wild se bude vhazovat před Devanem Dubnykem.
     
    43:26
    Hattrick dnes skutečně visí ve vzduchu. Charlie Coyle v závěru první třetiny vstřelil během 29 sekund dva góly a v závěru druhé orazítkoval tyč. Stále mu tedy chybí jeden gól.
     
    42:51
    Mattias Ekholm na levém křídle tvrdě vypálil od modré čáry, jeho následný pokus byl ale zřejmě tečován a zamířil mimo. Devan Dubnyk zasahovat nemusel.
     
    41:56
    Charlie Coyle si na vzdálenější pravé tyči najížděl na krásnou přihrávku svého spoluhráče z levého křídla a mohl puk uklízet do prázdné brány, nakonec ho ale promáchl!
     
    41:37
    Predators jsou v dnešním zápase nadále střelecky aktivnějším týmem, v současné chvíli jim to ovšem není nic platné.
     
    40:08
    V Bridgestone Areně začala závěrečná část utkání, do které Minnesota stejně jako do druhé vstupuje s vedením, po gólu Mika Fishera už je ale pouze jednobrankové.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 4:01.
    Statistika střel po druhé třetině. Minnesota stále ve vedení.

     
    Hra sice byla v úvodu druhé části často přerušována, poté se ale oba týmy začaly dostávat do šancí. Gól ovšem padl ve druhé části pouze jeden, když se v přesilové hře po krásné souhře prosadil střelou do prázdné brány kapitán Predators Mike Fisher, který vrátil svůj tým zpět do zápasu. Wild mohli v závěru druhé třetiny znovu odskočit na rozdíl dvou branek a Charlie Coyle zkompletovat hattrick, jeho nádherná diagonální střela ale orazítkovala tyč. Skóre po druhé třetině. Nashville Predators 2 Minnesota Wild 3.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:09
    Ryan Ellis krásně vypálil po ledě z pravého kruhu pro vhazování na vzdálenější levou tyč, Devan Dubnyk ale jeho nepříjemnou střelu pravým betonem vykopl mimo tyče své brány!
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    38:18
    Mattias Ekholm nabral na levém křídle rychlost a krásně si sjel před bránu, bekhendem se mu ale puk mezi betony Devana Dubnyka procedit do sítě nepodařilo!
     
    36:39
    Charlie Coyle napřáhl v pravém kruhu pro vhazování od mantinelu k nádherné prudké střele, která nad pravým betonem Pekka Rinneho mířila ke vzdálenější levé tyči, nakonec se ale od ní odrazila zpět do hry! Málem hattrick!
     
    36:13
    Wild na opačné straně ledové plochy zkusili navýšit své jednobrankové vedení střelou z pravého kruhu pro vhazování, která byla jedním z hráčů přizvednuta a skončil v ochranní síti.
     
    35:07
    Predators vzápětí nebezpečně vypálili na levém křídle od modré čáry a kotouč těsně nad ledem mířil k přední tyči, Devan Dubnyk ale skvěle zasáhl pravým betonem a puk vyrazil!
     
    35:01
    Austin Watson na vrcholu pravého kruhu pro vhazování po zpětné přihrávce svého spoluhráče napřáhl k prudké střele bez přípravy, kterou Devan Dubnyk dokázal hrudí zastavit, a poté puk podržel ve své výstroji.
     
    34:16
    James Neal na pravém křídle od mantinelu nahodil puk před bránu, kde se v blízkosti pravé tyče snažil vpádu dostat do zakončení Filip Forsberg, ve své snaze ale neuspěl a Devan Dubnyk kotouč ukryl ve své výstroji.
     
    34:12
    Minnesota se dokázala vymanit ze sílícího tlaku Predators, ovšem pouze za cenu zakázaného uvolnění.
     
    33:29
    Mike Ribeiro napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele s příklepem, která byla tečována a zamířila vedle levé tyče. Devan Dubnyk byl připraven zakročit levým betonem, nakonec ale zasahovat nemusel.
     
    33:02
    Devan Dubnyk bez problému ukryl střelu Predators z pravého křídla ve své náručí a po přerušení hry přichází na řadu krátká reklamní přestávka. Za chvíli pokračujeme.
     
    31:58
    Predators zasypali bránu Devana Dubnyka v rychlém sledu čtyřmi střelami, po dvou z nichž musel brankář Minnesoty zasahovat, a zbylé dvě zamířily mimo!
     
    30:48
    Oba týmy si v dnešním utkání zahrály dvě přesilové hry, z nichž jednu dokázaly využít.
     
    30:00
    Nashville skvěle sehrál přesilovou hru a vrátil se zpět do zápasu. Minnesota už vedle pouze o jednu branku.
    28:55 Mike FISHER - 2:3
     
    28:55
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak tohle bylo hodně rychlé! Ryan Johansen v pravém rohu útočného pásma vyhrál osobní souboj a bekhendem předložil puk Jamesovi Nealovi, který mohl zakončovat na pravém křídle z úhlu, ještě si ale všiml lépe postaveného MIKA FISHERA, jenž kotouč na vzdálenější levé tyči po jeho fantastické přihrávce z blízkosti poslal po ledě v přesilové hře do prázdné brány. Asistence: James Neal a Ryan Johansen.
     
    28:25
    Mikko Koivu v pravém rohu obranného pásma zezadu vložil hůl mezi nohy rozehrávajícího Viktora Arvidssona a rozhodčí se mu rozhodli udělit dvouminutový trest za podražení. Predators si zahrají druhou přesilovou hru.
     
    27:42
    Filip Forsberg si srovnal puk na hůl a z vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl ke střele zápěstím, do které se dobře postavil Nino Niederreiter a zablokoval ji.
     
    26:44
    Věděli jste, že?

    Charlie Coyle v dnešním utkání nastoupil ke svému jubilejnímu 300. zápasu v NHL a po dvou slepených gólech má našlápnuto ke vstřelení hattricku. Zápas snů.
     
    25:30
    Dvouminutový trest pro brankáře Pekka Rinneho je minulostí a Nashville v dnešním utkání úspěšně přečkal první oslabení.
     
    24:24
    Hokejisté Minnesoty rozebrali obrannou čtveřici Nashvillu do posledního šroubku a v blízkosti pravé tyče posílal puk před bránu Mikael Granlund. Mikko Koivu se ale na vzdálenější straně do zakončení nedostal, protože Pekka Rinne puk zastavil a poté přerušil hru.
     
    23:30
    Pekka Rinne chtěl rozehrát o ochranné sklo, jenže puk vyhodil mimo ledovou plochu a daroval fanouškovi cenný suvenýr, zároveň ale samozřejmě poslal svůj tým do čtyř.
     
    23:13
    A další nepřesná rozehrávka Minnesoty, jejíž hráči během pár sekund třikrát vyhodili puk na zakázané uvolnění.
     
    22:34
    Také Wild se na opačné straně ledové plochy nepodařilo rozehrát a puk v rozmezí pouhých 7 sekund dvakrát zamířil na zakázané uvolnění. Hra je hodně kouskována.
     
    21:58
    Predators se nepodařilo rozehrát a puk podél střídaček vedle pravé tyče brány Devana Dubnyka zamířil na zakázané uvolnění.
     
    21:19
    Charlie Coyle vstřelil v závěru první třetiny dva góly, na které mu nahrával právě Nino Niederreiter. Oba dva borci během dnešního utkání zaznamenali shodně dva body.
     
    20:04
    Minnesota Wild vyhrála úvodní vhazování druhé třetiny, do které vstupuje s dvoubrankovým vedením. Skvělí zápas zatím hrají Charlie Coyle a Nino Niederreiter.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 3:06.
     
    Ryan Ellis sice dokázal rychle odpovědět na úvodní gól Jonase Brodina, který se prosadil v přesilové hře, Minnesota ale měla fantastický závěr první třetiny, když se během pouhých 29 sekund prosadil dvakrát Charlie Coyle a dal utkání jasný směr. Skóre po první třetině. Nashville Predators 1 Minnesota Wild 3.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
    19:06 Eric STAAL - 1:3
     
    19:06
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Nino Niederreiter vyhrál osobní souboj v levém rohu útočného pásma a poté zpětnou přihrávkou našel před bránou najíždějícího ERICA STAALA, který bez přípravy z blízkosti zamířil po ledě k pravé tyči a během pouhých 29 sekund se prosadil podruhé! Asistence: Nino Niederreiter.
     
    19:00
    Do konce první třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
    18:37 Charlie COYLE - 1:2
     
    18:37
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Pekka Rinne skvěle zasáhl levým betonem proti střele Nina Niederreitera z levého kruhu pro vhazování, k dorážce se ale dostal CHARLIE COYLE, který mezi jeho betonem a lapačkou odrazil puk v blízkosti pravé tyče do brány. Asistence: Nino Niederreiter a Erik Haula.
     
    17:36
    Mikko Koivu se řítil v závěru první třetiny po obrovské chybě P. K. Subbana do samostatného úniku, který zakončil pěkným bekhendovým blafákem, puk ale zamířil vedle pravé tyče!
     
    16:41
    Tyler Graovac na levém křídle zkusil střelou z ostrého úhlu zaskočit Pekka Rinneho a málem se mu to podařilo, puk se ale od brankové konstrukce odrazil zpět do hry!
     
    15:51
    Nino Niederreiter byl zřejmě hráčem, který se mezi kruhy pro vhazování dostal k odraženému puku, jeho následná střela zápěstím ale minula za slibné pozice levý horní roh brány.
     
    15:39
    Predators na rozdíl od svého soupeře přesilovou hru nevyužili a puk necelých pět minut před koncem první třetiny skončil na střídačce. Stav utkání je nerozhodný 1:1.
     
    14:32
    Filip Forsberg napřáhl v pravém kruhu pro vhazování ke tvrdé střele s příklepem, která mířila ke vzdálenější levé tyči, Devan Dubnyk ale proti ní skvěle zasáhl pravým betonem!
     
    14:09
    James Neal v blízkosti levé tyče mířil bekhendem pod horní tyč, Devan Dubnyk ale dokázal jeho pokus vyrazit a po obrovském závaru před jeho bránou nakonec nepustil Predators k dorážce!
     
    13:42
    Polovina z přesilové hry Predators je minulostí a domácím hokejistům se nedaří usadit v útočném pásmu.
     
    12:42
    Eric Staal dostal menší trest za sekání a Predators mají v dnešním zápase k dispozici první přesilovou hru.
    12:04 Ryan ELLIS - 1:1
     
    12:04
    Nashville právě vstřelil branku!
    RYAN ELLIS na vnějším oblouku pravého kruhu pro vhazování po zpětné přihrávce svého Colina Wilsona zpoza brány napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, která bez přípravy zamířila nad levým ramenem Devana Dubnyka, jenž měl zacloněný výhled a absolutně nic neviděl, do bližšího pravého horního rohu. Asistence: Colin Wilson a Viktor Arvidsson.
     
    11:41
    Mike Ribeiro napřáhl na pravém křídle z ostrého úhlu ke střele zápěstím, která mířila pod horní tyč, Devan Dubnyk ji ale zastavil a připsal si osmý úspěšný zákrok.
     
    11:19
    Predators se pokusili odpovědět prudkou střelou z levého křídla, která se od brusle jednoho z hráčů Wild odrazila do ochranné sítě. Na řadu přichází krátká reklamní přestávka.
    10:20 Jonas BRODIN - 0:1
     
    10:20
    Minnesota právě vstřelila branku!
    JONAS BRODIN si najel na zpětnou přihrávku Mikaela Granlunda z pravého křídla a z vrcholu prostoru mezi kruhy pro vhazování nádhernou střelou zápěstím pod lapačkou Pekka Rinneho zamířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány. Wild po pouhých 25 sekundách využili přesilovou hru a ujali se vedení 1:0! Asistence: Mikael Granlund a Mikko Koivu.
     
    09:55
    Craig Smith se snažil clonit před bránou a vysokou holí zasáhl do masky brankáře Devana Dubnyka.
     
    09:26
    Marco Scandella nepřesně rozehrál a po vystižení jeho přihrávky pálil nebezpečně po ledě z vrcholu levého kruhu pro vhazování přes jednoho z hráčů Wild Colin Wilson, Devan Dubnyk ale skvěle zasáhl pravým betonem a jeho pokus vyrazil mimo!
     
    08:57
    Predators překročili útočnou modrou čáru příliš rychle a jejich akci zastavilo postavení mimo hru.
     
    08:14
    Erik Haula se nadechl k velké individuální akci a po zavezení kotouče do útočného pásma mezi dvěma protihráči ale nedokázal bekhendem přesně přihrát.
     
    07:19
    Jeden z hráčů Nashvillu vyhodil puk z obranného pásma na střídačku a hra byla přerušena.
     
    07:01
    Roman Josi na levém křídle vypálil od modré čáry zápěstím a jeho pěkná střela mířila ke vzdálenější pravé tyči, Devan Dubnyk ale předvedl pěkný semafor a puk ukryl ve své lapačce!
     
    06:22
    Kevin Fiala ihned po vhazování v levém kruhu vymetl vzdálenější pravý horní roh brány, jeho gól ale nebyl uznán, protože již předtím se pískalo kvůli špatnému postavení hráčů.
    Jeden z hokejistů Wild dnes dosáhl velice zajímavého milníku!

     
    06:21
    Predators tentokrát nahazovali puk do útočného pásma po ledě od střídaček a po jeho odrazu od mantinelu za bránou puk skončil pod lapačkou Devana Dubnyka, který ho raději zmrazil.
     
    05:45
    Predators z pravého křídla neutrální zóny nahodili puk za bránu Devana Dubnyka, dobruslit se jim ho ovšem nepodařilo.
     
    04:58
    Colton Sissons si ve velké rychlosti sjížděl před bránu, aby tečoval nebezpečně nahození z levého křídla, ve vzduchu ale puk promáchl a Devan Dubnyk zasahovat nemusel.
     
    04:21
    P. K. Subban na levém křídle napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele s příklepem, která byla mezi kruhy pro vhazování tečována a zamířila vedle vzdálenější pravé tyče.
     
    03:52
    Roman Josi nabral na pravém křídle obrovskou rychlost a poté vypálil z úhlu bekhendem, Devan Dubnyk ale jeho pokus levým ramenem vyrazil za bránu. Vzápětí to zkoušel z ostrého úhlu Kevin Fiala, brankář Minnesoty byl ale opět pozorný a James Neal se po jeho zákroku marně snažil dostat k dorážce.
     
    03:01
    Wild prožívají velice vydařenou pasáž hry a bránu Nashvillu zasypali sérií střel. Poslední v podání Charlieho Coyla od modré čáry ale zamířila pouze doprostřed brány, kde byl Pekka Rinne.
     
    02:50
    Vzápětí to na pravém křídle zkoušel tvrdou střelou s příklepem od modré čáry Matt Dumba, puk sice mířil na přední tyči mezi betony Pekka Rinneho, brankář Nashvillu šel ale včas do kolen.
     
    02:40
    Jonas Brodin vypálil zápěstím z vrcholu pravého kruhu pro vhazování, na přední tyči ale našel pouze výstroj připraveného Pekka Rinneho, který puk podržel.
     
    02:16
    Oba brankáři si připsali první úspěšný zákrok a stav utkání je po dvou odehraných minutách bezbrankový.
     
    01:15
    P. K. Subban se na pravém křídle uvedl prudkou střelou, kterou na přední tyči zastavil připravený Devan Dubnyk.
     
    00:51
    Predators se nepodařilo rozehrát a vyhodili puk na zakázané uvolnění, po kterém okamžitě zkoušel vypálit od modré čáry na pravém křídle kapitán Wild Mikko Koivu, jeho prudká střela s příklepem letící těsně nad ledem ale trefila před bránou jednoho z jeho spoluhráčů, od jehož brusle se puk odrazil mimo.
     
    00:18
    Útok Predators nic nepřinesl a na opačné straně ledové plochy se postaral o první střelu utkání Nino Niederreiter, jehož pokus z levého křídla sice na přední tyči s problémy, ale nakonec přece jen vyrazil Pekka Rinne, který si připsal první úspěšný zákrok.
     
    00:01
    Nashville vyhrál úvodní vhazování zápasu a jako první se mohl po levém křídle vydat do útoku.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
    Nejnovější zprávy z tábora domácího Nashvillu Predators.

     
    Vítejte u sledování velice zajímavého zápasu centrální divize. Minnesota Wild vyhrála pět utkání v řadě, v každém z nichž inkasovala maximálně dva góly, zatímco domácí Nashville Predators po dvou porážkách v řadě porazil v zápase bohatém na góly 6:3 St. Louis Blues.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Ekholm, P. K. Subban, Josi (A), Ellis, Irwin, Y. Weber – Forsberg, Johansen, Neal (A) – Fiala, Ribeiro, C. Smith – C. Wilson, Fisher (C), Arvidsson – Sissons, Järnkrok, Watson.

    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Suter (A), Spurgeon, Brodin, Dumba, Scandella, Folin – Parise (A), E. Staal, Pominville – Zucker, M. Koivu (C), Mikael Granlund – Niederreiter, Haula, Coyle – Stewart, Gabriel, Graovac.

    Rozhodčí: Francois StLaurent, Trevor Hanson. Čároví: David Brisebois, Brandon Gawryletz.
     
    Vzájemné zápasy

    17.01.16 Nashville – Minnesota 3:0
    20.12.15 Nashville – Minnesota 3:2
    22.11.15 Minnesota – Nashville 4:0
     
    Nashville v pátek v noci přivítá na svém ledě v souboji dvou celků z centrální divize Minnesotu, proti které se bude snažit zmenšit šestibodovou ztrátu na playoff.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:00.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 13. Ellis (C. Wilson, Arvidsson), 29. Fisher (Neal, Johansen) – 11. Brodin (Mikael Granlund, M. Koivu), 19. Coyle (Niederreiter, Haula), 20. E. Staal (Niederreiter), 60. E. Staal (Coyle), 60. Mikael Granlund (Parise)


    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Ekholm, P. K. Subban, Josi (A), Ellis, Irwin, Y. Weber – Forsberg, Johansen, Neal (A) – Fiala, Ribeiro, C. Smith – C. Wilson, Fisher (C), Arvidsson – Sissons, Järnkrok, Watson.
    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Suter (A), Spurgeon, Brodin, Dumba, Scandella, Folin – Parise (A), E. Staal, Pominville – Zucker, M. Koivu (C), Mikael Granlund – Niederreiter, Haula, Coyle – Stewart, Gabriel, Graovac.

    Rozhodčí: Francois StLaurent, Trevor Hanson. Čároví: David Brisebois, Brandon Gawryletz

    Diváci: 17113
    bahis siteleri