Boston – Anaheim 3:4 (kon.) | NY Islanders – Chicago 4:5 (kon.) | Toronto – Arizona 2:3 (0:1 po s.n.)
Detroit – Los Angeles 1:4 (kon.) | St. Louis – New Jersey 5:2 (kon.) | Nashville – Minnesota 2:5 (kon.)
Winnipeg – Florida 4:3 (2:1 po s.n.) | Dallas – NY Rangers 0:2 (kon.)
konec
Nashville Predators
2:5 (1:3, 1:0, 0:2)
Minnesota Wild
Pátek 16.12.2016, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:39 Mikael GRANLUND - 2:5
     
    59:39
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Zach Parise na levém křídle neuspěchal zakončení a z ostrého úhlu přihrál MIKAELOVI GRANLUNDOVI, který z blízkosti pohodlně zametl puk do prázdné brány. Asistence: Zach Parise.
    59:04 Eric STAAL - 2:4
     
    59:04
    Minnesota právě vstřelila branku!
    ERIC STAAL využil krásného vyhození Charlieho Coyla a ze středního pásma pohodlně puk dovezl do prázdné brány. Asistence: Charlie Coyle.
    28:55 Mike FISHER - 2:3
     
    28:55
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak tohle bylo hodně rychlé! Ryan Johansen v pravém rohu útočného pásma vyhrál osobní souboj a bekhendem předložil puk Jamesovi Nealovi, který mohl zakončovat na pravém křídle z úhlu, ještě si ale všiml lépe postaveného MIKA FISHERA, jenž kotouč na vzdálenější levé tyči po jeho fantastické přihrávce z blízkosti poslal po ledě v přesilové hře do prázdné brány. Asistence: James Neal a Ryan Johansen.
    19:06 Eric STAAL - 1:3
     
    19:06
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Nino Niederreiter vyhrál osobní souboj v levém rohu útočného pásma a poté zpětnou přihrávkou našel před bránou najíždějícího ERICA STAALA, který bez přípravy z blízkosti zamířil po ledě k pravé tyči a během pouhých 29 sekund se prosadil podruhé! Asistence: Nino Niederreiter.
    18:37 Charlie COYLE - 1:2
     
    18:37
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Pekka Rinne skvěle zasáhl levým betonem proti střele Nina Niederreitera z levého kruhu pro vhazování, k dorážce se ale dostal CHARLIE COYLE, který mezi jeho betonem a lapačkou odrazil puk v blízkosti pravé tyče do brány. Asistence: Nino Niederreiter a Erik Haula.
    12:04 Ryan ELLIS - 1:1
     
    12:04
    Nashville právě vstřelil branku!
    RYAN ELLIS na vnějším oblouku pravého kruhu pro vhazování po zpětné přihrávce svého Colina Wilsona zpoza brány napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, která bez přípravy zamířila nad levým ramenem Devana Dubnyka, jenž měl zacloněný výhled a absolutně nic neviděl, do bližšího pravého horního rohu. Asistence: Colin Wilson a Viktor Arvidsson.
    10:20 Jonas BRODIN - 0:1
     
    10:20
    Minnesota právě vstřelila branku!
    JONAS BRODIN si najel na zpětnou přihrávku Mikaela Granlunda z pravého křídla a z vrcholu prostoru mezi kruhy pro vhazování nádhernou střelou zápěstím pod lapačkou Pekka Rinneho zamířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány. Wild po pouhých 25 sekundách využili přesilovou hru a ujali se vedení 1:0! Asistence: Mikael Granlund a Mikko Koivu.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 13. Ellis (C. Wilson, Arvidsson), 29. Fisher (Neal, Johansen) – 11. Brodin (Mikael Granlund, M. Koivu), 19. Coyle (Niederreiter, Haula), 20. E. Staal (Niederreiter), 60. E. Staal (Coyle), 60. Mikael Granlund (Parise)


    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Ekholm, P. K. Subban, Josi (A), Ellis, Irwin, Y. Weber – Forsberg, Johansen, Neal (A) – Fiala, Ribeiro, C. Smith – C. Wilson, Fisher (C), Arvidsson – Sissons, Järnkrok, Watson.
    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Suter (A), Spurgeon, Brodin, Dumba, Scandella, Folin – Parise (A), E. Staal, Pominville – Zucker, M. Koivu (C), Mikael Granlund – Niederreiter, Haula, Coyle – Stewart, Gabriel, Graovac.

    Rozhodčí: Francois StLaurent, Trevor Hanson. Čároví: David Brisebois, Brandon Gawryletz

    Diváci: 17113
    thejrc.org