Boston – Anaheim 3:4 (kon.) | NY Islanders – Chicago 4:5 (kon.) | Toronto – Arizona 2:3 (0:1 po s.n.)
Detroit – Los Angeles 1:4 (kon.) | St. Louis – New Jersey 5:2 (kon.) | Nashville – Minnesota 2:5 (kon.)
Winnipeg – Florida 4:3 (2:1 po s.n.) | Dallas – NY Rangers 0:2 (kon.)
konec
Dallas Stars
0:2 (0:0, 0:0, 0:2)
New York Rangers
Pátek 16.12.2016, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:29
    Další problémy pro Dallas Stars. Jason Spezza je hlavním rozhodčím odeslán na trestnou lavici, hákoval totiž Oscara Linderga. Uvidíme, jak si Rangers s přesilovkou poradí.
     
    46:22
    Bude se vylučovat opět na straně New York Rangers, je tu tedy nová příležitost pro Hvězdy dostat se do vedení a případně pro sebe i získat tento duel. Dvě minuty za nedovolené bránění si musí jít odsedět Jesper Fast.
     
    39:54
    Další technický chyba Rangers a další trest. Šest vteřin před druhou sirénou dostává dvě minuty za zdržování hry Ryan McDonagh. Vyhodil totiž kotouč přes mantinel.
     
    36:14
    Jsou tu další komplikace pro hosty, ti hráli totiž v šesti a budou hrát na konci druhé třetiny další oslabení. Týmový trest zamířil odpykat Chris Kreider.
     
    30:03
    Dallas Stars si zahraj ve druhé třetině první přesilovou hru, na trestnou lavici je totiž nucen odejít hostující hokejista Oscar Lindberg, provinil se podražením.
     
    19:04
    Hned dva tresty udělují rozhodčí, bude se hrát čtyři na čtyři. Radek Faksa a Nick Holden musejí na trestnou lavici, oba se provinili hrubostí.
     
    09:19
    A pozor, Cody Eakin je za zákrok na Lundqvista odeslán na trestnou lavici, takže hosté nyní budou hrát skoro minutu přesilovku pět na tři. Jedná se navíc o pětiminutový trest, k tomu ještě Eakin inkasuje desítku.
     
    08:10
    Jenže sotva skončila domácí přesilovka, začne oslabení Dallasu. Na trestnou lavici je odeslán útočník Jason Spezza, který dle soudu rozhodčího fauloval Dana Girardiho kolenem.
     
    05:56
    Máme tu první trest zápasu. Hostující Ryan McDonagh zasáhl soupeře vysokou hokejkou, takže musí jít pykat na dvě minuty za katr. Stars tedy čeká úvodní početní výhoda utkání.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 48. Rick Nash, 59. Zuccarello (Grabner, M. Staal)


    Dallas Stars: Niemi (Lehtonen) – Lindell, Klingberg, Hamhuis, Johns, Oduya, Jo. Benn – Ja. Benn, Seguin, Spezza – Roussel, Faksa, B. Ritchie – Hudler, Eakin, Eaves – McKenzie, D. Shore, Cracknell.
    New York Rangers: Lundqvist (10. Raanta) – McDonagh, Girardi, M. Staal, Holden, Skjei, Klein – Kreider, Stepan, Zuccarello – Grabner, K. Hayes, Rick Nash – Hrivík, Pirri, J. T. Miller – Vesey, Lindberg, Fast.

    Rozhodčí: Chmielewski, Furlatt – Gibbs, Knorr

    Diváci: 18 212
    thejrc.org