Kometa Brno – Tábor 16:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
16:2 (4:0, 6:2, 6:0)
HC Tábor
Pátek 16.12.2016, 18:00 • DRFG Arena • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    57:22
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brněnská mašina je k nezastavení! Dominick Vašíček našel zpoza branky JAKUBA KONEČNÉHO a ten dokázal zvýšit na rozdíl čtrnácti branek. Asistence: Dominick Vašíček, Tomáš Sedláček.
     
    56:47
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak to byla fantazie v podání ADAMA POPELKY, ten se od hrazení prokličkoval až před Balouna a dotlačil puk za brankovou čáru. Asistence: Adam Studený.
     
    54:46
    Kometa právě vstřelila branku!
    Adam Popelka se protancoval až před branku, kde nepřekonal brankáře Balouna. K odraženému puku se dostal MAROŠ JEDLIČKA a zvýšil na 14:2. Asistence: Adam Popelka.
     
    51:32
    Kometa právě vstřelila branku!
    Fantastická akce brněnského týmu! Meluzín našel před brankou Jakuba Konečeného, který vylepšil pozici pro JAKUBA MALÉHO, jenž zamířil do prázdné branky. Asistence: Jakub Konečný, Erik Meluzin.
     
    49:39
    Kometa právě vstřelila branku!
    Dominick Vašíček našel ve středním pásmu rozjetého ADAMA POPELKU, který ujel hostují obraně a překonal Balouna bekhendovým blafákem, který zakončil střelou mezi betony. Asistence: Dominick Vašíček.
     
    44:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    Nahození na branku Tábora vyrazil brankář hostí na hůl ADAMA KALY, jenž poslal Kometu do vedení o devět branky. Bez asistence.
     
    39:14
    Tábor právě vstřelil branku!
    Táborští v poslední minutě snižují! Barták našel za obranou Komety MICHALA PŘÍVOZNÍKA, a ten prostřelil Nešťáka po vyrážečkou. Asistence: Martin Barták.
     
    37:19
    Kometa právě vstřelila branku!
    Po nepříliš pohledné části hry je tu desátá branka brněnské Komety! Adam Kala našel před brankou ERIKA MELUZINA, který prostřelil Bartoně střelou pod rukou. Asistence: Adam Kala.
     
    32:35
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané dorážejí svého soupeře v oslabení! Studený vyslal do brejku Bartese, který těsně před brankou poslal puk na hůl JANA MLČÁKA, jenž tečoval touš mimo dosah Bartoň.
     
    29:38
    Tábor právě vstřelil branku!
    Martin Šedivý vystřelil od modré čáry, jeho střelu tečoval MICHAL PŘÍVOZNÍK, jenž umístil puk pod víko branky Vystavěla. Asistence: Martin Šedivý.
     
    28:49
    Kometa právě vstřelila branku!
    A máme tu osmou branku Komety v dnešním zápase! Do odraženého puku se opřel ADAM KALA a rozvlnil síť v brance Bartoně! Bez asistence.
     
    23:59
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak to je skutečně debakl! JAKUB MALÝ přijal na modré přihrávku, v situaci jeden na jednoho volil střelu před obránce a zamířil přímo mezi betony brankáře Balouna! Asistence: Jakub Konečný, Jan Mlčák.
     
    21:41
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak to byla paráda v podání domácích! Erik Meluzín dostal přihrávku za obranu, ta byla příliš dlouhá, ale i tak ji domácí forvard stihl dojet, vytáhl Balouna z branky a předložil puk Jakubu Malému, jenž vrátil puk ERIKU MELUZÍNOVI, který neměl problém s trefením odkryté klece! Asistence: Erik Meluzín, Jakub Konečný.
     
    21:21
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa proměňuje přesilovou hru! Adam Popelka špatně trefil puk, ten se místo hostující klece snesl před brankoviště, kde jej uklidil do branky JAN SEDLÁČEK! Asistence: Adam Popelka, Dominick Vašíček.
     
    16:27
    Kometa právě vstřelila branku!
    Krásná individuální akce kapitána Komety! DOMINICK VAŠÍČEK převzal kotouč ve středním pásmu, vytáhl si jej na střed útočné třetiny a střelou ke vzdálenější tyči zvýšil na 4:0. Asistence: Maroš Jedlička, Jan Sedláček.
     
    11:40
    Kometa právě vstřelila branku!
    Povedená akce domácích končí brankou. Jakub Brabenec našel najíždějícího VÁCLAVA RAŠOVSKÉHO, který si věděl rady a střelou k tyči rozvlnil síť na Balounem potřetí! Asistence: Jakub Brabenec, Sebastian Bartes.
     
    06:27
    Kometa právě vstřelila branku!
    Nenápadná akce Komety končí brankou! Jakub Malý vybojoval puk v rohu, křižným pasem našel hůl ERIKA MELUZINA, jenž prostřelil Balouna, kterému puk propadl o malý kousek za brankovou čáru! Asistence: Jakub Malý, Jan Sedláček.
     
    02:04
    Kometa právě vstřelila branku!
    Aktivita domácích končí brankou! Dominick Vašíček vybojoval kotouč pro ADAMA POPELKU, ten si nikým nehlídán sjel s pukem před branku a poslal puk o břevno za brankovou čáru. Asistence: Dominick Vašíček, Maroš Jedlička.

    Kryštof Severa

    Branky a nahrávky: 3. Popelka (Vašíček, Jedlička), 7. Meluzin (Malý, Sedláček), 12. Rašovský (Brabenec, Bartes), 17. Vašíček (Jedlička, Sedláček), 22. Sedláček J. (Popelka, Vašíček), 22. Meluzín (Malý, Konečný), 24. Malý (Konečný, Mlčák), 29. Kala, 33. Mlčák (Bartes, Studený), 38. Meluzin (Kala), 45. Kala, 50. Popelka (Vašíček), 52. Malý (Konečný, Meluzín), 55. Jedlička (Popelka), 57. Popelka (Studený), 58. Konečný (Vašíček, Sedláček) – 30. Přívozník (Šedivý), 40. Přívozník (Barták)


    HC Kometa Brno: Vystavěl (31. Nešťák) – Sedlářek T. "A", Mlčák "A", Furch, Sedláček J., Studený, Kala – Masař, Popelka, Konečný, Meluzin, Jedlička, Malý, Rašovský, Vašíček "C", Bartes, Brabenec
    HC Tábor: Baloun (23. – 45. Bartoň) – Pavlát, Čížek, Volčík, Černošek, Šedivý, Hubata "C" – Slabý, Knobloch, Ledecký, Lang, Přívozník "A", Čech "A", Chocholoušek, Barták, Berka, Kovařík, Petřík

    Rozhodčí: Maršálek – Zapletal, Kříž
    thejrc.org