Č. Budějovice – Zlín 3:5 (kon.) | HC Plzeň – Pardubice 3:4 (0:1 po s.n.) | Sparta – Mountfield HK 3:1 (kon.)
Kolín – HC Litvínov 5:6 (0:1 po s.n.) | Vsetín – Letňany 3:9 (kon.) | Havířov – Písek 13:0 (kon.)
Chomutov – Jihlava 3:2 (4:3 po s.n.) | Olomouc – Slavia 5:8 (kon.) | Mladá Boleslav – Kladno 0:3 (kon.)
Vítkovice – Havlíčkův Brod 2:3 (kon.) | Liberec – Třinec 7:4 (kon.)
konec
HC Olomouc
5:8 (0:5, 2:1, 3:2)
HC Slavia Praha
Pátek 16.12.2016, 18:00 • Zimní stadion Olomouc (kapacita: 5500 míst) • Extraliga staršího dorostu • 3. kolo
Partner:
     
    58:20
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia se už podle všeho může radovat! Po Bahounkově ztrátě za vlastní bránou se do šance procpal VIKTOR MARTÍNEK, který si tak zapisuje hattrick dorážkou přes ne úplně jistého Galušku. Asistence: Adam Klapka.
     
    51:41
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Po zajímavém kombinačním způsobu obehrání brány se naponěkolikátě přece jen Kohouti brankově prosazují., když se dorážkou do kolonky statistik zapisuje MIROSLAV SKOPAL. Asistence: Martin Pěcha, Josef Podlaha.
     
    46:22
    Slavia právě vstřelila branku!
    Jenomže hosté si nechtějí nic připouštět! JAKUB ŠILHAN si tak po breaku zapisuje učebnicovou kličku po "forsberkovsku", když dokonal vymícháním puku obalumucuje brankáře Galušku. Bez asistence.
     
    46:05
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc je při chuti! Po typické přesilovkové ráně od modré se přesně mezi betony trefuje TADEÁŠ AULEHLA, a spouští tak olomouckou euforii. Asistence: Tomáš Holiš, Petr Bahounek.
     
    42:25
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají k dalšímu snížení! Po rychlé akci po levém křídle se před brankou objevil přesně najetý MIROSLAV SKOPAL, který svou možnost chladnokrevně proměňuje. Asistence: Ludvík Rutar.
     
    37:10
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti ale ještě přece jen reagují! Po vyhraném buly poslal kapitán Pěcha kotouč přímo na hokejku TOMÁŠE DAJČARA, který se trefuje přesně do šibenice soupeřovy klece. Asistence: Martin Pěcha.
     
    35:29
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia však odmítá zápletku! Po rychlém přečíslení se totiž dorážkou z předbrankového prostoru prosazuje VIKTOR MARTÍNEK a zvyšuje už na 6:1. Asistence: Damien Hradil, Jakub Janča.
     
    27:51
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc opravdu snižuje! Po protiútoku se totiž prosazuje přesně mířenou střelou navrátivší JAN JANEČKO. Asistence: Matěj Kořenek, Tomáš Holiš.
     
    18:59
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia potvrzuje svou sílu! Po nenápadné střele se totiž i možná díky nerozcvičenému Galuškovi jednoduše prosazuje VIKTOR MARTÍNEK, když se trefuje přesně mezi betony. Asistence: David Vobořil.
     
    18:31
    Slavia právě vstřelila branku!
    S Olomoucí to vypadá opravdu špatně. Slavia se totiž po kompletním překombinování defenzivní pětice domácích v poklidu došla pro čtvrtou branku v utkání, když se do poloodkryté sítě prosazuje JAKUB JANČA. Asistence: Damien Hradil.
     
    16:49
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia se dostává do pohody! Samostatný únik totiž bez většího přemýšlení zakončuje přímo do šibenice hbitou střelou zápěstím JAKUB ŠILHAN. Asistence: Jakub Janča.
     
    16:07
    Slavia právě vstřelila branku!
    A hosté jdou už do dvoubrankového vedení! Střela Holého přibližně z mezikruží se ještě tečována dostala k Schejbalovi, který jej ovšem vytěsnil jen k tyči, kde už čekal pozorný ROBIN VŠETEČKA a puk pouze setrvačností doklepl do sítě. Asistence: Ondřej Holý, Jakub Marek.
     
    00:46
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté se ujímají vedení! Ve skrumáži před brankou našel puk nejrychleji ROBIN VŠETEČKA, který tak otevírá skóre zápasu. Asistence: Jakub Marek.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 28. Janečko (Kořenek, Holiš), 38. Dajčar (Pěcha), 43. Skopal (Rutar), 47. Aulehla (Holiš, Bahounek), 52. Skopal (Pěcha, Podlaha) – 1. Všetečka (Marek), 17. Všetečka (Holý, Marek), 17. Šilhan (Janča), 19. Janča (Hradil), 19. Martínek (Vobořil), 36. Martínek (Hradil, Janča), 47. Šilhan, 59. Martínek (Klapka)


    HC Olomouc: Schejbal (19. Galuška) – Dajčar, Bahounek, Kažimír, Klesla, Holiš, Rutar – Palinek, Krátký, Podlaha, Aulehla, Paťava, Pěcha (C), Skopal, Karpíšek, Kořenek, Janečko, Štefka
    HC Slavia Praha: Vecka (Dusil) – Melovič, Erben, Vobořil (C), Zderadička, Macek, Holý, Stark – Brož, Všetečka, Grim, Hradil, Vaniš, Šilhan, Marek, Klapka, Martínek, Furch, Janča

    Rozhodčí: Dědek – Holibka, Lukš
    thejrc.org