Č. Budějovice – Zlín 3:5 (kon.) | HC Plzeň – Pardubice 3:4 (0:1 po s.n.) | Sparta – Mountfield HK 3:1 (kon.)
Kolín – HC Litvínov 5:6 (0:1 po s.n.) | Vsetín – Letňany 3:9 (kon.) | Havířov – Písek 13:0 (kon.)
Chomutov – Jihlava 3:2 (4:3 po s.n.) | Olomouc – Slavia 5:8 (kon.) | Mladá Boleslav – Kladno 0:3 (kon.)
Vítkovice – Havlíčkův Brod 2:3 (kon.) | Liberec – Třinec 7:4 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:9 (1:3, 0:3, 2:3)
HC Letci Letňany
Pátek 16.12.2016, 16:30 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga staršího dorostu • 3. kolo
Partner:
     
    59:52
    Letňany právě vstřelily branku!
    Letňany přidávají v závěru ještě jednu branku. LUKÁŠ NEDOROST se napřáhl na pravém kruhu a bez přemýšlení jednoduše vystřelil. Jeho pokus zapadl do pravého dolního rohu. Asistence: Petr Kocík, Karel Klikorka.
     
    59:20
    Letňany právě vstřelily branku!
    LUKÁŠ ROUSEK si vytvořil samostatný nájezd, a i když byl faulován dokázal na vsetínského gólmana vyzrát blafákem. Asistence: Bez asistence.
     
    57:10
    Letňany právě vstřelily branku!
    Velmi šťastný gól pro hostující celek. Střela PETRA KOCÍKA po vhazování přepadla přes vyrážečku domácího brankáře. Asistence: Adam Bílek, Lukáš Nedorost.
     
    48:14
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Krupovo nahození do útočného pásma se gólman vydal zpracovat k pravé tyčce. Puk mu ujel, a tak se ho chopil ŠIMON JENÁČEK, který kotouč poslal do prázdné branky. Asistence: Miroslav Krupa, Erik Kovacs.
     
    43:55
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Také Valaši využívají přesilovou hru, tečí od pravé tyčky dopravil kotouč do branky TOMÁŠ PAŘÍZEK. Asistence: Šimon Jenáček, Erik Kovacs.
     
    38:51
    Letňany právě vstřelily branku!
    Larsen poslal pas na LUKÁŠE ROUSKA stojícího u levé tyčky. Ten měl před sebou odkrytou bránu. Domácí gólman stihl zakročit lapačkou, od ní se však kotouč odrazil do branky. Asistence: Peter Eg Larsen, Tomáš Fabiánek.
     
    33:21
    Letňany právě vstřelily branku!
    Nepřesnou přihrávku Rouska vystihl Matiaško a spolu s Koňaříkem se vydal na druhou stranu. I obrana Letňan byla dobrá v napadání a PETER EG LARSEN se dostal do úniku, který zakončil přesnou trefou pod horní tyčku, čímž kompletuje hattrick. Asistence: Karel Klikorka, Tomáš Fabiánek.
     
    27:11
    Letňany právě vstřelily branku!
    PETER EG LARSEN dostal nepřesnou přihrávku od Karla Klikorky, a tak kotouč zpracoval nejprve nohou, potom i hokejkou a z ostrého úhlu jej poslal nad levé rameno domácího gólmana. Asistence: Karel Klikorka, Tomáš Fabiánek.
     
    12:05
    Letňany právě vstřelily branku!
    Z levého kruhu prostřelil domácího brankáře PETER EG LARSEN. Asistence: Lukáš Rousek, Tomáš Fabiánek.
     
    08:04
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí si vytvořili tlak a po několika neúspěšných pokusech a dorážkách dvojice Matiaško – Půček se do horních pater branky trefuje právě ROMAN PŮČEK. Asistence: Daniel Klímek, Michal Matiaško.
     
    05:41
    Letňany právě vstřelily branku!
    Letci využívají přesilovou hru a jdou do dvoubrankového vedení. Z levého kruhu dostal kotouč nad Sachrovo levé rameno LUKÁŠ NEDOROST. Asistence: Karel Klikorka.
     
    03:06
    Letňany právě vstřelily branku!
    LUKÁŠ ROUSEK se dostal do brejku a bekhendovým pokusem zakončil bez problémů mezi betony. Asistence: Peter Eg Larsen

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 9. Půček (Klímek, Matiaško), 44. Pařízek (Jenáček, Kovacs), 49. Jenáček (Krupa, Kovacs) – 4. Rousek (Larsen), 6. Nedorost (Klikorka), 13. Larsen (Rousek, Fabiánek), 28. Larsen (Klikorka, Fabiánek), 34. Larsen (Klikorka, Fabiánek), 39. Rousek (Larsen, Fabiánek), 58. Kocík (Bílek, Nedorost), 60. Rousek, 60. Nedorost (Kocík, Klikorka)


    VHK ROBE Vsetín: Sachr (Chrástecký) – Ondračka, Már, Paroušek, Pařízek, Klauda – Lašák, Hrňa, Klímek, Matiaško, Wolf, Jenáček, Kovacs, Koňařík, Půček, Krupa, Najvar.
    HC Letci Letňany: Pařík (Hamalčík) – Klikorka, Gebell, Antoš, Schönbauer, Lytvynov – Narovec, Nedorost, Kocík, Fabiánek, Soukup, Bílek, Larsen, Rousek, Jelínek.

    Rozhodčí: Cik – Bryška, Valentík

    Diváci: 94
    thejrc.org