Znojmo – Linz 3:2 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
3:2 (2:0, 0:1, 1:1)
Steinbach Black Wings Linz
Pátek 16.12.2016, 19:30 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:54
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli jdou sedm minut před koncem třetí části do vedení! Yellow Horn vybojoval ztracený kotouč a našel skvělým pasem ADAMA HUGHESMANA v mezikruží, který z první nekompromisně zavěsil do horní části branky. Asistence: Colton Yellow Horn, Marek Biro.
     
    47:34
    Linz právě vstřelil branku!
    Tak to je obrovská škoda pro domácí barvy! Palin přihrál od mantinelu před branku, kde stál RYAN POTULNY, který pouze nasměroval puk pod beton Nechvátala. Potulny střílí druhou branku v zápase. Asistence: Brett Palin.
     
    36:19
    Linz právě vstřelil branku!
    Linz z poměrně nenápadné akce snižuje! RYAN POTULNY se dostal ke střele z mezikruží, na to Nechvátal reagoval pouze vyhozením před sebe. Ten stejný hráč ještě stihl puk dojet a dorazil jej za čáru. Bez asistence.
     
    11:14
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli jdou do dvoubrankového vedení. Před chvíli byl DAVID BARTOŠ v ofsajdu, ale tentokrát mu to už vyšlo. Obdržel přihrávku do samostatného úniku, posunul si puk do blafáku a následně jej poslal pod gólmanem až za brankovou čáru. Asistence: Michal Vodný.
     
    05:28
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli jdou do vedení! JAN LATTNER tečoval Birovu střelu od modré, na což nedokázal gólman Ouzas reagovat. Nutno dodat, že Orli jsou jednoznačně lepším týmem a vedou zaslouženě! Asistence: Marek Biro, Peter Pucher.

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 6. Lattner (Biro, Pucher), 12. Bartoš (Vodný), 53. Hughesman (Yellow Horn, Biro) – 37. Potulny, 48. Potulny (Palin)


    HC LERAM Orli Znojmo: Nechvátal (Schwarz) – Stehlík, Šulák, Lakos, McMonagle, Biro, Řezníček, Kadeřávek – Vodný, Bartoš, Yellow Horn – Tomas, Pucher, Lattner – Podešva, Šeda, Hughesman – Špaček, Wronka, Györi – Csamangó.
    Steinbach Black Wings Linz: Ouzas (Janny) – Lukas, Dorion, Altmann, D´Aversa, Kirchschläger, Palin, Fechtig – Moderer, Lukas, Gaffal – Spannring, Schofield, Oberkofler – Broda, Potulny, Hofer – Lebrer, McLean, DaSilva – Loik.

    Rozhodčí: Smetana, Nikolić – Schauer, Kontschieder

    Diváci: 2574
    thejrc.org