Buffalo – NY Islanders 3:2 (po pr.) | Pittsburgh – Los Angeles 0:1 (po pr.) | Montreal – San Jose 2:4 (kon.)
Carolina – Washington 3:4 (0:2 po s.n.) | Colorado – Florida 1:3 (kon.) | Calgary – Columbus 1:4 (kon.)
Vancouver – Tampa 4:2 (kon.) | Dallas – Philadelphia 3:1 (kon.) | Minnesota – Arizona 4:1 (kon.)
konec
Calgary Flames
1:4 (1:2, 0:2, 0:0)
Columbus Blue Jackets
Sobota 17.12.2016, 03:05 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    27:31 Matt CALVERT - 1:4
     
    27:31
    Columbus právě vstřelil branku!
    Jenže pozor! Sedláka jeho faul tolik mrzet nemusí, hosté se totiž prosazují ve vlastním oslabení! K odraženému kotouči se dostal na útočné modré MATT CALVERT, který svůj samostatný únik zakončil střelou, která prošla Johnsonovi mezi betony! Bez asistence.
    21:14 Zach WERENSKI - 1:3
     
    21:14
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tak to je bleskový vstup do třetiny, Jackets využívají přesilovku a berou si zpět dvougólový náskok! Atkinson nabil ZACHU WERENSKIMU, jehož střela od modré i díky dobré cloně v podání Gagnera skončila v síti! Asistence: Cam Atkinson, Alexander Wennberg.
    16:45 Sean MONAHAN - 1:2
     
    16:45
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí v přesilovce snižují na rozdíl jediného gólu! Právě SEAN MONAHAN zůstal na chvilku neobsazený v mezikruží a po přesném pasu Versteega poslal puk z voleje do sítě! Asistence: Kris Versteeg, Johnny Gaudreau.
    14:22 Brandon SAAD - 0:2
     
    14:22
    Columbus právě vstřelil branku!
    A už je to o dva góly! Sean Monahan přišel o puk ve středním pásmu v souboji s Werenskim a poté kotouč dokázal vybojovat Wennberg, který následně přenesl hru na úplně volného BRANDONA SAADA, jenž z vrcholu kruhů propálil Johnsona! Asistence: Alexander Wennberg, Zach Werenski.
    03:46 Boone JENNER - 0:1
     
    03:46
    Columbus právě vstřelil branku!
    Columbus jde do vedení! Po vhazování dostal spoustu prostoru ke střele z pravého kruhu David Savard a dezorientovanýJohnson vyrazil kotouč jen před sebe, kde se nejrychleji zorientoval BOONE JENNER a pohotově dorazil touš do sítě! Asistence: David Savard, William Karlsson.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 17. Monahan (Versteeg, J. Gaudreau) – 4. Jenner (D. Savard, W. Karlsson), 15. Saad (Wennberg, Werenski), 22. Werenski (Atkinson, Wennberg), 28. Calvert


    Calgary Flames: Ch. Johnson (Elliott) – Giordano (C), D. Hamilton, Brodie, D. Wideman, Jokipakka, Engelland – Versteeg, Monahan (A), Brouwer (A) – J. Gaudreau, S. Bennett, Chiasson – Tkachuk, Backlund, Frolík – Ferland, Stajan, Bouma.
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Werenski, S. Jones, J. Johnson, D. Savard, R. Murray, Nutivaara – Saad, Wennberg, N. Foligno (C) – Jenner (A), Dubinsky (A), Atkinson – Calvert, W. Karlsson, J. Anderson – Hartnell, Sedlák, Gagner.

    Rozhodčí: Hebert, Morton – Mills, Rody
    thejrc.org