Buffalo – NY Islanders 3:2 (po pr.) | Pittsburgh – Los Angeles 0:1 (po pr.) | Montreal – San Jose 2:4 (kon.)
Carolina – Washington 3:4 (0:2 po s.n.) | Colorado – Florida 1:3 (kon.) | Calgary – Columbus 1:4 (kon.)
Vancouver – Tampa 4:2 (kon.) | Dallas – Philadelphia 3:1 (kon.) | Minnesota – Arizona 4:1 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
4:2 (0:1, 2:0, 2:1)
Tampa Bay Lightning
Sobota 17.12.2016, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:13 Alexandre BURROWS - 4:2
     
    59:13
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí zvládli ubránit tlak soupeře a dávají gól do prázdné branky. Do puku se opřel ALEXANDRE BURROWS, který dokázal z velké dálky zamířit přesně. Asistence: Bo Horvath
    47:44 Bo HORVAT - 3:2
     
    47:44
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Gól v přesilové hře posílá domácí celek do vedení. Loui Eriksson vystřelil, brankář odrazil puk před sebe a BO HORVAT měl už snadnou práci. Tento gól si brankář Tampy bude pravděpodobně vyčítat. Asistence: Loui Eriksson a Markus Granlund.
    Cory CONACHER - 2:2
     
    43:53
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hostující celek se prosazuje v přesilové hře a vyrovnává. Po dobré přihrávce se prosazuje pohlednou střelou zápěstím z horní hranice kruhu CORY CONACHER. Asistence: Jonathan Drouin, Victor Hedman.
    33:25 Luca SBISA - 2:1
     
    33:25
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Na konci pohledné domácí kombinace stál zcela volný LUCA SBISA, který dokázal kotouč dorazit za brankovou čáru. Jedná se pro něj o první gól v letošní sezóně. Asistence: Alexandre Burrows a Sven Baertschi.
    21:37 Brandon SUTTER - 1:1
     
    21:37
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Markus Granlund výborně přihrál na modrou čáru, kde byl volný spoluhráč. Tím byl BRANDON SUTTER, který tvrdou střelou vyrovnává. Asistence: Markus Granlund, Loui Eriksson.
    06:31 Victor HEDMAN - 0:1
     
    06:31
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté se po rychlé akci dostávají do vedení. Valtteri Filppula našel na druhé straně zcela volného VICTORA HEDMANA, který střelou z první prostřelil brankáře domácího týmu. Asistence: Valtteri Filppula a Brian Boyle.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 22. Brandon Sutter (Markus Granlund, Eriksson), 34. Sbisa (Burrows, Baertschi), 48. Horvat (Eriksson, Markus Granlund), 60. Burrows (Horvat) – 7. Hedman (Filppula, Boyle), 44. Conacher (Drouin, Hedman)


    Vancouver Canucks: R. Miller (Markström) – B. Hutton, Ch. Tanev, Sbisa, Stecher, Trjamkin, Biega – D. Sedin, H. Sedin, Hansen – Baertschi, Horvat, Burrows – Markus Granlund, Brandon Sutter, Eriksson – Skille, Chaput, Megna.
    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Bishop) – Hedman, Strålman, Garrison, Šustr, Koekkoek, Coburn – Conacher, T. Johnson, Condra – Boyle, Filppula, Drouin – Killorn, Naměstnikov, Point – Vermin, Paquette, J.T. Brown.

    Rozhodčí: McCauley, Nicholson – Murchison, Gibbons

    Diváci: 16 685
    thejrc.org