Kladno – Zlín 5:4 (kon.) | Slavia – Olomouc 1:3 (kon.) | Č. Budějovice – Liberec 2:1 (kon.)
Chomutov – Třinec 2:5 (kon.) | HC Litvínov – Vítkovice 5:4 (po pr.) | Sparta – Mladá Boleslav 9:2 (kon.)
Pardubice – Mountfield HK 0:0 (odl.)
po prodl.
HC Litvínov
5:4 (1:2, 3:1, 0:1 - 1:0)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 17.12.2016, 13:00 • ZS Ivana Hlinky Litvínov • DHL Extraliga juniorů • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:36
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Vítězem tohoto utkání je Litvínov! Daňa nedostatečně vyrazil Jíchovu střelu. Toho využil JAN BEČVÁŘ, jenž poslal kotouč do horního rohu brány a zajistil tak Litvínovu vítězství.
     
    56:54
    Horák jede trestné střílení. Štěpánek ho hákoval.
     
    56:27
    Na trestnou lavici odjíždí Vébr za podražení.
     
    47:06
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice srovnávají skóre! RADIM ŠTĚPÁNEK poslal rychlou střelu z pravého kruhu. Jeho střela se odrazila od tyčky brány za Havlíkovo záda a Vítkovice tak dramatizují dnešní utkání.Asistence: Spratek.
     
    41:44
    Na trestnou lavici usedá Baláž za podražení.
     
    38:35
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov jde do vedení! JAN BÁRDOŠ vystřelil z levého kruhu. Jeho střela se však odrazila od boční tyčky přesně mezi Daňovy betony a posílá tak Litvínov do vedení. Asistence: Brejžek, Horák.Asistence: Brejžek, Horák.
     
    37:36
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov srovnává skóre! Po dlouhém kombinování prostřelil ŠTĚPÁN URBÁNEK Daňu a Litvínov se tak radoval z dalšího gólu.Asistence: Brejžek, Chmelař.
     
    34:32
    Šendera odjíždí na trestnou lavici za podražení.
     
    28:40
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov i hned snižuje náskok hostí! TOMÁŠ FENCL vystřelil od modré, a Daňa se ještě v leže pokusil rychle zachytit kotouč, ale to už byl za brankovou čárou.Asistence: Dvořák, Kučera.
     
    28:25
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice jdou do dvoubrankového vedení! Před litvínovskou bránou byl velký zmatek, protože brankáře zalehlo několik hráčů a než se stačil Havlík vzpamatovat, VLASTIMIL MALINA na něj poslal tvrdou střelu, která nakonec skončila v bráně.Asistence: Raška.
     
    18:55
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov snižuje náskok Vítkovic! ONDŘEJ DVOŘÁK vystřelil z levého kruhu, ovšem jeho střela se odrazila od tyčky brány až za záda hostujícího brankáře. Asistence: Březák, Kučera.
     
    18:27
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice jdou do dvoubrankového vedení.JÁN BLAŠKO poslal z pravého kruhu přesnou střelu mezi Havlíkovy betony.Asistence: Štěpánek, Baláž.
     
    17:48
    Na trestnou lavici usedá Šendera na 10 minut za nesportovní chování.
     
    14:33
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice otevírají skóre dnešního utkání. Na ledě se vedou diskuse zda to byla tyčka nebo gól, ale brankový rozhodčí si trvá na svém. Autorem branky je MATĚJ ŠALA. Asistence: Maxner, Štěpánek.
     
    04:30
    Za nedovolené bránění míří na trestnou Brejžek.
    Marken.cz

    Eliška Mrázková

    Branky a nahrávky: 19. Dvořák (Březák, Kučera), 29. Fencl (Dvořák, Kučera), 38. Urbánek (Brejžek, Chmelař), 39. Bárdoš (Brejžek, Horák), 61. Bečvář (Jícha) – 15. Šala (Maxner, Štěpánek), 19. Blaško (Štěpánek, Baláž), 29. Malina (Raška), 48. Štěpánek (Spratek)


    HC Litvínov: Havlík (Kovařík) – Urbánek, Macháč, Franc ''A'', Havlík, Březák ''C'', Brzek, Brejžek, Dvořák – Kučera, Schmidmayer, Bečvář, Vébr, Bárdoš, Fencl, Pecka, Chmelař ''A'', Horák, Jícha
    HC Vítkovice Ridera: Daňa (Kardinál) – Šendera ''C'', Weintritt, Mrowiec, Štěpánek, Gabrhelík, Malík – Hartmann, Spratek ''A'', Blaško, Raška, Maxner, Malina, Baláž, Kmošek, Šala

    Rozhodčí: Grech – Rozlílek, Belko
    thejrc.org