Kadaň – Slavia 2:0 (kon.) | Ústí n/L – Havířov 5:2 (kon.) | Přerov – Benátky n/J 2:0 (kon.)
Třebíč – Litoměřice 5:4 (po pr.) | Most – Jihlava 1:3 (kon.)
konec
HC Most
1:3 (0:2, 0:0, 1:1)
HC Dukla Jihlava
Sobota 17.12.2016, 17:30 • ZS Most • Chance liga • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:33
    Dukla právě vstřelila branku!
    Charousek přišel ve středním pásmu o puk a JOSEF SKOŘEPA s ním pohodlně dojel až do prázdné domácí branky 1:3. Asistence: Aleš Jergl, Michal Důras.
     
    46:21
    Most právě vstřelil branku!
    Výborná individuální akce Gerháta, který se zbavil obránce, dostal se sice s pukem až za branku, ale i tak dokázal zpětně nahrát před branku na LUKÁŠE VÁLKA, jenž na vyrážečku z první snižuje na 1:2. Asistence: František Gerhát.
     
    18:38
    Dukla právě vstřelila branku!
    Březina se natlačil přes Šefla před branku, nahrál najíždějícímu ANATOLIJI PROTASENJOVI, který nadvakrát dokázal překonat Pincee 0:2. Asistence: David Březina, Filip Seman.
     
    08:55
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dvojice Důras – Jergl se natlačila s pukem před branku, kde Důras našel dobře najetého ALEŠE JERGLA, který ještě v rychlosti stačil udělat Pincovi bekhendový blafák 0:1. Asistence: Michal Důras.
    Marken.cz

    Jiří Rybář

    Branky a nahrávky: 47. Válek (Gerhát) – 9. Jergl (Důras), 19. Protasenja (Březina, F. Seman), 60. Skořepa (Jergl, Důras)


    HC Most: Pinc – K. Černý, Charousek, Drábek, Strejček, Hora, Šefl, Rulík – Kubinčák, Divíšek, Gerhát – Rod, Havlíček, R. Veselý – Smolka, J. Šimeček, Válek – Mical, Trübenekr.
    HC Dukla Jihlava: M. Svoboda – Kaláb, Kajínek, Bilčík, Dundáček, Šidlík, Szathmáry, Dobrovolný – Důras, Skořepa, Jergl – Březina, F. Seman, Protasenja – Čachotský, Zeman, Diviš – Danišovský, Jícha, Stoklasa.

    Rozhodčí: Luczków – Jílek, Šperl

    Diváci: 188
    thejrc.org