Nový Jičín – Poruba 2011 6:3 (kon.) | Kopřivnice – Technika Brno 9:5 (kon.) | Opava – Vsetín 1:4 (kon.)
Val. Meziříčí – Šumperk 4:3 (kon.) | Kolín – Nymburk 2:0 (kon.) | Bílina – Klášterec nO 2:5 (kon.)
Sokolov – Řisuty 2:8 (kon.) | Klatovy – Kobra 7:3 (kon.) | David Servis – Písek 4:5 (kon.)
Pelhřimov – Mor. Budějovice 5:8 (kon.) | Jindř. Hradec – Žďár n/S 1:7 (kon.) | Tábor – Havlíčkův Brod 8:5 (kon.)
Děčín – Trutnov 3:4 (0:1 po s.n.) | Vrchlabí – Jablonec n/N 3:4 (kon.)
po s.n. (0:1)
HC Děčín
3:4 (1:0, 0:2, 2:1 - 0:0)
HC Trutnov
Sobota 17.12.2016, 18:00 • HC Děčín • 2. liga skupina Západ • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký podvečer přeji všem příznivcům ledního hokeje z děčínského zimního stadionu. Dnes je na programu dvaadvacáté kolo druhé hokejové ligy a v jeho rámci budeme prostřednictvím tohoto online přenosu sledovat utkání mezi týmy HC Děčín a HC BAK Trutnov.
     
    HC Děčín

    Medvědi v tabulce klesli po prohře v Jablonci na sedmou příčku a na svém kontě mají stále sedmadvacet bodů. Proti Trutnovu by na svém ledě měli bodovat, aby měli možnost dostat se zpět o nějaký ten stupínek výše a zároveň pokud by vyhráli, utnuli by sérii tří proher v řadě za sebou. Pro hráče Děčína to bude, jak už bylo zmíněno, poslední utkání v tomto roce a nejlepší by samozřejmě bylo zakončit ho úspěchem. Uvidíme, zda se to Medvědům dnes podaří.
     
    HC BAK Trutnov

    Hosté z Trutnova jsou na tom jen o něco hůře než Medvědi. Jsou totiž hned v těsném závěsu za nimi, a sice osmí a nasbírali dosud třiadvacet bodů. V posledním odehraném utkání porazili na svém ledě Sokolov 7:2 a na toto vítězství by Trutnovští rádi navázali i v Děčíně. Jestli se jim to povede, nám samozřejmě napoví až samotné utkání.
     
    Vzájemná utkání

    Oba týmy se v letošní sezóně utkaly už dvakrát. Nejprve doma prohráli Medvědi 1:3 a poté nestačili na Trutnov i na jeho ledě, kde padli 2:5. Vzájemná utkání tak letos hovoří jasně pro Trutnov a Medvědi tak mají velkou motivaci ukončit tuto nepříznivou letošní bilanci s tímto soupeřem.
     
    Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a hokejovou zábavu.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Vaněk, Molnár, Chmel, Málek, Zdvořáček, Hucek – Hašek, Volráb, Zajan – Faigl, Racek, Oliverius – Fojt, Vacek, Sýkora – Vykouk, Kopta

    HC BAK Trutnov: Jeschke (Veselý) – Poul, Bažant, Abrahám, Vácha, Junek, Bezděk, Beneš, Sakev – Půlpán A., Kastner, Půlpán T. – Chytráček, Fedulov, Uchin – Konečný, Janoušek, Smékal – Tatar, Hlaváček

    Rozhodčí: Hodač – Marek, Kučera.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:14
    Od úvodního vhazování byli u puku domácí hráči, ti ovšem přišli o kotouč v útočném pásmu a z rychlé akce pak na druhé straně musel proti jedovce Kastnera zasahovat poprvé Lukáš Lavinger.
     
    00:46
    A stejný hráč se další střelou z levé strany prezentoval podruhé a podruhé také musel opět zasahovat Lavinger. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    01:01
    Medvědi znovu neprošli do pásma hostů a ti jsou tak znovu u kotouče. Už s ním míří do útočného pásma.
     
    01:16
    Následně pak se domácí dopustili zakázaného uvolnění a opět se bude vhazovat před domácí brankou.
     
    01:38
    Tomáš Půlpán se ocitl tváří v tvář Lukáši Lavingerovi, na kterého vyslal střelu z prostoru mezi kruhy. Domácí brankář pak efektním semaforem jeho ránu chytá!
     
    02:18
    Hosté se do Medvědů pořádně zakousli a opět je nepustili do vlastního pásma. Nyní operují zase před Lavingerem, který musel lapit další střelu Trutnova.
    Fanoušci Druhé ligy dnes mají pré!
     
    02:46
    Hosté zatím velmi dobře brání už střední pásmo a Medvědům se tak zase nepodařilo projít dále, než k červené čáře. Nepříjemný styl Trutnova zatím Děčínu nevyhovuje.
     
    04:10
    Až nyní se snad poprvé dostali hokejisté Děčína do pásma hostů, kde Pavel Zajan zatáhl kotouč až před branku Jeschkeho, který ale nemusel zasahovat.
     
    04:48
    Nyní už ale ano. Před ním vznikla skrumáž, ve které se zorientoval Pavel Zajan, ale jeho přízemní střelu dokázal brankář hostů chytit a připsal si tak první veledůležitý zákrok!
     
    04:59
    Prvním vyloučeným hráčem v dnešním utkání je Martin Zdvořáček, jenž inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    05:24
    Hosté se uhnízdili v pásmu Děčína, ale okamžitě poté, co kotouč rozehráli, dokázal ho zachytit Molnár a poslal ho do bezpečí.
     
    06:02
    Hosté se nemohou dostat do útočného pásma, Medvědi drželi puk na svých holích, a to co nejdále od vlastní branky.
     
    06:59
    Zdvořáček skáče na led a Medvědi jsou v plném počtu.
     
    07:11
    Hned po jeho návratu mířili domácí před hostující svatyni, kde střílel Tomáš Faigl, ale lapačkou jeho střelu chytil Jeschke.
     
    07:52
    Na druhé straně pálil z levého kruhu Smékal, ale kotouč prosvištěl jen vedle domácí branky. Medvědi si tak přebírají kotouč a míří do útočného pásma.
     
    08:32
    Střela Radka Fojta z velké dálky skončila na holenním chrániči jednoho z obránců Trutnova. Ten tak pomohl Jeschkemu, který nemusel opět zasahovat.
     
    09:30
    Nepřesná rozehrávka hostů znamenala další přechod do útočného pásma na straně Medvědů, kteří opět zahrozili před Jeschkem. Oliverius číhal těsně před jeho brankou, přízemní střelu však Jeschke chytá.
     
    10:22
    Radim Vacek za brankou vybojoval puk, který se snažil přihrát Sýkorovi, ten ale dobře černou gumu nezpracoval a hosté otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    11:40
    Zakázané uvolnění domácích a hra se stěhuje po delší době znovu před brankáře Lukáše Lavingera.
     
    12:11
    Jedovka Kastnera od vrcholu levého kruhu mířila na branku a po ní pak zaduněly připravené betony Lavingera.
     
    13:05
    Hezká kombinace Děčína. Oliverius zatáhl kotouč podél levého mantinelu do útočného pásma, kde poté zpětnou přihrávkou poslal puk Zdvořáčkovi, jehož prudká střela byla sražena do ochranné sítě.
     
    13:27
    Děčín právě vstřelil branku!
    Domácí se dočkali až nyní a otevírají skóre utkání. Kapitán MICHAL OLIVERIUS si nabruslil zpoza hostující branky až k levé Jeschkeho tyčce, kde prostrčil kotouč mezi jeho betony a ten nakonec doplachtil za brankovou čáru – 1:0. Bez asistence.
     
    14:13
    Volráb stahovačkou poslal kotouč z pravého kruhu na Jeschkeho, který ho chytá do své lapačky. Hned ale rozehrává a nechává hru plynout.
     
    15:08
    Tomáš Faigl doklepl kotouč po střele Michala Oliveriuse těsně před brankou hostů a Jeschke fantastickým zákrokem dokázal puk mířící do jeho branky chytit a podržel tak svůj tým!
     
    15:38
    I jeho protějšek ukázal svůj um, když chytil jedovatou střelu Janouška. Následně poté zamířili Medvědi znovu zpátky do útočného pásma.
     
    17:05
    Medvědi znovu zahrozili před brankou Trutnova. K pravé tyčce si sjel Radomír Vaněk, ale místo střely volil zpětnou přihrávku na svého spoluhráče, který poté pálil vedle branky Trutnova.
     
    17:41
    Po další střele domácích, kterou hasil Jeschke, se bude znovu vhazovat po pravici hostujícího brankáře.
     
    18:10
    Po střele Daniela Volrába zaduněl levý beton Jeschkeho. Hosté jsou teď pod tlakem a jen díky brankáři Trutnova je stále stejný stav na ukazateli skóre.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:25
    Radomír Vaněk pálil na Jeschkeho v těsné jeho blízkosti, ale ten znovu přesným zákrokem chytá jeho střelu!
     
    19:58
    Domácí Málek dostává v závěru první periody dvě minuty za sevření puku rukou.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První dějství je za námi. Úvod patřil jednoznačně hostům, kteří dlouhou dobu nepustili domácí hráče do útočného pásma a několika střelami zahrozili. Lavinger byl ale na svém místě a podržel Medvědy. Následně pak postupně hráči Děčína převzali iniciativu a byli to oni, kdo otevřel skóre utkání. Oliverius prostrčil kotouč mezi betony Jeschkeho a poslal Medvědy do vedení. Těsný náskok vydržel až do konce a poprvé do kabin se tak šlo lépe Medvědům. Druhá třetina začne přibližně v 18:47.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Medvědi zachytili kotouč ve vlastním pásmu a okamžitě ho vyhazují do bezpečí, tedy až před brankáře Jeschkeho.
     
    21:05
    A znovu se domácí dokázali osvobodit a hosté tak zatím svou přesilovku nehrají vůbec dobře. Dokonce se dopustili zakázaného uvolnění a hra se tak stěhuje do jejich pásma.
     
    21:38
    A ani nyní si před Lavingerem nevypracovali žádnou přesilovkovou akci a Děčín se opět osvobozuje.
     
    21:58
    Domácí v plném počtu.
     
    22:08
    Jaroslav Uchin dostává dvě minuty za hákování a první přesilovku si zahrají hráči Děčína.
     
    22:57
    Málek pálil od modré čáry a před brankou kotouč ještě tečoval Jaroslav Hašek, ale puk změnil dráhu letu a skončil jen vedle hostující branky.
     
    23:33
    Souboj za hostující brankou vyhráli Medvědi a zůstávají tak nadále v pásmu Trutnova. Zatím ale marně dobývají Jeschkeho klec.
     
    24:08
    Hosté se ubránili a už jsou v plném počtu.
     
    24:24
    Radek Fojt dostal přihrávku na levý kruh a zívala před ním odkrytá branka hostí. Jenže v poslední chvíli pouze promáchl a hosté si tak mohli pořádně oddychnout, jinak by to rozhodně byla stoprocentní branka!
     
    25:02
    Další zakázané uvolnění trutnovských hokejistů a Jeschke se připravuje na vhazování po jeho levé ruce.
     
    25:40
    Aleš Půlpán se prezentoval střelou z pravého kruhu, ta ale byla zblokována obranou Děčína a ten tak míří znovu na opačný konec kluziště.
     
    26:34
    Tomáš Faigl si nabruslil na pravý kruh a svou táhlou střelou znovu zaměstnal Jeschkeho, který musel vytasit efektní semafor.
     
    27:10
    Václav Racek zblízka mohl prostřelit Jeschkeho, ten se ale vyznamenal dalším přesným zákrokem a stále tak drží svůj tým ve hře.
     
    27:59
    Medvědi jdou do čtyř. Radomír Vaněk dostává dvě minuty za podražení a už sedí na trestné lavici.
     
    28:20
    Trutnov právě vstřelil branku!
    A hosté svou přesilovou hru bleskurychle využívají. K održenému kotouči po zákroku Lavingera se dostal MATĚJ BAŽANT a následně svou střelou domácího brankáře prostřelil – 1:1. Je tedy vyrovnáno a začíná se znovu od začátku. Bez asistence.
     
    29:14
    Zakázané uvolnění hostů a vhazovat se bude po pravici Jeschkeho.
     
    29:42
    Pavel Zajan se dostal do blízkosti branky hostů, jenže ke střele se nakonec nedostal. Obrana dokázala včas zasáhnout a sebrala mu kotouč přímo z čepele.
     
    30:26
    Hašek číhal na přihrávku od Zajana, kterou nakonec dostal, ale jeho následná střela švihem skončila na levém Jeschkeho betonu.
     
    31:28
    Na branku hostů teď mířily dvě střely. Nejprve střílel od modré čáry Chmel, ale Jeschke kotouč vyrazil před sebe. Ten se dostal k modré čáře ke Zdvořáčkovi, jenž jedovkou znovu provětral lapačku brankáře hostů.
     
    31:52
    Medvědi opět převzali iniciativu a snaží se znovu strhnout vedení na svou stranu. To se jim ale nedaří i především díky přesným zákrokům Jeschkeho.
     
    32:39
    Jeschke opět vyrazil kotouč pouze před sebe, k puku se dostal Radim Vacek, ale po jeho dorážce se brankář Trutnova znovu zaskvěl efektním semaforem.
     
    33:59
    Další sprška střel mířila na hostující branku, ale ani jedna se neujala. Stále tak na ukazateli skóre svítí nerozhodný stav.
     
    34:36
    Lukáš Abrahám si sjel na vrchol pravého kruhu a na Lavingera vyslal hodně nebezpečnou střelu, kterou děčínský gólman bravurním zákrokem chytá!
     
    35:31
    Na druhé straně ujel všem Ondřej Sýkora, který pohybem oklamal brankáře hostů, ale stahovačkou pak proti němu neuspěl!
     
    36:37
    A Lavinger nyní musel do pokleku, aby ukryl střelu z hole Bezděka. Následně pak raději přerušuje hru a bude se vhazovat po jeho levé ruce.
     
    37:08
    Po střele Oliveriuse ukázal také svůj um Jeschke, jenž dalším zákrokem podržel své spoluhráče. I on hru přerušuje a vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    38:17
    Aleš Půlpán dotíral na Lavingera, ale ten mu sebral kotouč z hole a ukrývá ho pod svojí lapačkou.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:19
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Tak to byla krásná akce hostů. LUKÁŠ KASTNER dostal přihrávku do prostoru mezi kruhy a odtud doslova zavěsil kotouč do děčínské branky. Lukáš Lavinger tak byl bez sebemenší šance – 1:2. Hosté tak poprvé v utkání strhávají vedení na svou stranu. Asistence: Tomáš Půlpán, Matěj Bažant.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    I druhé dějství je za námi. Hosté v něm otočili skóre na svou stranu a nyní oni vedou rozdílem jedné branky. Uvidíme, zda se domácím podaří s utkáním něco udělat v průběhu třetí třetiny, která začne přibližně v 19:34.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:20
    Molnár prošel podél levého mantinelu do blízkosti hostující branky, jeden z obránců však poslal kotouč až k Lavingerovi a je z toho zakázané uvolnění.
     
    41:10
    Stejná situace se opakovala znovu a vhazování proběhne po pravici Jeschkeho.
     
    41:42
    Daniel Volráb objel hostující branku a poté se snažil překvapit Jeschkeho, kotouč za jeho záda však nedokázal zasunout.
     
    42:14
    Na trestnou lavici putuje Matěj Bažant na dvě minuty za sekání a Medvědi si zahrají přesilovou hru.
     
    42:52
    Domácí se usadili v pásmu Trutnova a na Jeschkeho šla nebezpečná střela z hole Haška. Následně pak se hosté dokázali osvobodit.
     
    43:34
    Volrábovu střelu z pravého kruhu tečoval před brankou hostů Zajan, ale Jeschke dalším zákrokem svůj tým drží. Navíc je tu další osvobození Trutnova.
     
    44:14
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    44:45
    Pavel Zajan se snažil prodrat skrz obránce hostů, ale to se mu nepovedlo. Nicméně vybojoval útočné pásmo, kde se bude vhazovat po pravici Jeschkeho.
     
    45:31
    Hosté hrají velmi dobře v obraně a jakékoli šance Děčína končí na jejich zákrocích. Zatím se tedy Medvědům pokusy o vyrovnání nedaří.
     
    46:05
    Trutnov právě vstřelil branku!
    A místo toho přichází další branka hostů. Špatné rozehrávky domácích před vlastní brankou si všiml JAKUB TATAR a poté svou střelou překonal Lavingera – 1:3. Trutnov se tak dostává do dvoubrankového náskoku. Asistence: David Smékal.
     
    46:05
    Domácí lavička si vybírá oddechový čas.
     
    47:50
    Medvědi vyhodili kotouč na zakázané uvolnění a hra se opět stěhuje před Lukáše Lavingera.
     
    48:24
    Zdvořáčkovi utekl kotouč od modré čáry a Medvědi tak musí opustit útočné pásmo a svou další akci začít znovu.
     
    49:04
    Václav Racek v blízkosti branky hostů poslal svou střelu pouze vysoko nad. Následně pak ještě střílel Oliverius, s jeho projektilem si ovšem Jeschke poradil.
     
    49:49
    Jaroslav Hašek se dostal do úniku před hostující branku, ale nebylo to nic platné. Byl v ofsajdové pasti, tuto situaci hlavní sudí posoudil jako úmysl a hra se stěhuje opět před Lavingera.
     
    50:05
    Tomáš Půlpán střílel z prostoru mezi kruhy a kotouč prosvištěl jen těsně vedle domácí branky.
     
    50:24
    Hra je nyní kouskována častými zakázanými uvolněními či ofsajdy. Icingu se dopustili Medvědi a opět se bude vhazovat v blízkosti Lavingera.
     
    50:49
    Kotouč po střele od modré čáry poskakoval před brankou hostů, nikomu z domácích se však nepodařilo ho zkrotit a poslat za záda Jeschkeho.
     
    51:04
    Sýkora se dostal před hostující branku, jeho přízemní střelu ale lapil Jeschke do své lapačky.
     
    51:59
    Medvědi udrželi útočné pásmo a vhazovat se bude po levici brankáře hostů.
     
    52:10
    Poul dostává dvě minuty za hákování a je tu početní výhoda pro domácí tým.
     
    53:01
    Síly na ledě se ale srovnají. Na dvě minuty na trestnou lavici odchází Pavel Zajan za hrubost.
     
    53:20
    Jeschke se nyní vyznamenal po střele Vaňka, když jeho bombu chytil ukázkovým semaforem!
     
    54:10
    Hosté jsou v plném počtu a čeká je tak zkrácená přesilová hra.
     
    54:32
    Málek střílel ve vlastním oslabení a Jeschke musel opět zasahovat. Následně pak se hosté osvobozují a kotouč letí až před Lavingera.
     
    55:01
    I Medvědi jsou kompletní.
     
    55:12
    Jeschke je teď ostřelován snad ze všech stran, ale svými jistými zákroky stále drží svůj tým a jeho dvoubrankový náskok.
     
    55:25
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi se dostávají hostům na dostřel jediné branky. Po vhazování v útočném pásmu se ke kotouči dostal JAN MOLNÁR, který svou prudkou střelou dokázal prostřelit Jeschkeho a ještě tak vykřesal jiskru naděje – 2:3. Asistence: Michal Oliverius.
     
    56:56
    Dva na jednoho jeli Racek s Oliveriusem, druhý jmenovaný pak svou střelou málem překonal Jeschkeho, který ale vytasil další bravurní zákrok.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:37
    Hosté zatím drží puk na svých holích a nepouští zatím Medvědy k powerplay.
     
    58:58
    Až nyní se to podařilo. Lavinger je na střídačce a domácí to zkouší v šesti hráčích.
     
    59:05
    Hosté si berou oddechový čas.
     
    59:09
    Děčín právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Medvědi po vhazování v útočném pásmu obsadili hosty v jejich pásmu a to přineslo kýžené ovoce. Po odražené střele se před odkrytou brankou dostal do zakončení JAROSLAV HAŠEK, který se tak raduje z vyrovnání – 3:3. Asistence: Michal Oliverius, Radomír Vaněk.
     
    59:39
    Jaroslav Hašek měl na holi vedoucí branku, ale Jeschke proti němu vytasil další parádní zákrok a nedopustil, aby domácí otočili stav ve svůj prospěch.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Medvědi nakonec srovnali a vynutili si prodloužení. Za malý okamžik se tak bude hrát ve třech hráčích na obou stranách pět minut.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:19
    Jaromír Chmel zavezl kotouč až do útočného pásma, kde zpětnou přihrávkou vyzval ke střele Václava Racka, ten svou bombu umístil přímo do Jeschkeho lapačky.
     
    60:58
    Zakázané uvolnění domácích, hra se tedy stěhuje před Lukáše Lavingera.
     
    61:21
    Málek pálil z velké dálky, ale Jeschke přeci jenom musel zasahovat. Puk chytil a následně ho hned poslal do středního pásma.
     
    62:35
    Střela Václava Racka skončila na chráničích obránce hostů a ti tak otáčejí směr hry na opačnou stranu.
     
    63:37
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Racek – 2 min., sekání).
     
    63:44
    Medvědi se osvobozují.
     
    64:12
    A další osvobození Medvědů. Hosté tak budou muset další akci založit z vlastního pásma.
     
    64:53
    Lavinger chytá kotouč do své lapačky po střele zblízka a je tu posledních sedm vteřin prodloužení. Vhazuje se po jeho pravačce.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Ani prodloužení nerozhodlo a na řadě jsou tak samostatné nájezdy.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Půlpán A. neproměňuje.
     
    1. série
    0:0
    Oliverius neproměňuje.
     
    2. série
    0:0
    Půlpán T. neproměňuje.
     
    2. série
    0:0
    Faigl neproměňuje.
     
    3. série
    0:1
    Poul proměňuje.
     
    3. série
    0:1
    Volráb neproměňuje.
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC BAK Trutnov.
    Autorem vítězné branky je ONDŘEJ POUL.
     
    Konec zápasu. (20:39:54)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 14. Oliverius, 56. Molnár (Oliverius), 60. Hašek (Oliverius, Vaněk) – 29. Bažant, 40. Kastner (Půlpán T., Bažant), 47. Tatar (Smékal), rozh. náj. Poul

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Půlpán A. (TRU)
    0:0   Oliverius (DEC)
    2. série:
    0:0   Půlpán T. (TRU)
    0:0   Faigl (DEC)
    3. série:
    0:1   Poul (TRU)
    0:1   Volráb (DEC)


    HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Vaněk, Molnár, Chmel, Málek, Zdvořáček, Hucek – Hašek, Volráb, Zajan – Faigl, Racek, Oliverius – Fojt, Vacek, Sýkora – Vykouk, Kopta
    HC Trutnov: Jeschke (Veselý) – Poul, Bažant, Abrahám, Vácha, Junek, Bezděk, Beneš, Sakev – Půlpán A., Kastner, Půlpán T. – Chytráček, Fedulov, Uchin – Konečný, Janoušek, Smékal – Tatar, Hlaváček

    Rozhodčí: Hodač – Marek, Kučera
    thejrc.org