Nový Jičín – Poruba 2011 6:3 (kon.) | Kopřivnice – Technika Brno 9:5 (kon.) | Opava – Vsetín 1:4 (kon.)
Val. Meziříčí – Šumperk 4:3 (kon.) | Kolín – Nymburk 2:0 (kon.) | Bílina – Klášterec nO 2:5 (kon.)
Sokolov – Řisuty 2:8 (kon.) | Klatovy – Kobra 7:3 (kon.) | David Servis – Písek 4:5 (kon.)
Pelhřimov – Mor. Budějovice 5:8 (kon.) | Jindř. Hradec – Žďár n/S 1:7 (kon.) | Tábor – Havlíčkův Brod 8:5 (kon.)
Děčín – Trutnov 3:4 (0:1 po s.n.) | Vrchlabí – Jablonec n/N 3:4 (kon.)
konec
HK Nový Jičín
6:3 (2:1, 3:1, 1:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Sobota 17.12.2016, 17:002. liga skupina Východ • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:38
    Poruba právě vstřelila branku!
    Autorem branky je BALLNER. Asistence: Vaněk a Bail. Domácí sice ustáli oslabení pět na tři ale na tuto akci už byli krátcí! Ballner David tak snižuje na 6:3 a dá se očekávat, že toto skóre bude konečné.
     
    53:07
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je MÁLEK. Asistence: Slovák. Tak toto vypadá jako definitvní gól! Slovák Jiří II se ocitli před bránou Čecha. Slovák vystřelil, Málek dorážel a přesně! 6:2
     
    39:35
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je SONNEK. Asistence: Christov a Zdeněk. A máme zde pátou bránu o kterou se postaral Jan Sonnek, který si blafákem vymíchal krásně Čecha! 5:2!
     
    28:45
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je CHRISTOV. Asistence: Vašut a Cabák. A je tady čtvrtá branka! Ukázková práce Vašuta, společně s Christovem, kteří volili křižnou přihrávku a Čech nemohl vůbec nic udělat! Pěkná akce, ještě s hezčím závěrem! 4:2.
     
    24:06
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je SONNEK. Asistence: Christov a Běhal. Tak to byl rychlý návrat, domácích! Ani ne minuta a na dvě dorážky, kdy poslední u puku byl Sonnek, překonávají domácího brankáře Čecha!
     
    22:48
    Poruba právě vstřelila branku!
    Autorem branky je ZDRÁHAL. Asistence: Kuťák a Rudl. A opět je využitá přesilová hra, na straně hostů! Dobře sehraná akce, kde na jejím konci je gól!
     
    18:10
    Poruba právě vstřelila branku!
    Autorem branky je Zdráhal. Asistence: Kuťák, Kafka.Tato přesilovka je ve znamení gólu a Poruba snižuje na jednobrankové manko! Dobře sehraná přesilová hra, když Bail střílel od modré a Kuťák dorážel 2:1 !
     
    08:36
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je BĚHAL. Asistence: Christov a Zdeněk. Tak to je nepříjemná sprcha, pro druhý tým tabulky! Zdeněk si sjel do mezikruží, viděl volného Christova, ten takticky ještě sekundu počkal, viděl volného Běhala a ten z podkleku propálil vše, co mu stálo v cestě! 2:0 a domácí využívají přesilovou hru.
     
    01:45
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je Uhlár. Asistence: Vašut. Tak to je opravdu rychlý gól, do brány Poruby! Vašut zůstal osamocen před Porubskou bránou, položil si Čecha a ještě přihrál Hruškovi, který vyloženě puk posunul do zcela odkryté brány!

    Michal Knápek

    Branky a nahrávky: 2. Uhlár (Novotný, Vašut), 9. Běhal (Christov, Zdeněk), 25. Sonnek (Christov, Běhal), 29. Christov (Vašut, Cabák), 40. Sonnek (Christov, Zdeněk), 54. Málek (Slovák) – 19. Zdráhal (Kuťák, Kafka), 23. Zdráhal (Kuťák, Rudl), 57. Ballner (Vaněk, Bail)


    HK Nový Jičín: (Iláš), Slovák, Zahradníček, Běhal, Hruška, Vašut, Dresler, Cabák, Samiec, Slovák, Christov, Málek, Zdeněk, Kocián, Sonnek,Novotný, Uhlár
    HC RT TORAX Poruba 2011: Čech (Putec), Slavík, Puškar, Flašar, Tichý, Rudl, Bail, Puzič, Adamik, Ballner, Kafka, Sztefek, Illéš, Vaňek, Kuťák, Zachar, Zdráhal, Seidler, Slováček, Sedlář, Moskal
    thejrc.org