Vsetín – Slavia 3:5 (kon.) | Olomouc – Letňany 0:6 (kon.) | Mladá Boleslav – HC Litvínov 3:0 (kon.)
Havířov – Havlíčkův Brod 3:2 (2:1 po s.n.) | HC Plzeň – Mountfield HK 0:4 (kon.) | Kolín – Kladno 3:11 (kon.)
Chomutov – Kometa Brno 5:2 (kon.) | Pardubice – Sparta 3:5 (kon.) | Vítkovice – Písek 7:0 (kon.)
K. Vary – Jihlava 4:2 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
3:5 (1:1, 1:1, 1:3)
HC Sparta Praha
Sobota 17.12.2016, 16:00 • Tipsport arena • Extraliga staršího dorostu • 4. kolo
Partner:
     
    58:39
    Sparta právě vstřelila branku!
    Zřejmě je rozhodnuto! ERIK ČERMÁK trefuje prázdnou branku a vrací Spartě dvougólové vedení. Tohle už budou mít domácí těžké – 3:5. Asistence: Ondřej Pšenička a Ondřej Havlín.
     
    56:11
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    ONDŘEJ MATÝS uplatnil důraz na brankovišti a vrací Pardubicím naději – 3:4! Bez asistence.
     
    48:44
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tohle už vypadá pro domácí špatně! Sparťané přečíslili domácí obranu a po Čechově střele to byl VOJTĚCH KROPÁČEK, který nadvakrát nebo natřikrát dokázal silou procpat puk za Kulicha – 2:4. Asistence: Štěpán Čech a Dominik Arnošt.
     
    43:20
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté z hlavního města jdou opět do vedení! Hanušovo nahození skrz klubko těl Kulich zřejmě neviděl a po odrazu puku od jeho těla se na brankovišti nejlépe ze všech zorientoval ONDREJ ŠIŠOLÁK, který uklidil kotouč do prázdné branky – 2:3! Asistence: Jan Hanuš a Vojtěch Kropáček.
     
    33:41
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dlouho to netrvalo a je to opět nerozhodně! Stále se hrálo ve čtyřech, když dostal osamocený PETR ANTONÍČEK přesnou nabídku na hranici brankoviště, kterou nemohl pohrdnout. Wolf byl bez šance – 2:2. Asistence: Ondřej Tobiáš a Michal Žouželka.
     
    33:18
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hra ve čtyřech zatím svědčí více Spartě! TOMÁŠ NACHÁZEL se po chybě domácích zmocnil v mezikruží puku a velmi vydařenou ranou s pomocí břevna otáčí skóre zápasu – 1:2! Bez asistence.
     
    07:59
    Sparta právě vstřelila branku!
    Máme vyrovnáno! Za pardubickou obranu se dostal ŠTĚPÁN ČECH a povedenou střelou zápěstím překonal Kulicha přesně k tyči – 1:1. Asistence: Ondřej Havlín a Vojtěch Kropáček.
     
    03:38
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou z první vážnější akce do vedení! Vít Rozlílek přešel přes obránce Sparty a naservíroval puk do jasné šance MARTINU KOSTKOVI, který se svižnou střelou trefil přesně nad Wolfův beton – 1:0. Asistence: Vít Rozlílek.

    Karel Málek

    Branky a nahrávky: 4. Kostka (Rozlílek), 34. Antoníček (Tobiáš, Žouželka), 57. Matýs – 8. Čech (Havlín, Kropáček), 34. Nacházel, 44. Šišolák (Hanuš, Kropáček), 49. Kropáček (Čech, Arnošt), 59. Čermák (Pšenička, Havlín)


    HC Dynamo Pardubice: Kulich (Vlk) – Javůrek, Leder, Mert, Oliva, Rudy, Sýkora, Žouželka – Antoníček, Chára, Kostka, Matýs, Pochobradský, Rozlílek, Šír, Tobiáš
    HC Sparta Praha: Wolf (Mičán) – Bureš, Hadamczik, Hanuš, Havlín, Tůma, Vízner – Arnošt, Čech, Čermák, Dani, Flídr, Gnusin, Kropáček, Nacházel, Prymula, Pšenička, Šišolák, Švarc, Vorobjev

    Rozhodčí: Hrubý – Holeček, Roischel
    bahis siteleri