Vsetín – Slavia 3:5 (kon.) | Olomouc – Letňany 0:6 (kon.) | Mladá Boleslav – HC Litvínov 3:0 (kon.)
Havířov – Havlíčkův Brod 3:2 (2:1 po s.n.) | HC Plzeň – Mountfield HK 0:4 (kon.) | Kolín – Kladno 3:11 (kon.)
Chomutov – Kometa Brno 5:2 (kon.) | Pardubice – Sparta 3:5 (kon.) | Vítkovice – Písek 7:0 (kon.)
K. Vary – Jihlava 4:2 (kon.)
konec
HC Olomouc
0:6 (0:2, 0:3, 0:1)
HC Letci Letňany
Sobota 17.12.2016, 12:00 • Zimní stadion Olomouc • Extraliga staršího dorostu • 4. kolo
Partner:
     
    50:31
    Letňany právě vstřelily branku!
    Uplynulo jen dvanáct vteřin z přesilovky a síťka za zády Schejbala se opět rozvlnila. Úspěšným střelcem byl MARTIN GEBELL. Asistence: Karel Klikorka, Adam Bílek.
     
    36:10
    Letňany právě vstřelily branku!
    Neuplynuly ani dvě minuty od posledního gólu a TOMÁŠ FABIÁNEK při oslabení kompletuje svůj hattrick! Asistence: Lukáš Rousek.
     
    34:19
    Letňany právě vstřelily branku!
    Letňany dál prokazují svou střeleckou produktivitu. Po souhře Larsen – Rousek – TOMÁŠ FABIÁNEK jdou do vedení už o čtyři branky. Asistence: Lukáš Rousek, Peter Eg Larsen.
     
    20:30
    Letňany právě vstřelily branku!
    Letňany se do druhé třetiny vřítily jak divoká voda a už po třiceti vteřinách se prosazuje TOMÁŠ FABIÁNEK! Asistence: Lukáš Rousek, Peter Eg Larsen.
     
    13:19
    Letňany právě vstřelily branku!
    Kohouti minutu vzdorovali dvojnásobné početní převaze, potom se ale k puku dostal LUKÁŠ ROUSEK, který posílá Letňany do dvoubrankového vedení. Asistence: Karel Klikorka, Ivan Lytvynov.
     
    08:16
    Letňany právě vstřelily branku!
    Letňany svou první početní výhodu využívají. Po souhře Kocíka s Lytvynovem se puk dostal k LUKÁŠI NEDOROSTOVI, a ten otevírá skóre dnešního zápasu. Asistence: Petr Kocík, Ivan Lytvynov.

    Martin Vavruša

    Branky a nahrávky: 9. Nedorost (Kocík, Lytvynov), 14. Rousek (Klikorka, Lytvynov), 21. Fabiánek (Rousek, Larsen), 35. Fabiánek (Rousek, Larsen), 37. Fabiánek (Rousek), 51. Gebell (Klikorka, Bílek)


    HC Olomouc: Schejbal – Dajčar, Bahounek, Kažimír, Klesla, Holiš, Rutar – Krátký, Podlaha, Spatharis, Aulehla, Paťava, Pěcha, Skopal, Karpíšek, Kořenek, Janečko, Štefka.
    HC Letci Letňany: Hamalčík – Klikorka, Gebel, Antoš, Schönbauer, Lytvynov – Nárovec, Nedorost, Kocík, Fabiánek, Soukup, Bílek, Larsen, Rousek, Jelínek.

    Rozhodčí: Kika – Doležel, Nazad

    Diváci: 45
    thejrc.org