Finsko – Švédsko 2:4 (kon.)
konec
Finsko
2:4 (0:2, 2:2, 0:0)
Švédsko
Sobota 17.12.2016, 10:00 • VTB Ledovyj dvarec, Moskva • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
    28:34 Roope HINTZ - 2:4
     
    28:34
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové bleskurychle využívají přesilovou hru a vrací se do utkání! Střelu Roopa Hintze tečoval ve výskoku před Fasthem HENRIK HAAPALA a usměrnil tak kotouč do vlastní sítě. Asistence: Roope Hintz.
    27:24 Patrik ZACKRISSON - 1:4
     
    27:24
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    PATRIK ZACKRISSON je za skvělý výkon odměněn první brankou v zápase. Střelu Tömmernese vyrazil Säteri pouze před sebe, puku se ujal švédský kanonýr a nechytatelně ho poslal do horního růžku. Asistence: Henrik Tömmernes.
    24:33 Miro AALTONEN - 1:3
     
    24:33
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Domácí fanoušci se vyžadovali "šajby" a Finové jim přání splnili. MIRO AALTONEN nevěděl co s pukem, a tak vyslal přesnou střelu po ledě, na kterou Fasth nedokázal zareagovat. Asistence: Niko Peltola.
    21:42 Magnus NYGREN - 0:3
     
    21:42
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové jasně dominují. Tömmernes naznačil střelu, tím pádem krásně uvolnil MAGNUSE NYGRENA, který nechytatelnou ránou poslal puk nad lapačku Säteriho. Asistence: Henrik Tömmernes, Linus Omark.
    16:31 Alexander BERGSTRÖM - 0:2
     
    16:31
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové vedou už o dvě branky! Andres Thuresson krásným pasem přes dva hráče našel najetého ALEXANDRA BERGSTRÖMA, který střelou na zadní tyč nedal Säterimu šanci. Asistence: Patrik Zackrisson, David Rundblad.
    05:30 Erik GUSTAFSSON - 0:1
     
    05:30
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové se po vypršení Aaltonenova trestu dostávají do vedení. Omark za brankou dobře podržel kotouč, počkal si na najíždějícího ERIKA GUSTAFSSONA, který na nic nečekal a z první poslal puk za zmateného Säteriho. Asistence: Linus Omark.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Filip Kortus

    Branky a nahrávky: 25. M. Aaltonen (Peltola), 29. Haapala (Hintz) – 6. Gustafsson (Omark), 17. Bergström (Zackrisson, Rundblad), 22. Nygren (Tömmernes, Omark), 28. Zackrisson (Tömmernes)


    Finsko: Säteri (Ortio) – Lepistö, Peltola, Gröndahl, Eronen, Rissanen, Lehtonen, Koivisto, Mikkola – Hartikainen, M. Aaltonen, Haapala – Mankinen, Kemppainen, Pesonen – Hintz, Osala, Nättinen – J. Lajunen, Suoranta, Manninen.
    Švédsko: Fasth (Gustafsson) – Nygren, Gustafsson, Bertilsson, Rundblad, Aho, Tömmernes, E. Johansson, Rensfeldt – Lindblom, Ryno, Omark – Thuresson, Zackrisson, Bergström – Klingberg, Westerholm, Önerud – Brodin, Rosén, Norman.

    Rozhodčí: Naumov, Ravodin – Shalagin, Shislo
    bahis siteleri