SOHO Olomouc – Studénka Sledge 0:8 (kon.) | Litvínov – Č.Budějovice 0:3 (kon.) | Karlovy Vary – HC Sparta Praha Sledge 1:2 (1:3 po s.n.)
SHK Mustangové – Zlín sledge 3:4 (1:2 po s.n.)
po s.n. (1:3)
SKV Sharks Karlovy Vary
1:2 (0:1, 0:0, 1:0)
HC Sparta Praha Sledge
Sobota 17.12.2016, 17:15 • Zimní stadion Ostrov. • Česká para hokejová liga • 9. kolo
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Sparta Praha (sledge). Sparta proměnila všechny tři nájezdy, ten rozdílový má na svědomí její kapitán ZDENĚK KRUPIČKA.
     
    43:20
    Vápenka vyrazil Geierův pokus z úhlu a tím dal základ pro přečíslení Sparty! Akci tří na dva zakončoval zcela osamocený Zdeněk Krupička, Mach ale zachránil remízový stav pro domácí!
     
    39:38
    Trma vrma před Machem skončila hvizdem rozhodčího, kotouč skončil kdesi pod rukou domácího brankáře.
     
    39:13
    Raul už odjížděl na trestnou, ale údajně faulovaný Berger sdělil rozhodčím, že nebyl atakován nedovoleně, a tak pokračuje hra v plném počtu!
     
    39:10
    Schneiderova přihrávka z levého křídla neprošla, ale domácí útočník zabojoval a vleže protlačil puk před Vápenku, kde mohl zakončovat Berger. Ten byl však faulován, domácí mají výhodu.
     
    34:28
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Domácí "podruhé" vyrovnávají a tentokrát není o platnosti gólu pochyb. Vápenkovi propadla zacloněná střela MICHALA GEIERA. Asistence: Jiří Forgo, Karel Wágner.
     
    31:15
    Geier po Bergerově přihrávce trefil pravou tyč, Vápenka se nestihl přesunout.
     
    30:42
    Domácí dosáhli branky, ale tu nakonec po dlouhých diskusích rozhodčí neuznávají! Původně bylo vyrovnání nahlášeno, poté však začali hosté protestovat a sudí svůj verdikt změnili. Branka je neuznána pro dosažení vysokou hokejkou, "střelec" Wágner ukazoval, že gólu dosáhl hlavou, do které ho trefil střílející Hrbek.
     
    30:24
    Geier odstartoval třetinu krasojízdou přes celé hřiště, na konci musel střílet levou rukou a Vápenka si prostor u tyče pohlídal.
     
    29:48
    Forgo zcela neatakován mohl přehodit Vápenku, ale zblízka to nedokázal!
     
    29:37
    Zdeněk Krupička odstavil Geiera sprintujícího za dlouhou přihrávkou a je vyloučen za nedovolené bránění. 10 sekund přesilovky 5 na 3 pro Karlovy Vary.
     
    27:47
    Jiří Raul (Sparta) v souboji u mantinelu sevřel puk rukou a je vyloučen. Nabízí tak domácím první přesilovou hru. Sparta tu svou v úvodní třetině využila a od té doby drží těsné vedení.
     
    22:12
    Schneider se zjevil na hranici Vápenkova brankoviště, ale nevyrovnal. Hradbu těl před gólmanem vzápětí neprostřelili Wágner ani Berger.
     
    21:35
    Oba karlovarští obránci se sjeli k pravému mantinelu, zatímco ve středním pásmu se ze souboje Raula s Wágnerem odrazil puk ke Zdeňku Krupičkovi, který si to středem namířil k Machovi. Jenže svůj nájezd neproměnil!
     
    20:39
    Raul vyhozením od zadního mantinelu nastřelil spoluhráče Zapletala do zad, který se s výkřikem svalil na led. Rozhodčí nechal dokončit akci, ale Berger Vápenku nepřekonal. Ihned po hvizdu vběhl na ledovou plochu trenér hostů. Šel se i přes přítomnost zdravotnické služby přesvědčit o zdraví svého svěřence.
     
    19:04
    Vzápětí se do osamoceného nájezdu dostal i J. Krupička, ještě byl jištěn Zapletalem, ale z křídla našel jen Machovu lapačku!
     
    18:50
    Geier prokličkoval z obranného pásma až před Michala Vápenku, jehož mohutnou postavu nastřelil!
     
    10:52
    Po chybě karlovarské obrany vyzval Raul ke skórování Frolíka, ale ten křížnou přihrávku nasměroval do přesunutého Macha.
     
    05:10
    Hned po rozehrání se hosté dostali do další výtečné šance, ale Zapletal svůj únik neproměnil.
     
    04:56
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta se v přesilovce dlouho nemohla prosadit, až soupeře ukolíbala a udeřila v samotném závěru. JIŘÍ RAUL využil chuti domácích útočit při oslabení a samostatný nájezd kličkou pod padajícím Machem proměnil. Asistence: Jiří Krupička, Zdeněk Krupička
     
    02:58
    Nejedlý (KVA) za podražení unikajícího Frolíka.
     
    02:43
    Geier dorážel za dezorientovaného Vápenku, ale trefil gólmana.

    Jan Chlubna

    Branky a nahrávky: 35. Geier (Forgo, Wágner) – 5. Raul (J.Krupička, Z.Krupička), rozh. náj. Z.Krupička

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Raul (SPS)
    0:1   Wágner (KVS)
    2. série:
    0:2   Z.Krupička (SPS)
    1:2   Berger (KVS)
    3. série:
    1:3   J.Krupička (SPS)


    SKV Sharks Karlovy Vary: Mach – Hrbek, Nejedlý, Wágner, Geier, Forgo, Berger, Janko, Karafiát, Kovařík, Haas, Schneider.
    HC Sparta Praha Sledge: Vápenka – Krupička Z., Zapletal, Raul, Krupička J., Novotný, Frolík, Mekleš, Nachtigalová.

    Rozhodčí: Jan Červenka, Jakub Suchý

    Diváci: 30
    bahis siteleri