Detroit – Anaheim 6:4 (kon.) | Carolina – Buffalo 2:1 (2:0 po s.n.) | Toronto – Pittsburgh 2:1 (po pr.)
Ottawa – New Jersey 3:1 (kon.) | Washington – Montreal 1:2 (kon.) | St. Louis – Chicago 4:6 (kon.)
Nashville – NY Rangers 1:2 (0:2 po s.n.) | Edmonton – Tampa 3:2 (2:1 po s.n.) | Boston – Los Angeles 1:0 (kon.)
Winnipeg – Colorado 4:1 (kon.) | Vancouver – Columbus 3:4 (po pr.)
konec
Detroit Red Wings
6:4 (1:2, 3:1, 2:1)
Anaheim Ducks
Neděle 18.12.2016, 01:00 • Joe Louis Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
     
    Detroit prohrál čtyři zápasy v řadě a navíc ho trápí rozsáhlá marodka, zatímco hostující Anaheim vyhrál čtyři z posledních pěti utkání a nachází se ve skvělé formě. Oba týmy se v letošní sezóně střetnou poprvé.
     
    Detroit Red Wings

    Detroit proti Anaheimu zakončí v neděli v noci sérii pěti domácích zápasů, během nichž zatím nedokázal ani jednou zvítězit. Red Wings se doma nedaří, když během čtyř porážek v řadě inkasovali 13 branek a pouze tři vstřelili a v posledních 14 domácích utkání dokázali zvítězit pouze dvakrát. Poslední tři zápasy odchytal brankář Jimmy Howard, kterého proti Ducks k radosti českých fanoušků nahradí Petr Mrázek.
     
    Anaheim Ducks

    Anaheim čeká v Joe Louis Areně v letošní sezóně první a zároveň poslední zápas základní části. Ducks se nachází ve skvělé formě, když prohráli z posledních pěti zápasů pouze jednou a z posledních deseti utkání dokázali sedm vyhrát. Velice zajímavý zápas čeká obránce Cama Fowlera a útočníka Ryana Keslera, kteří vyrostli v Detroitu a stali se fanoušky Red Wings.
    Předpokládaná sestava Red Wings. Oba Tomášové v sestavě!

    ???? vs ???? | #lgrw

    Fotka zveřejněná uživatelem Detroit Red Wings Hockey Club (@detroitredwings),


     
    Vzájemné zápasy

    24.01.16 Detroit Red Wings – Anaheim Ducks 3:4
    11.01.16 Anaheim Ducks – Detroit Red Wings 1:2
    Hokejisté Anaheimu vyráží na rozbruslení v Joe Louis Areně.

     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Tatar (DET) 4+7, +/- -13
    Tomáš Jurčo (DET) 0+0, +/- -3
    Petr Mrázek (DET) 505 zák., 48 gólů, 90,5%
    Ondřej Kaše (ANA) 1+4, +/- 0
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Detroit Red Wings: Mrázek (Howard) – DeKeyser, Green, Kronwall (A), Ouellet, Ericsson, Sproul – Tatar, Zetterberg (C), Mantha – Athanasiou, Nielsen, Glendening – Nyquist, D. Larkin, Vanek – Jurčo, Sheahan, Ott.

    Anaheim Ducks: Bernier (Gibson) – Fowler, Vatanen, H. Lindholm, Manson, Theodore, Bieksa – Rakell, Getzlaf (C), Perry (A) – Cogliano, Kesler (A), Silfverberg – N. Ritchie, Vermette, O. Kaše – Cramarossa, Noesen, L. Shaw.

    Rozhodčí: Kelly Sutherland, Graham Skilliter. Čároví: Shandor Alphonso, Devin Berg.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:09
    Anaheim vstoupil do zápasu pořádně zostra a po devíti sekundách pálil z pravého kruhu pro vhazování zápěstím Corey Perry, jeho pokus letící těsně nad ledem ale zamířil vedle bližší pravé tyče a od mantinelu za bránou se odrazil pod lapačku Petra Mrázka, který rychle zmrazil volný puk.
     
    01:13
    Anthony Mantha se na levém křídle ocitl v ostrém úhlu, který mu nezabránil v prudkém napálení puku před bránu. Jeho nápad byl dobrý, před Jonathanem Bernierem ale nebyl žádný z jeho spoluhráčů, který by kotouč usměrnil na bránu.
     
    01:59
    Frans Nielsen nabral na pravém křídle obrovskou rychlost a po natlačení se před bránu se snažil puk na vzdálenější levé tyči zasunout za pravý beton Jonathana Berniera, bývalý brankář Toronta ale vytáhl fantastický zákrok!
     
    02:13
    Jakob Silfverberg po levém křídle rychle zavážel puk do útočného pásma a Xavier Ouellet ho krosčekem poslal k ledu. Anaheim si zahraje první přesilovou hru zápasu.
     
    02:24
    Hampus Lindholm se ocitl v blízkosti pravé tyče v obrovské šanci, když z úhlu posílal puk do odkryté části brány, jenže Petra Mrázka fantasticky zastoupil vracející se Danny DeKeyser, který tělem kotouč vychýlil do boční sítě a český brankář poté volný puk na ledě rychle přikryl lapačkou!
     
    03:41
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hampus Lindholm od modré čáry krásně přihrál do pravého kruhu pro vhazování Sami Vatanenovi, který mohl zakončovat, jenže se neukvapil a na vzdálenější tyči fantastickým diagonálním pasem našel RICKARDA RAKELLA, který z blízkosti poslal puk pod horní tyč odkryté brány. Anaheim po krásné kombinaci využil přesilovou hru a ujal se vedení 1:0! Asistence: Sami Vatanen a Hampus Lindholm.
    03:41 Rickard RAKELL - 0:1
     
    03:56
    Nick Ritchie se snažil dostat do útočného pásma tak vehementně, až jednoho z hráčů Detroitu zasáhl holí do obličeje a dostal dvě minuty za vysokou hůl.
     
    04:42
    Mike Green na vrcholu prostoru mezi kruhy pro vhazování napřáhl bez přípravy ke tvrdé střele s příklepem, která zamířila pouze doprostřed brány a Jonathan Bernier ji ukryl v náručí.
     
    05:56
    Vyloučený Nick Ritchie je zpět na ledové ploše a Detroitu se na rozdíl od Ducks první přesilovou hru využít nepodařilo.
     
    06:56
    Anaheimu se nepodařilo rozehrát a jeho hokejisté puk z obranného pásma vedle pravé tyče brány Petra Mrázka poslali na zakázané uvolnění. Hra se vrátila před Jonathana Berniera.
     
    07:19
    Frans Nielsen z levého kruhu pro vhazování chytře mířil mezi betony Jonathana Berniera, brankář Anaheimu je ale dokázal včas sklapnout k sobě a připsal si skvělý zákrok!
     
    07:50
    Sami Vatanen na pravém křídle od modré čáry napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, jeho následný pokus byl ale zablokován a český brankář Petr Mrázek mohl zůstat v klidu.
     
    08:59
    Jakob Silfverberg krásně objel bránu, jeho spoluhráč ale po následné přihrávce nedokázal z úhlu vypálit na bránu.
     
    09:32
    Ryan Kesler se chystal v blízkosti pravé tyče posílat puk po nebezpečném nahození od modré čáry do brány, Jonathan Ericsson mu to ale neumožnil a poslal ho k ledu. Obránce Red Wings dostal dvě minuty za hrubost a Anaheim si zahraje v dnešním zápase druhou přesilovou hru, přičemž první dokázal využít.
     
    10:17
    Anaheim právě vstřelil branku!
    SHEA THEODORE napřáhl v pravém kruhu pro vhazování ke střele zápěstím, kterou dokázal propálit Petra Mrázka, ačkoliv nebyla příliš prudká. Na obhajobu českého brankáře je nutno dodat, že vůbec nic neviděl, protože měl zacloněný výhled. Anaheim každopádně v dnešním zápase využil druhou ze dvou přesilových her a vede o dvě branky! Red Wings nepomohla ani Coach challenge kvůli domnělému ofsajdu. Asistence: Ryan Kesler a Ryan Getzlaf.
    10:17 Shea THEODORE - 0:2
     
    10:59
    Ryan Kesler byl zřejmě hráčem, který nepříjemně vypálil z levého kruhu pro vhazování, Petr Mrázek byl ale připraven a jeho pokus vyrazil v blízkosti své pravé tyče za bránu. Hra byla vzápětí po pár sekundách přerušena a prostor dostala krátká komerční přestávka.
     
    11:01
    Joseph Cramarossa a Steve Ott ihned po vhazování v útočném pásmu Anaheimu sundali rukavice a v nekompromisní bitce si to rozdali rychle a stručně. Vítězem pěstního souboje se stal Joseph Cramarossa, který předvedl několik pěkných levých i pravých háků a složil svého protivníka na lopatky! Oba borci vzápětí dostali pět minut za bitku.
     
    12:14
    Nick Ritchie se před pár okamžiky ocitl před bránou v obrovské šanci, když bekhendem z otočky mířil po ledě k levé tyči, Petr Mrázek ale předvedl fantastický reflexivní zákrok, když špičkou pravého betonu dokázal jeho pokus vyrazit!
     
    12:41
    Thomas Vanek prudce vypálil od modré čáry a jeho střela mířila pod horní tyč, Jonathan Bernier byl ovšem připravený a snadném zákroku puk ve stoje ukryl ve své výstroji.
     
    13:33
    Detroit právě vstřelil branku!
    Mike Green z mezikruží po ledě mířil k pravé tyči a Jonathan Bernier dokázal levým betonem jeho pokus skvěle vyrazit, jenže vzápětí se k puku dostal TOMÁŠ TATAR, který ho z dorážky dorazil do odkryté brány. Asistence: Mike Green a Anthony Mantha.
    13:33 Tomáš TATAR - 1:2
     
    14:51
    Luke Glendening nebezpečně vypálil z pravého kruhu pro vhazování a Jonathan Bernier měl co dělat, aby jeho pokus mířící po ledě k bližší pravé tyči vleže levým betonem vyrazil!
     
    15:44
    Anthony Mantha mohl k asistenci na gól Tomáše Tatara přidat po krásné střele z pravého kruhu pro vhazování branku, Jonathan Bernier už byl překonaný, nakonec ho ale zachránila tyč!
     
    16:15
    Red Wings pod tlakem vyhodili puk ze své třetiny a po zakázaném uvolnění se hra vrátila před Petra Mrázka.
     
    17:11
    Red Wings se nepodařilo udržet útočné pásmo a od střídaček puk rychle napálili za bránu Jonathana Berniera, aby mohli odjet střídat.
     
    17:33
    Ducks zkusili vstřelit třetí gól prudkou střelou z levého křídla, Petr Mrázek mě ale tentokrát dobrý výhled a po spolehlivém zákroku přerušil hru.
     
    18:34
    Detroit po pravém křídle rychle zavezl puk do útočného pásma a od mantinelu napřáhl k prudké střele zápěstím, která po ledě mířila mezi betony Jonathana Berniera, brankář Anaheimu šel ale včas do kolen a pokus domácích hráčů zastavil.
     
    19:00
    Do konce první třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Anaheim v úvodu využil dvě ze dvou přesilových her, když se v jeho dresu prosadili Rickard Rakell a Shea Theodore, na jehož gól odpověděl z dorážky Tomáš Tatar. Hokejisté Detroitu tedy budou vstupovat do druhé části s jednobrankovým mankem. Skóre po první třetině: Detroit Red Wings 1 Anaheim Ducks 2.
     
    Druhá třetina začne přibližně ve 2:13.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:02
    V Joe Louis Areně právě začala prostřední část utkání, do které hokejisté Anaheimu vstupují s jednobrankovým vedením poté, co před gólem Tomáše Tatara využili dvě přesilové hry.
     
    22:38
    Petr Mrázek musel v rychlém sledu předvést dva dobré zákroky, v obou případech si ale vedl dobře a Red Wings na domácím ledě stále prohrávají o jednu branku.
     
    23:32
    Dylan Larkin skončil na ledě poté, co se mu brusle zaryla do ledu. Ve druhé třetině se tedy zatím nevylučovalo.
     
    24:36
    Ducks se s tím nepárali a ze středního pásma napřáhli ke tvrdé střele s příklepem, která mířila přesně k levé tyči, Petr Mrázek ale skvěle zasáhl pravým betonem a vyrazil ji mimo!
     
    25:16
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Andrew Cogliano se ocitl ve středu útočného pásma mezi dvěma protihráči a nádhernou zadovkou přenechal puk Ryanovi Keslerovi, který ho bez přípravy posunul doleva. CAM FOWLER si vzápětí srovnal puk na hůl a z vrcholu mezikruží nad lapačkou Petra Mrázka zamířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány. Asistence: Ryan Kesler a Andrew Cogliano.
    25:16 Cam FOWLER - 1:3
     
    27:00
    Anaheim si vzal zpět ztracené dvoubrankové vedení a Red Wings musí zabrat, pokud chtějí se zápasem něco udělat.
     
    27:14
    Detroit právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ TATAR z pravého kruhu pro vhazování nahazoval puk před bránu, kde došlo ke dvěma klíčovým odrazům. Nahození slovenského útočníka se od brusle jednoho ze stínících hráčů Ducks odrazil do mantinelu za bránu a od něj vzápětí do zad nešťastného brankáře Jonathana Berniera, od něhož se kotouč odrazil do sítě. Asistence: Xavier Ouellet a Jonathan Ericsson.
    27:14 Tomáš TATAR - 2:3
     
    30:18
    Luke Glendening v levém kruhu pro vhazování napřáhl k nebezpečné střele, která nadělala Jonathanovi Bernierovi velké starosti, brankář Anaheimu ji ale nakonec dokázal v blízkosti své pravé tyče zkrotit a domácí hráče nepustil k dorážce!
     
    30:29
    Red Wings prudce vypálili od modré čáry, následná svižná střela s příklepem ale zamířila vedle pravé tyče, takže Jonathan Bernier tentokrát zasahovat nemusel.
     
    31:15
    Corey Perry se ocitl před bránou v obrovské šanci, jenže Petr Mrázek se v brankovišti vleže skvěle roztáhl a levým betonem jeho pokus vyrazil! Fantastický zákrok českého brankáře.
     
    31:22
    Detroit právě vstřelil branku!
    Puk se od brusle DYLANA LARKINA před bránou odrazil mezi betony Jonathana Berniera a hosté si vyžádali Coach Challenge kvůli nedovolenému bránění brankáře, odvolání Ducks ale nebylo úspěšné a gól byl uznán. Detroit v prostřední části smazal dvoubrankové manko a vyrovnal na 3:3! Asistence: Luke Glendening a Riley Sheahan.
    31:22 Dylan LARKIN - 3:3
     
    33:08
    Gustav Nyquist se v blízkosti levé tyče ocitl ve velké brankové příležitosti, jeho prudká střela zápěstím ale zamířila pouze do lapačky skvělého Jonathana Berniera!
     
    33:44
    Riley Sheahan nádherně vypálil z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a jeho střela těsně nad ledem mířila k přední pravé tyči, Jonathan Bernier ale předvedl úžasný reflexivní zákrok, když puk levým betonem vykopl mimo tři tyče své brány!
     
    33:47
    Josh Manson čistil prostor před bránou a v souboji s jedním z hráčů Detroitu si pomohl držením, za které dostal dvě minuty. Red Wings mají k dispozici přesilovou hru a šanci zápas otočit na svou stranu.
     
    34:24
    Puk byl ve středním pásmu sražen na střídačku a hra byla přerušena. Vhazovat se bude v blízkosti útočného pásma domácího Detroitu Red Wings.
     
    35:05
    Ryan Getzlaf na pravém křídle zkusil vypálit z kruhu pro vhazování a jeho střela skončila v ochranné síti.
     
    35:47
    Vyloučený Josh Manson naskočil zpět na led a Anaheim Ducks hraje opět v plném počtu.
     
    37:29
    Andrew Cogliano si najížděl před bránu na nebezpečnou přihrávku Jakoba Silfverberga z pravého křídla, ohrozit bránu Petra Mrázka se mu ale z blízkosti nepodařilo.
     
    37:52
    Detroit právě vstřelil branku!
    XAVIER OUELLET po nádherné zpětné bekhendové přihrávce Thomase Vanka napřáhl mezi kruhy pro vhazování bez přípravy k prudké střele a puk mezi lapačkou a tělem Jonathana Berniera procedil do pravého horního rohu brány. Brankář Anaheimu nemohl uvěřit, že puk prošel do sítě. Red Wings každopádně předvedli senzační obrat a vedou 4:3! Asistence: Thomas Vanek a Gustav Nyquist.
    37:52 Xavier OUELLET - 4:3
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Cam Fowler vrátil Ducks na začátku druhé části dvoubrankové vedení, jenže na opačné straně skóroval kontroverzním způsobem Tomáš Tatar, který vstřelil svůj druhý gól v utkání a zahájil velký obrat Red Wings. Dylan Larkin po dlouhém zkoumání videa vyrovnal a těsně před druhou přestávkou otočil utkání na stranu Detroitu Xavier Ouellet. Skóre po druhé třetině. Detroit Red Wings 4 Anaheim Ducks 3.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 3:16.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Střídání v týmu Anaheim Ducks: ze hřiště odchází Jonathan Bernier, přichází John Gibson.
     
    40:53
    Rickard Rakell na levém křídle krásně vypálil z úhlu a jeho střela těsně nad ledem mířila ke vzdálenější pravé tyči, Petr Mrázek ale vytáhl fantastický zákrok, když levým betonem puk zastavil!
     
    41:38
    Henrik Zetterberg posílal před bránu z levého křídla nebezpečnou přihrávku, jeden z jeho spoluhráčů na ni ale nedosáhl.
     
    44:12
    Detroit vede na střely těsně 22:21 a také brankový rozdíl není bůh ví jaký, Red Wings vedou nad Ducks 4:3.
     
    44:51
    Detroit právě vstřelil branku!
    Henrik Zetterberg našel před bránou nádhernou diagonální přihrávkou z pravého křídla TOMÁŠE TATARA, který se ocitl tváří v tvář střídajícímu Johnu Gibsnovi a po nádherném zamíchaní s pukem nad jeho pravým betonem zamířil do sítě. Tomáš Tatar zdvojnásobil vedení Red Wings a vstřelil svůj první hattrick v kariéře NHL! Čepice na led! Asistence: Henrik Zetterberg.
    44:51 Tomáš TATAR - 5:3
     
    45:43
    Ducks vypálili z vrcholu pravého kruhu pro vhazování zápěstím, jejich střela ale nebyla dostatečně prudká a Petr Mrázek ji levým betonem bez větších potíží dokázal vyrazit mimo.
     
    46:35
    Anaheim právě vstřelil branku!
    RICKARD RAKELL předvedl v pravém kruhu pro vhazování nádhernou stahovačku a střelou zápěstím o horní hranu lapačky Petra Mrázka zamířil do bližšího horního rohu brány. Anaheim je zpět ve hře.
    46:35 Rickard RAKELL - 5:4
     
    48:15
    Petr Mrázek ukryl nahození Ducks v lapačce a po jeho zákroku dostává prostor krátká reklamní přestávka.
     
    49:11
    Danny DeKeyser napřáhl v levém kruhu pro vhazování k nebezpečně střele a John Gibson šel rychle k ledu, nakonec ale zasahovat nemusel, protože střela domácího útočníka zamířila mimo.
     
    50:17
    Ducks se nepodařilo rozehrát a puk vedle pravé tyče brány Petra Mrázka poslali na zakázané uvolnění.
     
    50:33
    Detroit právě vstřelil branku!
    Ryan Sproul před bránou skvěle usměrnil mezi tři tyče nahození Thomase Vanka z levého křídla a po skvělém zákroku Johna Gibsona pravým betonem se dostal k dorážce FRANS NIELSEN – 6:4! Asistence: Ryan Sproul a Thomas Vanek.
    50:33 Frans NIELSEN - 6:4
     
    52:34
    Do konce zápasu zbývá odehrát po krátké reklamní přestávce necelých osm minut, a ačkoliv Ducks dnes dvakrát vedli o dvě branky, v závěru utkání to s nimi nevypadá příliš dobře.
     
    53:20
    Ducks se navíc nepodařilo rozehrát a po několikáté v dnešním zápase vyhodili puk na zakázané uvolnění.
     
    54:00
    A další zakázané uvolnění, tentokrát po nepřesné rozehrávce Red Wings podél střídaček.
     
    54:38
    Aby se hra nepřerušovala příliš málo, tak nyní opět vyhodili puk z obranného pásma na zakázané uvolnění hokejisté Anaheimu. Jmenovitě Cam Fowler, který prostředí Detroitu dobře zná.
     
    55:49
    John Gibson byl pozorný a volný puk po odrazu od mantinelu za bránou v blízkosti své levé tyče ukryl po tělem.
     
    56:15
    Ducks zkusili vypálit od modré čáry, Petr Mrázek si ale s jejich střelou hravě poradil a ve stoje ji ukryl v náručí.
     
    57:52
    John Gibson předvedl v rychlém sledu dva pěkné zákroky, když nejprve střelu Red Wings z levého křídla vyrazil pravým betonem a následný pokus Gustava Nyquista z vrcholu mezikruží ukryl ve své náruči.
     
    58:29
    Jakob Silfverberg dostal menší trest za zdržování hry, když puk vyhodil přes ochranné sklo, a zřejmě pohřbil naděje Ducks.
     
    59:00
    Do konce utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    Konec zápasu.
     
    Anaheim v zápase bohatém na góly dvakrát vedl, ve druhé třetině ale zavelel k velkému obratu kontroverzním gólem Tomáš Tatar, který zkompletoval svůj první hattrick v kariéře NHL a pomohl Detroitu k výhře, ze které se společně s ním raduje také Tomáš Jurčo a Petr Mrázek. Konečný výsledek. Detroit Red Wings 6 Anaheim Ducks 4.
     
    Tři hvězdy utkání

    1. Tomáš Tatar (DET) 3+0
    2. Rickard Rakell (ANA) 2+0
    3. Frans Nielsen (DET) 1+0
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Tatar (DET) 3+0, 3 střely, čas na ledě 18:21
    Tomáš Jurčo (DET) 0+0, 0 střel, čas na ledě 7:26
    Petr Mrázek (DET) 21 zák., 4 góly, 84,0%
    Ondřej Kaše (ANA) 0+0, 1 střela, čas na ledě 11:13 (04:24:18)

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 14. Tatar (Green, Mantha), 28. Tatar (Ouellet, Ericsson), 32. D. Larkin (Glendening, Sheahan), 38. Ouellet (Vanek, Nyquist), 45. Tatar (Zetterberg), 51. Nielsen (Sproul, Vanek) – 4. Rakell (Vatanen, H. Lindholm), 11. Theodore (Kesler, Getzlaf), 26. Fowler (Kesler, Cogliano), 47. Rakell


    Detroit Red Wings: Mrázek (Howard) – DeKeyser, Green, Kronwall (A), Ouellet, Ericsson, Sproul – Tatar, Zetterberg (C), Mantha – Athanasiou, Nielsen, Glendening – Nyquist, D. Larkin, Vanek – Jurčo, Sheahan, Ott.
    Anaheim Ducks: Bernier (41. Gibson) – Fowler, Vatanen, H. Lindholm, Manson, Theodore, Bieksa – Rakell, Getzlaf (C), Perry (A) – Cogliano, Kesler (A), Silfverberg – N. Ritchie, Vermette, O. Kaše – Cramarossa, Noesen, L. Shaw.

    Rozhodčí: Kelly Sutherland, Graham Skilliter. Čároví: Shandor Alphonso, Devin Berg

    Diváci: 20027
    bahis siteleri