Detroit – Anaheim 6:4 (kon.) | Carolina – Buffalo 2:1 (2:0 po s.n.) | Toronto – Pittsburgh 2:1 (po pr.)
Ottawa – New Jersey 3:1 (kon.) | Washington – Montreal 1:2 (kon.) | St. Louis – Chicago 4:6 (kon.)
Nashville – NY Rangers 1:2 (0:2 po s.n.) | Edmonton – Tampa 3:2 (2:1 po s.n.) | Boston – Los Angeles 1:0 (kon.)
Winnipeg – Colorado 4:1 (kon.) | Vancouver – Columbus 3:4 (po pr.)
konec
Detroit Red Wings
6:4 (1:2, 3:1, 2:1)
Anaheim Ducks
Neděle 18.12.2016, 01:00 • Joe Louis Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:29
    Jakob Silfverberg dostal menší trest za zdržování hry, když puk vyhodil přes ochranné sklo, a zřejmě pohřbil naděje Ducks.
     
    33:47
    Josh Manson čistil prostor před bránou a v souboji s jedním z hráčů Detroitu si pomohl držením, za které dostal dvě minuty. Red Wings mají k dispozici přesilovou hru a šanci zápas otočit na svou stranu.
     
    11:01
    Joseph Cramarossa a Steve Ott ihned po vhazování v útočném pásmu Anaheimu sundali rukavice a v nekompromisní bitce si to rozdali rychle a stručně. Vítězem pěstního souboje se stal Joseph Cramarossa, který předvedl několik pěkných levých i pravých háků a složil svého protivníka na lopatky! Oba borci vzápětí dostali pět minut za bitku.
     
    09:32
    Ryan Kesler se chystal v blízkosti pravé tyče posílat puk po nebezpečném nahození od modré čáry do brány, Jonathan Ericsson mu to ale neumožnil a poslal ho k ledu. Obránce Red Wings dostal dvě minuty za hrubost a Anaheim si zahraje v dnešním zápase druhou přesilovou hru, přičemž první dokázal využít.
     
    03:56
    Nick Ritchie se snažil dostat do útočného pásma tak vehementně, až jednoho z hráčů Detroitu zasáhl holí do obličeje a dostal dvě minuty za vysokou hůl.
     
    02:13
    Jakob Silfverberg po levém křídle rychle zavážel puk do útočného pásma a Xavier Ouellet ho krosčekem poslal k ledu. Anaheim si zahraje první přesilovou hru zápasu.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 14. Tatar (Green, Mantha), 28. Tatar (Ouellet, Ericsson), 32. D. Larkin (Glendening, Sheahan), 38. Ouellet (Vanek, Nyquist), 45. Tatar (Zetterberg), 51. Nielsen (Sproul, Vanek) – 4. Rakell (Vatanen, H. Lindholm), 11. Theodore (Kesler, Getzlaf), 26. Fowler (Kesler, Cogliano), 47. Rakell


    Detroit Red Wings: Mrázek (Howard) – DeKeyser, Green, Kronwall (A), Ouellet, Ericsson, Sproul – Tatar, Zetterberg (C), Mantha – Athanasiou, Nielsen, Glendening – Nyquist, D. Larkin, Vanek – Jurčo, Sheahan, Ott.
    Anaheim Ducks: Bernier (41. Gibson) – Fowler, Vatanen, H. Lindholm, Manson, Theodore, Bieksa – Rakell, Getzlaf (C), Perry (A) – Cogliano, Kesler (A), Silfverberg – N. Ritchie, Vermette, O. Kaše – Cramarossa, Noesen, L. Shaw.

    Rozhodčí: Kelly Sutherland, Graham Skilliter. Čároví: Shandor Alphonso, Devin Berg

    Diváci: 20027
    bahis siteleri