Detroit – Anaheim 6:4 (kon.) | Carolina – Buffalo 2:1 (2:0 po s.n.) | Toronto – Pittsburgh 2:1 (po pr.)
Ottawa – New Jersey 3:1 (kon.) | Washington – Montreal 1:2 (kon.) | St. Louis – Chicago 4:6 (kon.)
Nashville – NY Rangers 1:2 (0:2 po s.n.) | Edmonton – Tampa 3:2 (2:1 po s.n.) | Boston – Los Angeles 1:0 (kon.)
Winnipeg – Colorado 4:1 (kon.) | Vancouver – Columbus 3:4 (po pr.)
po s.n. (2:1)
Edmonton Oilers
3:2 (0:0, 1:1, 1:1 - 0:0)
Tampa Bay Lightning
Neděle 18.12.2016, 04:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:50
    Pár vteřin před koncem prodloužení se ještě vylučuje na straně Tampy Bay. Point inkasuje dvě minuty za držení protihráče a ještě tu je malá šance pro Oilers rozhodnout v nastavených pěti minutách.
     
    46:56
    Šance pro Edmonton na vyrovnání skóre. Na trestnou lavici odjede jeden z hokejistů Lightning, konkrétně to bude Slater Koekkoek, jenž se provinil hákováním.
     
    37:31
    Hosté si před koncem druhé třetiny zahrají přesilovou hru a mají tak dobrou šanci na vyrovnání před odchodem do kabin. Taylor Beck bude nucen pykat dvě minuty za sekání. Uvidíme, co na to Tampa.
     
    28:04
    Časté vylučování ve druhé třetině pokračuje, tentokrát je odeslán na trestnou lavici za krosček domácí Hendricks, kterému se to sice nelíbí, ale nemá na vybranou.
     
    25:16
    Hra přerušena před domácím zařízením, bude se totiž znovu vylučovat. Alex Killorn srazil soupeře a je tedy po zásluze odeslán na trestnou lavici za hrubost. Další příležitost pro Oilers.
     
    22:45
    Počet hráčů na ledě se srovná, poté začne zkrácená přesilová hra Edmontonu. Za katr je nucen zamířit Naměstnikov, rozhodčí tohoto zápasu si totiž všiml, že hákoval. Takže následuje krátká hra čtyři na čtyři.
     
    21:30
    Budeme sledovat druhou přesilovou hrou Tampa Bay v tomto zápase. Útočník domácích Leon Draisaitl se provinil vysokou holí, takže teď bude sledovat spoluhráče pouze z trestné lavice a doufat, že neinkasují.
     
    15:05
    Tentokrát už se vylučuje také z řad Edmontonu. Na dvě minuty odjel na trestnou lavici domácí hokejista Ryan Nugent-Hopkins, který zahákoval soupeře a oslabuje tedy svůj celek.
     
    10:31
    A budeme sledovat druhou početní výhodu Edmonton Oilers v první třetině, dvě minuty je nucen jít pykat J. T. Brown. Je tu tedy další dobrá možnost pro domácí barvy, jak se pokusit otevřít skóre. Uvidíme, jak s tím OIejáři naloží.
     
    04:04
    Poměrně brzy uvidíme první vyloučení zápasu a přesilovou hru si zahrají domácí Edmonton Oilers. Na trestnou lavici už odjel hostující hráč Cory Conacher, který se provinil vysokou holí ve tváři soupeře.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 24. Lucic (Draisaitl, Sekera), 48. Draisaitl (Letestu, Sekera), rozh. náj. McDavid – 39. Drouin (Hedman, Point), 43. T. Johnson (Conacher, Nestěrov)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Mark Letestu (EDM)
    1:0   Brayden Point (TBL)
    2. série:
    1:0   Leon Draisaitl (EDM)
    1:1   Jonathan Drouin (TBL)
    3. série:
    2:1   Connor McDavid (EDM)
    2:1   Brian Boyle (TBL)


    Edmonton Oilers: Talbot (Gustavsson) – Klefbom, A. Larsson, Sekera, Russell, Davidson, Benning – Lucic, McDavid (C), Eberle – Caggiula, Nugent-Hopkins, Pitlick – Maroon, Draisaitl, Beck – Hendricks, Letestu, Kassian.
    Tampa Bay Lightning: Bishop (Vasilevskij) – Hedman, Strålman, Garrison, Šustr, Coburn, Nestěrov, Koekkoek – Conacher, T. Johnson, Condra – Boyle, Filppula, Drouin – Killorn, Naměstnikov, Point – Vermin, J.T. Brown, Paquette.

    Rozhodčí: Nicholson, McCauley – Mills, Rody
    bahis siteleri