Znojmo – Lublaň 4:3 (po pr.)
po prodl.
HC LERAM Orli Znojmo
4:3 (0:0, 2:0, 1:3 - 1:0)
HK SŽ Olimpija Lublaň
Neděle 18.12.2016, 17:30 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:44
    Orli právě vstřelili branku!
    LIBOR ŠULÁK se utrhl po pravé straně, překonal obránce a střelou nad lapačku vstřelil vítěznou branku.
     
    55:54
    Orli právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! ADAM HUGHESMAN dostal přihrávku na kruh, odkud bezprostředně vypálil a vstřelil velice důležitý gól! Asistence: Colton Yellow Horn, David Bartoš.
     
    48:44
    Olimpija právě vstřelila branku!
    Tak tohle čekal málokdo. GAL KOREN si najel do střelecké pozice na bodu pro vhazování levého kruhu a přesnou střelou nedal Nechvátalovi šanci. Asistence: Miha Zajc.
     
    47:29
    Olimpija právě vstřelila branku!
    Nutno říci, že Lublaň po zásluze vyrovnává. Hosté předvedli svůj hlad po vyrovnání a silou vůle dotlačili kotouč během krátké chvíle znovu za čáru. Autorem gólu byl NIK PEM, který si sjel k odraženému puku a se štěstím vyrovnal. Asistence: Chris Langkow.
     
    46:30
    Olimpija právě vstřelila branku!
    Lublaň snižuje! ŽIGA PEŠUT byl agresivní v předbrankovém prostoru a protlačil puk za Nechvátalova záda. Asistence: Gilbert Gabor.
     
    37:02
    Orli právě vstřelili branku!
    A další! Pucher přihrál zpoza brány do prostoru mezikruží ROMANU TOMASOVI, který zápěstím prostřelil Frazeeho. Asistence: Peter Pucher.
     
    36:41
    Orli právě vstřelili branku!
    Konečně gól! Bleskový protiútok Znojma, který vyřešil Bartoš přihrávkou na COLTONA YELLOW HORNA, který z vrcholu kruhu vypálil z voleje a rozvlnil síť! Asistence: David Bartoš, Adam Hughesman.

    Tomáš Teplý

    Branky a nahrávky: 37. Yellow Horn (Bartoš, Hughesman), 38. Tomas (Pucher), 56. Hughesman (Yellow Horn, Bartoš), 64. Šulák – 47. Pešut (Gabor), 48. Pem (Langkow), 49. Koren (Zajc)


    HC LERAM Orli Znojmo: Nechvátal (Schwarz) – Šulák, Stehlík, Lakos "C", McMonagle, Biro, Řezníček, Kadeřávek – Vodný, Bartoš, Yellow Horn – Tomas, Pucher, Lattner – Podešva, Šeda, Hughesman – Špaček, Wronka, Györi – Csamangó.
    HK SŽ Olimpija Lublaň: Frazee (Raisp) – Guimond, Čepon M., Planko, Groznik, Selan, Čepon K. – Pešut, Langkow, Pem – Ograjenšek, Mušič "C", Hadžič – Zajc, Koren, Gabor – Uduč, Batič, Chvatal.

    Rozhodčí: Babić, Trilar – Nagy, Žgonc

    Diváci: 2378
    thejrc.org