Česko – Švédsko 4:1 (kon.) | Rusko – Finsko 4:3 (kon.)
konec
Česko
4:1 (0:0, 2:1, 2:0)
Švédsko
Neděle 18.12.2016, 11:00 • VTB Ledovyj dvarec, Moskva • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:46 Ondřej VITÁSEK - 4:1
     
    59:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hotovo, konec. Češi v dnešním utkání porazí vítěze Channel One Cupu – Švédsko. ONDŘEJ VITÁSEK bekhendem od mantinelu zamířil naprosto přesně doprostřed opuštěné švédské brány. Asistence: Vladimír Sobotka.
    57:26 Jakub JEŘÁBEK - 3:1
     
    57:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak teď už je dost možná rozhodnuto! Lukáš Radil přenechal puk JAKUBU JEŘÁBKOVI, který vystřelil po ledě a jeho ránu ztečoval Erik Gustafsson svému jmenovci v bráně přímo mezi betony. Asistence: Lukáš Radil, Dominik Kubalík.
    34:13 David KÄMPF - 2:1
     
    34:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    Gól! Po přistrčení od Lukáše Radila se dostal od modré čáry do samostatného úniku DAVID KÄMPF, který si poradil náramně. Chomutovský útočník si počkal na mezírku mezi betony a našel ji neomylně. Asistence: Lukáš Radil.
    31:37 Emil JOHANSSON - 1:1
     
    31:37
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    1:1! Švédi přehráli český výběr ve středním pásmu a Linus Omark upaloval ve dvojici proti jedinému českému obránci. Omark to vzal na sebe, ale trefil jen horní tyč. Kotouč se však odrazil příhodně do jízdy přímo k EMILU JOHANSSONOVI a ten už takřka nemohl minout. Asistence: Linus Omark, Johan Ryno.
    21:13 Adam POLÁŠEK - 1:0
     
    21:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    A snaha je oceněna! Robert Kousal zavezl puk do útočného pásma a zadovkou jej přenechal do tandemu na ADAMA POLÁŠKA, jehož bomba prošla až za záda Johana Gustafssona. Asistence: Robert Kousal.
    Marken.cz

    Lukáš Foff

    Branky a nahrávky: 22. Polášek (R. Kousal), 35. Kämpf (Radil), 58. Jeřábek (Radil, D. Kubalík), 60. Vitásek (Sobotka) – 32. E. Johansson (Omark, Ryno)


    Česko: Francouz (Furch) – T. Pavelka, Jeřábek, Jordán, Rutta, Polášek, Vitásek, Tomáš Dvořák, Pláněk – Sobotka (C), Kämpf, Radil – D. Kubalík, Horák, R. Kousal – T. Zohorna, R. Hanzl, Lhoták – Říčka, Tomášek, Červený.
    Švédsko: Gustafsson (Fasth) – Nygren, Gustafsson, Rundblad, Bertilsson, Aho, Tömmernes, E. Johansson – Lindblom, Ryno, Omark – Bergström, Zackrisson, Thuresson – Önerud, Händemark, Klingberg – Norman, Rosén, Brodin – Westerholm.

    Rozhodčí: Buturlin, Gashilov – Sadovnikov, Zakharenko
    ocianews.com