Česko – Švédsko 4:1 (kon.) | Rusko – Finsko 4:3 (kon.)
konec
Rusko
4:3 (3:1, 1:1, 0:1)
Finsko
Neděle 18.12.2016, 15:00 • VTB Ledovyj dvarec, Moskva • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
    40:15 Miro AALTONEN - 4:3
     
    40:15
    Finsko právě vstřelilo branku!
    To byl fofr! Teemu Hartikainen našel nahrávkou úplně volného MIRA AALTONENA, jenž snižuje už na 3:4! Asistence: Teemu Hartikainen.
    36:46 Henrik HAAPALA - 4:2
     
    36:46
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Rusové se snažili udržet za každou cenu útočné pásmo, což se jim nepodařilo a do úniku ujela dvojice Hartikainen, jenž našel žabičkou hůl spoluhráče HENRIKA HAAPALY, který neměl problém poslat kotouč za záda Igora Šesťorkina. Asistence: Teemu Hartikainen a Miro Aaltonen.
    32:53 Ilja KOVALČUK - 4:1
     
    32:53
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Vracející ILJA KOVALČUK se dostal do úniku, naznačil Ortiovi střelu i blafák a puk poslal pod horní tyčku finské branky. Pro ruského kanonýra je to druhá branka na moskevském podniku. Asistence: Pavel Dacjuk.
    09:36 Ivan TĚLEGIN - 3:1
     
    09:36
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tvrdá střele Bogdana Kiseleviče prošla finskému brankáři mezi betony, orazítkovala levou tyčku, ale za brankovou čáru ho dostal až IVAN TĚLEGIN. Asistence: Bogdan Kiselevič a Igor Ožiganov.
    07:31 Jegor JAKOVLEV - 2:1
     
    07:31
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Po Kovalčukově střele neudržel Ortio puk, který zůstal volný na brankovišti a nejlépe se zorientoval JEGOR JAKOVLEV, jenž posílá sbornou do vedení. Asistence: Sergej Plotnikov.
    01:38 Maxim ŠALUNOV - 1:1
     
    01:38
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Sborná velmi rychle vyrovnává! MAXIM ŠALUNOV vystřelil z velmi ostrého úhlu a trefil přesně mezírku u vyrážečky finského gólmana Ortiho. Asistence: Ilja Ljubuškin a Viktor Antipin.
    00:46 Harri PESONEN - 0:1
     
    00:46
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Mankinen vybojoval puk v rohu útočného pásma a předložil puk volnému HARRIMU PESONENOVI, jenž po 46 sekundách překonává Šesťorkina. Asistence: Sakari Manninen.
    Marken.cz

    Marcel Holl

    Branky a nahrávky: 2. Šalunov (Ljubuškin, Antipin), 8. J. Jakovlev (S. Plotnikov), 10. Tělegin (Kiselevič, Ožiganov), 33. Kovalčuk (Dacjuk) – 1. Pesonen (Mankinen), 37. Haapala (Hartikainen, M. Aaltonen), 41. M. Aaltonen (Hartikainen)


    Rusko: Šesťorkin (I. Sorokin) – J. Jakovlev, Kiselevič, A. Bělov (A), Ožiganov, Antipin, Bereglazov, Ljubuškin, Gavrikov – S. Plotnikov, Dacjuk (C), Kovalčuk (A) – Tělegin, Světlakov, Ničuškin – Barabanov, Tkačjov, Andronov – Sannikov, Šalunov, Kugryšev.
    Finsko: Ortio (Säteri) – Lepistö (C), Koivisto, Peltola, Eronen, Lehtonen, Gröndahl, Mikkola – Haapala, M. Aaltonen, Hartikainen – Pesonen, Kemppainen, Mankinen – Osala (A), Hintz, Manninen – Suoranta, J. Lajunen (A), Nättinen.

    Rozhodčí: Hodek, Hradil – Šeljanov, Šilov
    ocianews.com