Hradečtí Lvi – Origins Brno 3:7 (kon.) | Fan Klub HC Kometa Brno – HC CHEZA Litvínov 5:1 (kon.) | Fanklub HC Sparta Praha – Fan Club Karlovy Vary 5:4 (kon.)
AHC Phantoms Chomutov – Fan Club HC Pardubice 2:3 (kon.) | HC CHEZA Litvínov – Fan Club Karlovy Vary 4:2 (kon.) | Fan Klub HC Kometa Brno – Fanklub HC Sparta Praha 6:5 (kon.)
konec
AHC Phantoms Chomutov
2:3 (0:1, 2:2)
Fan Club HC Pardubice
Neděle 18.12.2016, 12:20 • Hokejové haly za Lužánkami • Turnaj fanoušků • O 5. - 6. místo
Partner:
     
    39:55
    Tým Fan Club HC Pardubice právě vstřelil branku! Je rozhodnuto, Pardubice vítězí! Jeden z jejich hráčů se zmocnil puk a jeho rána od modré čáry zápěstím zamířila přesně pod břevno! Parádní střela – 2:3!
     
    36:02
    Tým Fan Club HC Pardubice právě vstřelil branku! A je přeci jen vyrovnáno' Jeden z hráčů v červeném se dostal k dorážce na brankovišti a poslal puk přesně pod břevno – 2:2!
     
    30:00
    Tým AHC Phantoms Chomutov právě vstřelil branku! Piráti otáčejí skóre, když se jeden z jejich hráčů prosadil přesnou střelou od levého mantinelu.
     
    21:20
    Tým AHC Phantoms Chomutov právě vstřelil branku! A Chomutov vyrovnává, když se jeden z jeho útočníků prosadil přesnou střelou k tyči.
     
    00:10
    Tým Fan Club HC Pardubice právě vstřelil branku! A Východočeši jdou ihned do vedení, když se po akci jednoho z útočníků dostal k dorážce MARTIN BREJCHA

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 1. Brejcha


    AHC Phantoms Chomutov: Hnízdil (Dvořák) – Pešek, Topolančin, Karger, Krym, Havel, Dyršmíd, Danylec, Jankovič, Pavlásek, Brát, Koubek, Pěnička, Cíza, Lukota, Katrev
    Fan Club HC Pardubice: Faltus – Doležal, Jirsák, Novák, Moravec, Ordoš M., Ordoš D., Baumgartl, Talacko, Brejcha, Baar.
    thejrc.org