Litoměřice – Hvězda Praha 0:6 (kon.) | Žďár n/S – Karlovy Vary B 7:2 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
0:6 (0:3, 0:0, 0:3)
HC Hvězda Praha
Neděle 18.12.2016, 10:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    55:33
    Třetí menší trest ve třetí třetině pro Marka Vaňka (LTM), litoměřický forvard se tentokrát dopustil podražení.
     
    53:55
    Litoměřičtí mají ideální příležitost Jeřábka aspoň připravit o čisté konto. Vladislav Houška (HVP) je totiž za podražení na dvě minuty vykázán z kluzistě.
     
    51:01
    Pozor, Stadion se bude muset sedmnáct sekund bránit ve třech! Kampovi jede na lavici hříšníků dělat společnost Zdeněk Fábry (LTM), a to kvůli podražení.
     
    49:18
    Uvidíme šestou branku v litoměřické síti? Hvězda bude mít ideální šanci svůj už tak vysoký náskok ještě zvýšit, na dvě minuty za vysokou hůl je totiž vyloučen Dominik Kamp (LTM).
     
    45:13
    Marku Vaňkovi (LTM) se pobyty na trestné očividně zamlouvají, tentokrát se dopustil podražení.
     
    41:20
    Hned z kraje posledního dějství je Hvězdě udělena přesilovka, Marek Vaněk (LTM) bude dvě minuty pozorovat dění na ledě z trestné lavice. Dopustil se sekání.
     
    36:40
    Přesilovka Hvězdy je ale rázem u konce. Hosté hráli v šesti, což se neobešlo bez povšimnutí jednoho z trojice sudích. Dvouminutový trest udělený hráčské lavici odpyká Matěj Houška.
     
    35:32
    Síly na ledě se na nějakou dobu vyrovnají, Vojtěch Chňapko (LTM) je na dvě minuty vykázán ze hry kvůli podražení.
     
    33:48
    Další vyloučení za podražení, opět na straně Hvězdy. Tentokrát ale na trestnou lavici místo Slavíka míří Michal Biben (HVP).
     
    29:37
    Poprvé si hru v početní výhodě vyzkouší také domácí. Vrátka na trestnou lavici Hvězdy se otevírají, Jan Slavík (HVP) byl odsouzen na dvě minuty za podražení.
     
    21:13
    Tomáš Bacílek (LTM) si jede na trestnou lavici zchladit hlavu, dopustil se hned dvou prohřešků v rozmezí několika málo sekund. Nejprve nedovoleného bránění, pak podražení. Hosty tak čeká čtyři minuty dlouhá přesilovka.
     
    07:39
    Hvězdu čeká první přesilovka. Michal Racek (LTM) velmi okatě podrazil jednoho z hostujících hráčů a půjde za to na dvě minuty pykat na trestnou lavici.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 5. Vidim (Šonský), 10. Šiller (Searle), 19. Houška M. (Klepáček), 48. M. (Searle), 49. Vidim (Searle), 57. Searle (Šonský)


    HC Stadion Litoměřice: Skokan (Kuneš) – Čapek, Student, Kamp, Racek – Chňapko, Vaněk, Hruška, Vokurka, Bacílek, Fábry, Cerman.
    HC Hvězda Praha: Jeřábek J. – Searle, Procházka, Houška M., Koštoval, Mařík, Vidim – Patočková, Jeřábek V., Šonský, Šiller, Biben, Půlpán, Houška V., Slavík, Klepáček.

    Rozhodčí: Loefner – Temr, Foltýn

    Diváci: 30
    ocianews.com