Litoměřice – Hvězda Praha 0:6 (kon.) | Žďár n/S – Karlovy Vary B 7:2 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
0:6 (0:3, 0:0, 0:3)
HC Hvězda Praha
Neděle 18.12.2016, 10:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    56:17
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Tlak Hvězdy končí zaslouženou brankou. TOMÁŠ SEARLE si připisuje již čtvrtý kanadský bod v dnešním utkání, tentokrát se mu povedlo Skokana překonat střelou z levého kruhu pro vhazování. Asistence: Marek Šonský.
     
    48:59
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Tak tohle už pro kališníky vůbec nevypadá dobře. Slabší střelou z pravého kruhu stav utkání na 5:0 upravuje MAREK VIDIM. Asistence: Tomáš Searle.
     
    47:09
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovku a třináct minut před koncem základní hrací doby se mohou těšit z pohodlného čtyřbrankového náskoku. Už podruhé v dnešním utkání Skokana překonává MATĚJ HOUŠKA. Asistence: Tomáš Searle.
     
    18:30
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Nyní už to 3:0 je. MATĚJ HOUŠKA se protlačil až před litoměřické brankoviště a uklidil kotouč do drobné škvírky mezi domácím brankářem a pravou tyčí. Hvězda má v první třetině nad svým soupeřem drtivou převahu a právem vede již o tři branky. Asistence: Petr Klepáček.
     
    09:41
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Litoměřičtí sice oslabení přežili, dvě sekundy po jeho vypršení však inkasují druhou branku. Kotouč za Skokana z bezprostřední blízkosti brankoviště protlačil ADAM ŠILLER. Asistence: Tomáš Searle.
     
    04:26
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Teď už ale o platnosti gólu nemůže být pochyb, Hvězda jde v páté minutě do vedení! Šonský našel v mezikruží volného MARKA VIDIMA, který puk nasměroval do litoměřické klece rychlou střelou z voleje. Asistence: Marek Šonský.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 5. Vidim (Šonský), 10. Šiller (Searle), 19. Houška M. (Klepáček), 48. M. (Searle), 49. Vidim (Searle), 57. Searle (Šonský)


    HC Stadion Litoměřice: Skokan (Kuneš) – Čapek, Student, Kamp, Racek – Chňapko, Vaněk, Hruška, Vokurka, Bacílek, Fábry, Cerman.
    HC Hvězda Praha: Jeřábek J. – Searle, Procházka, Houška M., Koštoval, Mařík, Vidim – Patočková, Jeřábek V., Šonský, Šiller, Biben, Půlpán, Houška V., Slavík, Klepáček.

    Rozhodčí: Loefner – Temr, Foltýn

    Diváci: 30
    ocianews.com