Litoměřice – Hvězda Praha 0:6 (kon.) | Žďár n/S – Karlovy Vary B 7:2 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
0:6 (0:3, 0:0, 0:3)
HC Hvězda Praha
Neděle 18.12.2016, 10:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    Ode mne je to pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek poslední adventní neděle. Na počtenou! (12:05:49)
     
    V Kalich Areně je pro dnešek dohráno, střet prvního s předposledním celkem nadstavbové skupiny C Ligy staršího dorostu končí debaklem domácích kališníků. Hráči Hvězdy dnes v Litoměřicích jednoznačně potvrdili roli favorita a zpět do hlavního města si vezou všechny tři body po vysoké výhře 6:0.
     
    Konec zápasu.
     
    56:17
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Tlak Hvězdy končí zaslouženou brankou. TOMÁŠ SEARLE si připisuje již čtvrtý kanadský bod v dnešním utkání, tentokrát se mu povedlo Skokana překonat střelou z levého kruhu pro vhazování. Asistence: Marek Šonský.
     
    55:55
    Hosté v plném počtu, Houška se vrací na led.
     
    55:33
    Třetí menší trest ve třetí třetině pro Marka Vaňka (LTM), litoměřický forvard se tentokrát dopustil podražení.
     
    53:55
    Litoměřičtí mají ideální příležitost Jeřábka aspoň připravit o čisté konto. Vladislav Houška (HVP) je totiž za podražení na dvě minuty vykázán z kluzistě.
     
    53:01
    Domácí v plném počtu.
     
    51:18
    Kamp je zpět ve hře, kališníci jsou na ledě ve čtyřech hráčích.
     
    51:01
    Pozor, Stadion se bude muset sedmnáct sekund bránit ve třech! Kampovi jede na lavici hříšníků dělat společnost Zdeněk Fábry (LTM), a to kvůli podražení.
     
    49:18
    Uvidíme šestou branku v litoměřické síti? Hvězda bude mít ideální šanci svůj už tak vysoký náskok ještě zvýšit, na dvě minuty za vysokou hůl je totiž vyloučen Dominik Kamp (LTM).
     
    48:59
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Tak tohle už pro kališníky vůbec nevypadá dobře. Slabší střelou z pravého kruhu stav utkání na 5:0 upravuje MAREK VIDIM. Asistence: Tomáš Searle.
     
    47:09
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovku a třináct minut před koncem základní hrací doby se mohou těšit z pohodlného čtyřbrankového náskoku. Už podruhé v dnešním utkání Skokana překonává MATĚJ HOUŠKA. Asistence: Tomáš Searle.
     
    45:13
    Marku Vaňkovi (LTM) se pobyty na trestné očividně zamlouvají, tentokrát se dopustil podražení.
     
    43:20
    Domácí přežili oslabení a nyní jsou již v plném počtu.
     
    41:20
    Hned z kraje posledního dějství je Hvězdě udělena přesilovka, Marek Vaněk (LTM) bude dvě minuty pozorovat dění na ledě z trestné lavice. Dopustil se sekání.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Hosté jsou opět na ledě jako první, poslední třetina začne za minutu a půl.
     
    Čtyřicet minut zápasu je za námi, v posledních dvaceti jsme žádnou branku neviděli. Druhá část byla naopak bohatá na vyloučení, avšak přesilovky očividně nejsou silnou stránkou ani jednoho z dnešních soupeřů. Po dvou třetinách hry je tak stav stále 3:0 pro Hvězdu Praha.

    Další třetina začne přibližně v 11:30.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 5. Vidim (Šonský), 10. Šiller (Searle), 19. Houška M. (Klepáček), 48. M. (Searle), 49. Vidim (Searle), 57. Searle (Šonský)


    HC Stadion Litoměřice: Skokan (Kuneš) – Čapek, Student, Kamp, Racek – Chňapko, Vaněk, Hruška, Vokurka, Bacílek, Fábry, Cerman.
    HC Hvězda Praha: Jeřábek J. – Searle, Procházka, Houška M., Koštoval, Mařík, Vidim – Patočková, Jeřábek V., Šonský, Šiller, Biben, Půlpán, Houška V., Slavík, Klepáček.

    Rozhodčí: Loefner – Temr, Foltýn

    Diváci: 30
    thejrc.org