Mountfield HK – Litoměřice 3:2 (kon.) | Technika Brno – Česká univerzitní reprezentace 2:3 (po pr.)
konec
Mountfield HK
3:2 (2:0, 1:0, 0:2)
HC Stadion Litoměřice
Pondělí 19.12.2016, 11:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Modelové utkání dvou partnerských klubů tak končí těsnou výhrou extraligového Hradce Králové nad prvoligovým Stadionem Litoměřice. Mountfield vedl po dvou třetinách 3:0, hosté v závěrečné třetině dvěma brankami snížili, ale na vyrovnání už nedosáhli.

    Ode mě je to pro dnešek z FORTUNA arény vše, příjemný zbytek týdne. (12:30:29)
     
    Konec zápasu.
     
    44:36
    A Litoměřice hrají v šesti bez brankáře.
     
    44:32
    Hradec mohl potvrdit výhru. Bednář v přečíslení vybídl Picarda, ten ale ještě vymýšlel a Pavelku nepřekonal!
     
    44:17
    Litoměřice dostaly puk ven...
     
    44:03
    Ale vhazuje se samozřejmě v pásmu Stadionu.
     
    44:03
    Litoměřický kouč Miloš Říha mladší si vybírá oddechový čas, ještě cítí šanci na body!
     
    44:03
    Zajímavý pokus. Kukumberg rozjel dopředu Bedřicha Köhlera, jenž mířil na bližší růžek, ovšem Pavelka poslal puk vyrážečkou do ochranné sítě.
     
    43:36
    Při střele Vydareného měl Pavelka zakrytý výhled, i tak kotouč vytěsnil do rohu pásma.
     
    42:59
    Jaroslav Bednář jako vždy přemýšlel, koho zpoza branky najít. Vybral si Alexandra Picarda, ten v rychlosti kotouč netrefil.
     
    42:28
    Na druhé straně Patrik Rybár v klidu lapil dělovku matadora Jaroslava Kally od levého mantinelu.
     
    41:47
    Na druhou vlnu v podání Dietze si počkal Bednář, hradecký bek si zpracoval puk bruslí. Nakonec přece jen otestoval Pavelkovu pozornost.
     
    40:45
    Po Newtonově chybě posílal puk do hradeckého brankoviště Pilař a Miškář s Rackem nebyli daleko od vyrovnání. Poslední jmenovaný se ale v souboji před odkrytou klecí k puku nedostal.
     
    40:02
    Bednářovu ránu od modré Pavelka zlikvidoval pravým betonem, po další střele radši podržel puk pod lapačkou a přerušil hru.
     
    39:43
    Hradeckým hokejistům asi došlo, že musí přidat, i když jde jen o modelový zápas. Poslední minutu už tráví v náporu.
     
    38:47
    Ou! Martin Štajnoch s pukem na holi zakopl a odjel až k mantinelu, čímž nahrál puk Patriku Miškářovi. Jeho rychlou střelu vytáhl Rybár špičkou levého betonu.
     
    37:43
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Rozhodčí signalizoval ponechanou výhodu pro hosty a Hradečtí nepochopitelně přestali hrát, za což jsou potrestání kontaktním gólem! Martin Ondráček po hradeckém faulu poslal puk před branku, kde ho Lukáš Nedvídek netrefil, ale JAROSLAV KALLA ho pak už snadno poslal do prázdné brány – 3:2. Asistence: Lukáš Nedvídek, Martin Ondráček.
     
    36:41
    Chvíli před poslední akcí jsem chtěl zrovna říct, že domácí hokejisté se v posledních minutách s pukem až moc mazlí, zatímco Litoměřice působí přímočařejším dojmem. Nicméně rozdíl v kvalitě je znát.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 2. Štajnoch (Bednář), 5. Beránek (Dragoun), 26. Dragoun (Picard) – 35. Švagrovský (Hanták), 38. Kalla (Nedvídek, Ondráček)


    Mountfield HK: Rybár (Bechný) – Vydarený, Čáp, Dietz, Gregorc, Newton, Štajnoch – Šimánek, Džerinš, Dej – Köhler, Kukumberg, Bednář (C) – Picard, Dragoun, Beránek. Trenér: Václav Sýkora.
    HC Stadion Litoměřice: Pavelka (Michajlov) – Plášil, Bažant, Jebavý, Havránek, Málek, Piegl – Kalla, Nedvídek, Ondráček – Loskot, Hanták, Švagrovský (C) – Miškář, Pilař, Racek. Trenér: Miloš Říha.

    Rozhodčí: Veselý – Maštalíř, Svoboda.
    thejrc.org