Toljatti – CSKA Moskva 4:5 (kon.) | Čerepovec – Viťaz 4:2 (kon.) | Jaroslavl – Soči 3:1 (kon.)
Dynamo Moskva – Spartak Moskva 3:0 (kon.) | HC Slovan – Ufa 4:1 (kon.)
konec
Lada Toljatti
4:5 (2:1, 0:1, 2:3)
CSKA Moskva
Úterý 20.12.2016, 16:00 • Lada Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše. Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný zbytek dne! (18:33:01)
     
    Československá stopa v utkání

    Do utkání nezasáhl žádný český ani slovenský hokejista.
     
    Střely na branku: 27 – 46
     
    Je dobojováno! CSKA Moskva zvládlo náročné utkání a nakonec vítězí 5:4! Lada však odehrála fantastický zápas. Domácí se ujali vedení po dvou minutách, když se v přesilovce prosadil Viktor Komarov ! O dvacet sekund později však vyrovnal Greg Scott ! Domácí se nenechali rozhodit z tempa a ještě do přestávky jim vedení obstaral Kristaps Sotnieks ! V prostřední periodě měl moskevský celek více ze hry a z rychlého protiútoku vyrovnal Maxim Mamin ! Hostům se poté povedl také vstup do třetí třetiny! Petrov a Platt obstarali hostům brankami v rozmezí sedmadvaceti sekund vedení 4:2! Lada se však ještě vrátila do utkání! Domácí totiž hráli dlouhou přesilovku 5 na 3, ve které nejprve snížil Andrej Ivanov a Kristaps Sotnieks svou druhou brankou v zápase vyrovnal na 4:4! Rozhodující moment přišel šest minut před koncem, kdy napřáhl Denis Děnisov a rána hostujícího kapitána se zastavila až v síti!
     
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Až nyní přišlo zakončení. Edgars Masalskis však střelu od modré čáry dobře viděl a ukryl kotouč v připravené lapačce. Vhazuje se po jeho levici.
     
    59:20
    Hosté si přihrávají v útočném pásmu. Nikdo z hráčů CSKA se nedere do zakončení. Moskevský celek chce podle všeho v klidu dohrát dnešní utkání.
     
    58:57
    A další zbytečný zákrok! Dmitrij Kostromitin odchází na dvě minuty za krosček! O vítězi je podle všeho rozhodnuto!
     
    58:11
    Tak tohle je problém pro domácí celek! Vasilij Strelcov totiž vyfasoval dvě minuty za nedovolené bránění!
     
    58:10
    Edgars Masalskis raději přikryl odražený kotouč před dojíždějícím Petrovem. Vhazuje se po levici domácího brankáře. Trenér domácího celku si zatím nevyžádal oddechový čas.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:10
    Domácímu celku rychle utíká čas na vyrovnání a hosté zatím skvěle hlídají střední pásmo. Hokejisté v modrých dresech mají velké problémy se založením útoku.
     
    56:37
    Sorokin si připsal baseballový zákrok! Hostující brankář si počkal na padající kotouč a s přehledem jej schoval do lapačky. Vhazuje se po jeho levici.
     
    56:10
    Lada se a ne prodrat do útočného pásma. Další nahození do útočné třetiny po mantinelu dojel Denis Děnisov a ihned poslal puk za modrou čáru.
     
    55:48
    Domácí nezvládli přechod do útočného pásma. Jeden z hráčů Togliatti byl příliš rychlý a přejel do ofsajdu. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    55:06
    Na kotouč si po delší době sáhl také Sorokin. Hostující brankář zkrotil nahození do útočného pásma a rozehrál na jednoho z obránců CSKA.
     
    54:17
    Další rychlou akci CSKA zastavuje postavení mimo hru. Geoff Platt nebyl dostatečně trpělivý a přejel přes modrou čáru moc brzy. Vhazuje se ve středním pásmu.
    54:08 Denis DĚNISOV - 4:5
     
    54:08
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hosté si berou zpět ztracené vedení! Tohle je pro Togliatti studená sprcha! DENIS DĚNISOV vypálil od modré čáry a jeho dělovka prolétla až do sítě! Asistence: Dmitrij Kugryšev.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 3. V. Komarov, 6. Sotnieks (Šenfeld, Filatov), 49. A. Ivanov (Filatov, Šenfeld), 51. Sotnieks (Filatov) – 3. Scott (Ničuškin), 29. Mamin (Košelev), 43. K. Petrov (Al. Popov), 44. Platt (Scott), 55. Děnisov (Kugryšev)


    Lada Toljatti: Masalskis (I. Ježov) – Sotnieks (A), Aronson, Gurkin, Volgin, Maleňkich, Sinicyn, Kostromitin (C) – Rybin, Děmagin, Achmetov – Šenfeld, Zernov (C), Bělousov – Filatov, V. Komarov, A. Ivanov – A. Strelcov, V. Strelcov, Bočarov.
    CSKA Moskva: I. Sorokin (Fasth) – Děnisov, Ar. Sergejev, Panin (A), Jermakov, Naumenkov, Kutuzov, Mjasiščev – K. Petrov, Al. Popov, Platt – Kugryšev, Scott, Ničuškin – Mamin, Osnovin, Košelev – V. Žarkov, Andronov (A), Vorošilo.

    Rozhodčí: Buturlin, Sojin – Maitak, Pronškič
    bahis siteleri