Třinec – K. Vary 4:2 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 5:1 (kon.) | Chomutov – Liberec 0:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Litvínov 3:6 (kon.) | Zlín – Plzeň 3:1 (kon.) | Olomouc – Sparta 1:5 (kon.)
Kometa Brno – Vítkovice 1:2 (0:1 po s.n.)
konec
HC Olomouc
1:5 (0:1, 0:4, 1:0)
HC Sparta Praha
Čtvrtek 22.12.2016, 18:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Tipsport extraliga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ve třetí třetině se ke skórování dostali jen domácí, ale pětibrankový náskok Sparty dokázali stáhnout jen o jednu, tudíž celkové skóre upravili na konečných 5:1 pro Pražany. Hosté dnes byli jednoznačně efektivnější a údernější, což předvedli hlavně ve druhé periodě, kterou kompletně ovládli. Pauzu před Vánocemi tak budou mít co se týče rozpoložení příjemnější asi hosté, domácí se budou ještě muset hodně, aby se dostali na bezpečné pozice zajišťující play-off. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký zbytek dne. (20:24:14)
     
    Hráči utkání: Juraj Mikúš (OLO) – Juraj Mikuš (SPA)
     
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Strapáčova formace se ještě snaží něco vymyslet, Pöpperle se svými spoluhráči si musí ještě dát pozor, aby v závěru zbytečně neinkasovali.
     
    58:49
    Olomouci se dnes ani v závěru zápasu nedaří rozehrát alespoň překvapivěji, Sparta tak jejich snažení bez potíží zabraňuje.
     
    57:39
    Švrček se dostal ke kotouči po laxnosti v olomoucké rozehře, jeho pumelice však brankou neskončila. Kotouč jen orazítkoval spojnici!
     
    56:51
    Domácím nevyšla rozehrávka podle představ, po zakázaném uvolnění se tak hra vrátí před jejich branku.
     
    55:52
    Staněk vyslal přízemní střelu od modré čáry, jenže se trefuje jen do prvního clonícího hráče. Spartě se dnes takto daří celkem efektivně bránit většinu olomouckých střelců.
     
    54:38
    Kumstát poslal Pecovi kup přímo na čepel, ale souhra exkarlovarských forvardů nakonec nevyšla podle představ, protože druhý jmenovaný mířil mimo bránu.
     
    Dnešní utkání sleduje 4556 diváků.
     
    53:18
    Holec se dostal do samostatného úniku, ale mířil jen do dolního rohu, kde měl připravenou lapačku jistý Pöpperle. Olomouc tak na svůj tlak může navázat po vhazování.
     
    52:29
    Hanáci se díky aktivnímu forčekingu udrželi za bránou Sparty několik desítek sekund, obránci hostů se ale nakonec se sevření vymanili díky pomoci jejich spoluhráčů.
     
    51:45
    Hráči obou celků se do sebe pustili krátce po přerušení, sudí diskutují s kapitány o možném udělení trestů. Nakonec se však bude pokračovat po pěti hráčích na obou stranách.
     
    50:59
    Sparťané se nedokázali poprat s olomouckým napadáním a vyhazuj puk přes všechny čáry. Domácí se tak znovu na chvíli usídlí ve sparťanské třetině.
     
    49:59
    Ondrušek vyslal tvrdý projektil přesně těsně po přejetí modré čáry, kotouč však mířil mimo brankovou konstrukci a trefuje jen zadní mantinel.
    48:57 Marek LAŠ - 1:5
    Zdroj: Hokejka TV
     
    48:57
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc Pöpperleho nulu přece jen překonává! Po přesilovkové kombinaci se tvrdou ránou z mezikruží prosazuje MAREK LAŠ. Asistence: Juraj Mikúš, Martin Vyrůbalík.
     
    48:19
    Sparta jde do čtyř hráčů, na trestnou lavici totiž zamířil Martin Gernát díky hrubosti.
     
    48:14
    Ani napotřetí se Skladaný přes Pöperleho betony nedokázal prosadit, hru přerušuje posunutá branka.
     
    47:52
    Další pokus domácích byl jednoduchou kořistí pro sparťanského brankáře, Olomouc zůstává natlačená v soupeřově třetině.
     
    47:46
    Hanáci donutili Piškáčka k icingu, Knotek si tak vhazování před sparťanskou bránou zopakuje.
     
    46:51
    Sparta hraje opravdu ve velké herní pohodě, domácí se nedokáží moc popasovat s jejich hrou, tudíž i k šancím se dostávají až příliš složitě.
     
    45:59
    Skladaný si obešel dva protihráče, nicméně nakonec pálil z úhlu jen k bližší tyčce, kde byl napasován Pöpperle, který také bez problému tento pokus kryje.
     
    45:01
    Škůrek se po chvíli mihl u dalšího důležitého momentu. Ujíždějícího Pecha totiž při jeho snaze o kličku ještě stačil odzbrojit obranným zákrokem, který byl navíc v rámci pravidel. Olomoucký obránce si tak může vychutnat ohlasy tribun.
     
    44:39
    Škůrek mířil přesně do šibenice, jenomže Pöpperle vytáhl parádní zákrok, když jeho střelu vytěsnil vyrážečkou. Domácí se tak ani teď nedočkali branky.
     
    43:45
    Jaroměřský vyrobil chybu ve středu hřiště, Sparťané se ale do šance nakonec nedostali. Své přečíslení nakonec zbrzdili.
     
    42:56
    Škůrek vypálil od modré těsně vedle levé tyče, následný odražený kotouč už sbírají hosté a mohou se tak na chvíli zkonsolidovat.
     
    42:05
    Eberla padá u mantinelu po kontaktu s Barinkou, sudí ale tento souboj přešel s ledovým klidem. Olomouc tak zůstává v částečném náporu.
     
    41:31
    Olomouci se nedaří vytvořit si šanci, Sparta totiž vstoupila do třetí třetiny mimořádně pozorná ve všech fázích hry.
     
    40:18
    Hlinka nabízel po chvilce od začátku periody kotouč Vránovi, ten se ale k nabídce svého spoluhráče těsně nedostal.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina už přinesla jednoznačný vývoj zápasu, když hosté přidali další čtyři branky, což je ale jen obrazem hry. Pražané se dokázali postarat o pohodlné zužitkování šancí a v závěru druhé periody už hráli s velkou pohodou. Ve zbytku zápasu tak bude už spíše hlavním tématem jestli domácí dokáží momentální skóre alespoň částečně zmírnit. Třetí třetina začne přibližně v 19:42.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:31
    Kohouti se nedokáží popasovat s defenzivní hrou hostů, jejich rozehrávka tak většinou končí neúspěchem hned ve středním pásmu.
     
    38:26
    Nedomlel se postaral o další zajímavou možnost na skórování, Konrád s velkou dávkou štěstí puk vytěsňuje do ochranné sítě za bránou.
     
    37:48
    Pražané už s vidinou jasného vývoje své akce překombinovávají, Olomouc má tak čím dál větší problémy s obrannou hrou.
     
    37:04
    Vrána se obtočil kolem brány a okamžitě se pokusil o rychlou palbu na bránu, Konrád jeho jedovatou ránu jen štěstím vyráží do rohu.
     
    36:05
    Hosté jsou v plném počtu, Olomouc i přes několik možností svou početní výhodu promrhala.
     
    35:03
    Olomoučtí útočníci se postarali o pořádný rozruch před brankovištěm Pražanů, ale v těchto chvílích se musí co nejrychleji vracet ke své svatyni. Konrád musí jen s obtížemi vykrýt break soupeře.
     
    34:05
    Sparta se bude hrát v oslabení. Lukáš Pech (SPA) je vyloučen na dvě minuty za podražení.
    33:44 Andrej KUDRNA - 0:5
    Zdroj: Hokejka TV
     
    33:44
    Sparta právě vstřelila branku!
    Dnes se opravdu domácí neukazují v blyštivé formě. Sparta se totiž ujímá těsně po půlce zápasu už pětibrankového vedení, když ANDREJ KUDRNA pálí z mezikruží po zpětné nahrávce přesně do sítě. Konrád se za pukem jen ohlédl. Asistence: Dominik Uher, Jan Piskáček.
     
    32:10
    Olomoucký break tři proti jednomu není využit. Přihrávku Holce totiž na poslední chvíli ztečoval dobruslující Gernát do ochranné sítě.
     
    31:48
    Sparta hraje ve veliké pohodě, olomoučtí beci jsou pod velkým tlakem, avšak zatím další šanci nepřipouští.
    30:52 Juraj MIKUŠ - 0:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    30:52
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta dnes nemá problém s produktivitou! JURAJ MIKUŠ využil chyby domácích a po ráně ze střední vzdálenosti se trefuje ze bezmocného Konráda, který podle všeho měl částečně zakrytý výhled. Bez asistence.
     
    30:10
    Strapáč se ukázal v zajímavé možnosti, jenomže pálil od mantinelu pouze těsně vedle tyčky. Odražený puk pak sparťanský brankář s klidem chytá do lapačky.
     
    29:03
    Strapáč je zpět ve hře, Sparta přesilovou hru nevyužívá.
     
    28:49
    V těchto chvílích však měl domácí tým jasnou gólovku! Skladaný ujížděl naprosto osamocen na Pöpperleho klec, jenomže selhal v zakončení, když puk poslal pouze do připraveného betonu. Olomouc tak na první branku musí čekat.
     
    28:01
    Herman se tlačil po přečíslení dva na jednoho do zakončení, jenomže puk mu nakonec přeskočil čepel. Sparta tak svou chybu přežila bez úhony.
     
    27:03
    Petr Strapáč (OLO) se u mantinelu postaral o pořádné vzrušení, když poslal hráče soupeře tvrdě na mantinel. Sudí mu udělují dvouminutový trest za krosček.
     
    26:06
    Hosté jsou v plném počtu, domácí svou dnešní první početní výhodu nezužitkovali.
     
    25:39
    Olomouc tlačí, ale Pöpperle je zatím velmi pozorný a většinu akcí bez potíží likviduje. V této chvíli se musí dokonce domácí vracet z vlastní poloviny.
     
    24:06
    Tomáš Netík (SPA) se v těchto okamžicích musí pakovat na trestnou lavici. Olomouc si tak zahraje první přesilovku.
    23:39 Jaroslav HLINKA - 0:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    23:39
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do trháku! Po krásné přesilovkové kombinaci se lehkou tečí prosazuje do odkryté brány, kam se nestačil přesunout Konrád, JAROSLAV HLINKA. Tímto pohledným momentem zvyšuje vedení Sparty už na 3:0. Asistence: Petr Vrána, Juraj Mikuš.
     
    23:24
    Cingel zůstává ležet na ledě u vlastní brány, Vilém Burian (OLO) je vyloučen za vysokou hůl.
    22:40 Lukáš KLIMEK - 0:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    22:40
    Sparta právě vstřelila branku!
    A domácí dostávají další direkt. LUKÁŠ KLIMEK se totiž dokázal zorientovat, projet mezi domácími obránci a ještě k tomu propálit brankáře Konráda, kterému propadl kotouč mezi betony. Asistence: Petr Vrána, Jan Švřček.
     
    22:24
    Vrána dělal domácím obráncům veliké problémy při jejich snažení o konstruktivní rozehrávku. Proto se také Olomoučané dopouštějí icingu.
     
    21:25
    Eberle po otočce, kdy vypíchl sparťanský pas z hloubky obrany, pálí nad. Jeho pokus byl ještě ztečován hostujícím bekem.
     
    20:53
    Ostřížek vyslal přízemní střelu pouze doprostřed brány, Pöpperle tak neměl sebemenší potíže s úspěšným zákrokem. Vhazování přesto proběhne před jeho brankovištěm.
     
    20:24
    Knotek se okamžitě snažil o napadání, Piskáček s Mikušem se ale bez potíží vyhnuly problémům a posílají puk směrem vpřed.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    V první třetině se nejprve oba týmy přetahovaly o tvoření hry, postupem času se už ale prosazovali spíše Sparťané, kteří se nakonec dokázali dostat i do vedení, když chybu v olomoucké hře využil po Netíkově pasu Miroslav Forman. Po inkasované brance se ještě Hanáci snažili o vyrovnání, ale své šance do konce úvodní části nevyužili. Druhá třetina odstartuje přibližně v 18:50
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:57
    Aktivní Skladaný ještě těsně před první sirénou prozkoušel připravenost Pöpperleho, ten jeho ránu bez problému likviduje. Přesto ještě dojde k jednomu vhazování před jeho bránou.
     
    18:53
    Skladaný se snažil napadat Spartu v jejím týlu, nicméně obranná dvojice hostů tuto zkoušku nervů zvládla a dostává puk přes půlící čáru.
     
    17:29
    Hanáci tvoří školácké chyby, což Spartě zatím dost usnadňuje hru. Naposledy se Černoch dostat k zakončení, jeho ránu musel hasit až na poslední chvíli Konrád.
     
    16:23
    Škůrek se nadvakrát snažil ohrozit soupeřovu branku, ale ani v jednom případě nezamířil mezi tři tyče. Po druhé ráně se ale k dorážce ještě dostat Skladaný, puk však skončil jen u připraveného Pöpperleho.
     
    15:33
    Pražané se natlačili do olomoucké třetiny a snaží se dostat znovu ke gólovce. Olomoucká defenzíva zatím jen s vypětím všech sil zabraňuje vzniku šancí.
     
    14:07
    Mikuš poslal mířené nahození k Pechovi, který se lehkou tečí jen tak tak nezapisuje mezi střelce. Puk bránu domácích ale totiž těsně přeletěl a zaletěl až do ochranné sítě.
     
    13:13
    Pöpperle se musel činit, když k jeho bráně mířil rozjetý Tomáš Mikúš. Nakonec však vyjetí z brankoviště zvládl a odpálil puk o plexisklo alespoň přes modrou čáru.
    12:07 Miroslav FORMAN - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    12:07
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta se přece jen ujímá vedení. Olomoucká defenzíva předvedla velkou hrubici, když za sebou nechala dva soupeřovy hráče, což zpozoroval i Netík, který vyslal parádní pas k MIROSLAVU FORMANOVI. Ten se bez problému prosazuje po kličce do protipohybu Konráda. Asistence: Tomáš Netík.
     
    11:19
    Oba týmy jsou v plném počtu, Strapáč se Švrčkem se tak okamžitě zapojují do hry.
     
    10:59
    Hlinka se ocitl mezi kruhy úplně osamocen, ale svou výhodu nezužitkoval. Konrád totiž s ledovým klidem proti ráně zápěstím zasahuje.
     
    10:14
    Sparta se snaží využít menší rozhozenost v olomouckých řadách, jenomže zatím bez viditelného úspěchu. Ovšem ani Olomouci se nedaří dostat do tempa, tudíž moc šancí zatím nevidíme.
     
    09:19
    Petr Strapáč (OLO) s Janem Švrčkem (SPA) se do sebe pustili, aniž by se vyskytovali u puku. Sudí je tak oba po zásluze vylučují na trestnou lavici.
     
    08:49
    Piskáček vypálil tvrdou ránu, jenomže narazil na odpor Konráda, který předvádí další těžký zákrok. Před brankovištěm se ještě pošťuchuje několik skupinek, ale vypadá to, že to nebude nic vážného.
     
    08:16
    Kudrna se vydal na útočný výlet, ale od mantinelu zamířil pouze do lapačky Konráda, který si bližší tyč pokryl. Sparta tak ještě zůstane natlačena v útočné třetině.
     
    07:27
    Hosté si dokáží vytvořit dlouhodobější nápor, zatím se ale z této aktivity nemůžou dostat k větší možnosti na skórování. Tudíž zatím na branku čekáme.
     
    06:29
    Jaroměřský se nakonec odhodlal ke střele, ale jeho tečovaný puk letěl pouze vedle. Burian se ke kotouči ještě snažil natlačit, ale bez úspěchu.
     
    05:56
    Jaroměřský pálil po uvolnění přímo do lapačky Pöpperleho, která si dokázala poradit i s razancí olomouckého beka. Sparťanští obránci ještě pro jistotu kontrolují případný vypadlý puk, situace se už ale pro vyvinula příznivě.
     
    04:47
    Kumstát s Formanem mohli využít velké chyby Hanáků v rozehrávce, ale ani jeden se před Konráda nedokázali natlačit. Domácí tak první vážnou příležitost hostů přežili.
     
    03:46
    Rác se pokoušel napadat sparťanskou rozehrávku, Pražané si však zatím vždy dokázali poradit a bezpečně procházejí přes forčekující Olomoučany až do středního pásma.
     
    02:59
    Konrád ránu Vrány z mezikruží bez potíží chytá, vhazovat se tak bude znovu v olomoucké obranné třetině.
     
    02:24
    Burian se tlačil do zakončení, nakonec však pálil těsně vedle. Olomoucký tým má zatím opticky více šancí, chyby svého soupeře ale nevyužívá.
     
    01:34
    Olomouc začíná tlačit, Houdek ale pálil při poslední akci jen do připraveného Pöpperleho, který je zatím v brankovišti víc než jistý.
     
    01:02
    Juraj Mikúš se ocitl sám na modré čáře a razil si to přímo k Pöperlemu, ale nakonec byl vytlačen ze střelecké pozice. Sparťanský brankař propadlý puk chytá do lapačky.
     
    00:30
    Cingel po vyhraném buly pálí i s přispěním teče jen do ochranné sítě, vhazování se tak bude opakovat ve stejném místě.
     
    00:15
    Hlinka se snažil dostat k puku, který mu nabídl Vrána, avšak jen těsně jej nedostihl. Sparta však zůstává v držení puku.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už přicházejí z útrob stadionu na led, utkání za malý okamžik začíná.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Olomouc: Konrád (Pospíšil) – Škůrek, Vyrůbalík (C), Jaroměřský, Ondrušek (A), Houdek (A), Matai, Staněk – Skladaný, J. Knotek, Laš – T. Mikúš, J. Mikúš, Holec – Eberle, Ostřížek, Strapáč – Fořt, Herman, Burian – Rác.

    HC Sparta Praha: Pöpperle (F. Novotný) – Piskáček, Mikuš, Eminger, Švrček, Gernát, Nedomlel, Barinka – Klimek, P. Vrána (A), J. Hlinka (C) – Kudrna, Cingel, Uher – Forman, Pech, Kumstát (A) – Netík, Ihnačák, Černoch.

    Rozhodčí: Hradil, Kubičík – Barvíř, Blümel.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Rozhodčími dnešního utkání jsou pánové René Hradil a Zbyněk Kubičík. Na čarách pak bude působit duo Stanislav Barvíř a Petr Blümel.
     
    Poslední 3 vzájemné zápasy
    18.09.2016 Olomouc x Sparta 3:2 (ELH 2016/17)
    26.01.2016 Sparta x Olomouc 2:1n. (ELH 2015/16)
    11.12.2015 Olomouc x Sparta 5:1 (ELH 2015/16)
     
    Poslední 3 zápasy obou týmů

    HC Olomouc
    20.12.2016 Karlovy Vary x Olomouc 2:3pr. (ELH)
    11.12.2016 Olomouc x Pardubice 2:4 (ELH)
    09.12.2016 Mladá Boleslav x Olomouc 4:3pr. (ELH)

    HC Sparta Praha
    20.12.2016 Třinec x Sparta 2:1 (ELH)
    13.12.2016 Sparta x Bern 4:1 (CHL)
    11.12.2016 Liberec x Sparta 1:3 (ELH)
     
    HC Sparta Praha
    Spartě se v tabulce sice až tolik nedaří, protože jí patří až pátá pozice. V hokejové Lize mistrů však zatím tvoří historii, když postoupila jako první český klub do semifinále. Její zvládnutý dvojzápas s Bernem ale jen potvrdil dobrou formu, kterou nabrala v prosinci. Na přelomu října a listopadu to totiž od svěřenců trenéra Jiřího Kalouse nebylo ono, série proher se natahovala. Ale konec listopadu i povedené představení v mezinárodním zápolení pomohlo Pražanům z krize, tudíž jsou na pátém místě tabulky. Na čelo jim však schází už celkem velký počet bodů (přesně 11), což je ale i způsobeno prohrami s konkurenty o čelo tabulky. Poslední kolo se už ale Spartě nepovedlo, prohra s Třincem přerušila sedmizápasovou šňůru, ve které se Sparťanům dařilo bodovat. Před duelem s Olomoucí se ještě v kádru hostů udála jedna změna, na hostování do Liberce totiž odešel útočník Martin Procházka, který letos odehrál jen 17 duelů. Nejproduktivnějším hráčem v kádru Sparty je Lukáš Pech s 31 body za 12 branek a a 19 asistencí, což mu momentálně stačí na 2. místo v celkovém pořadí soutěže.
     
    HC Olomouc
    Olomouc se před reprezentační přestávkou dostala do formy. V listopadu totiž oproti prosincovým výsledkům dost zaostávala, když zapsala podprůměrnou bilanci 1-0-1-5. Nový měsíc však Kohoutům vyšel nad očekávání dobře. V domácím prostředí a před bouřlivou diváckou kulisou totiž nejdříve porazili hvězdami našlapanou Kometu, aby hned v neděli skoro až rozcupovali litvínovskou defenzívu v poměru 7:1. Další kolo v Mladé Boleslavi pak sice ještě sérii se ziskem bodu prodloužili o jeden zápas, když dotlačili beznadějný stav 0:3 alespoň k prohře v prodloužení. V posledním zápase před reprezentační přestávkou se však svěřenci Zdeňka Venery nenaladili moc dobře na kratší proluku mezi soutěžními zápasy, protože prohráli 2:4 s Pardubicemi, když všechny branky inkasovali už v první třetině. V úterý pak Hanáci přece jen svou reputaci spravili, když se však v Karlových Varech přece jen nevyhnuli ztráty bodu, a to díky výsledku 3:2 v prodloužení. Tyto výsledky zatím stačí Kohoutům k 10. místu, kde s 37 body mají náskok nad nepostupovým místem do play-off, které má momentálně v držení Plzeň, jednoho bodu. Před zápasem na západě Čech se ale v Olomouci udály ještě přestupní manévry. Po měsíci odešel z klubu obránce Karel Plášil, ve stejný den pak na střídavé hostování přišel krýt záda Branislavu Konrádovi Marek Laco z Havířova. Nejužitečnějším hráčem týmu je pak momentálně Juraj Mikuš se 17 body (9+8).
     
    Hezký čtvrteční podvečer, hokejová extraliga dnes pokračuje posledními předvánočními zápasy, které jsou zároveň součástí 31. kola. Jedním z nich bude i souboj domácí Olomouce se Spartou. Utkání startuje v 18:00!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
    Marken.cz

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 49. Laš (J. Mikúš, Vyrůbalík) – 13. Forman (Netík), 23. Klimek (P. Vrána, Švrček), 24. J. Hlinka (P. Vrána, Mikuš), 31. Mikuš, 34. Kudrna (Uher, Piskáček)


    HC Olomouc: Konrád (Pospíšil) – Škůrek, Vyrůbalík (C), Jaroměřský, Ondrušek (A), Houdek (A), Matai, Staněk – Skladaný, J. Knotek, Laš – T. Mikúš, J. Mikúš, Holec – Eberle, Ostřížek, Strapáč – Fořt, Herman, Burian – Rác.
    HC Sparta Praha: Pöpperle (F. Novotný) – Piskáček, Mikuš, Eminger, Švrček, Gernát, Nedomlel, Barinka – Klimek, P. Vrána (A), J. Hlinka (C) – Kudrna, Cingel, Uher – Forman, Pech, Kumstát (A) – Netík, Ihnačák, Černoch.

    Rozhodčí: Hradil, Kubičík – Barvíř, Blümel

    Diváci: 4556
    thejrc.org