Třinec – K. Vary 4:2 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 5:1 (kon.) | Chomutov – Liberec 0:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Litvínov 3:6 (kon.) | Zlín – Plzeň 3:1 (kon.) | Olomouc – Sparta 1:5 (kon.)
Kometa Brno – Vítkovice 1:2 (0:1 po s.n.)
konec
HC Olomouc
1:5 (0:1, 0:4, 1:0)
HC Sparta Praha
Čtvrtek 22.12.2016, 18:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Tipsport extraliga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:57 Marek LAŠ - 1:5
    Zdroj: Hokejka TV
     
    48:57
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc Pöpperleho nulu přece jen překonává! Po přesilovkové kombinaci se tvrdou ránou z mezikruží prosazuje MAREK LAŠ. Asistence: Juraj Mikúš, Martin Vyrůbalík.
    33:44 Andrej KUDRNA - 0:5
    Zdroj: Hokejka TV
     
    33:44
    Sparta právě vstřelila branku!
    Dnes se opravdu domácí neukazují v blyštivé formě. Sparta se totiž ujímá těsně po půlce zápasu už pětibrankového vedení, když ANDREJ KUDRNA pálí z mezikruží po zpětné nahrávce přesně do sítě. Konrád se za pukem jen ohlédl. Asistence: Dominik Uher, Jan Piskáček.
    30:52 Juraj MIKUŠ - 0:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    30:52
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta dnes nemá problém s produktivitou! JURAJ MIKUŠ využil chyby domácích a po ráně ze střední vzdálenosti se trefuje ze bezmocného Konráda, který podle všeho měl částečně zakrytý výhled. Bez asistence.
    23:39 Jaroslav HLINKA - 0:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    23:39
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do trháku! Po krásné přesilovkové kombinaci se lehkou tečí prosazuje do odkryté brány, kam se nestačil přesunout Konrád, JAROSLAV HLINKA. Tímto pohledným momentem zvyšuje vedení Sparty už na 3:0. Asistence: Petr Vrána, Juraj Mikuš.
    22:40 Lukáš KLIMEK - 0:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    22:40
    Sparta právě vstřelila branku!
    A domácí dostávají další direkt. LUKÁŠ KLIMEK se totiž dokázal zorientovat, projet mezi domácími obránci a ještě k tomu propálit brankáře Konráda, kterému propadl kotouč mezi betony. Asistence: Petr Vrána, Jan Švřček.
    12:07 Miroslav FORMAN - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    12:07
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta se přece jen ujímá vedení. Olomoucká defenzíva předvedla velkou hrubici, když za sebou nechala dva soupeřovy hráče, což zpozoroval i Netík, který vyslal parádní pas k MIROSLAVU FORMANOVI. Ten se bez problému prosazuje po kličce do protipohybu Konráda. Asistence: Tomáš Netík.
    Marken.cz

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 49. Laš (J. Mikúš, Vyrůbalík) – 13. Forman (Netík), 23. Klimek (P. Vrána, Švrček), 24. J. Hlinka (P. Vrána, Mikuš), 31. Mikuš, 34. Kudrna (Uher, Piskáček)


    HC Olomouc: Konrád (Pospíšil) – Škůrek, Vyrůbalík (C), Jaroměřský, Ondrušek (A), Houdek (A), Matai, Staněk – Skladaný, J. Knotek, Laš – T. Mikúš, J. Mikúš, Holec – Eberle, Ostřížek, Strapáč – Fořt, Herman, Burian – Rác.
    HC Sparta Praha: Pöpperle (F. Novotný) – Piskáček, Mikuš, Eminger, Švrček, Gernát, Nedomlel, Barinka – Klimek, P. Vrána (A), J. Hlinka (C) – Kudrna, Cingel, Uher – Forman, Pech, Kumstát (A) – Netík, Ihnačák, Černoch.

    Rozhodčí: Hradil, Kubičík – Barvíř, Blümel

    Diváci: 4556
    ocianews.com