Třinec – K. Vary 4:2 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 5:1 (kon.) | Chomutov – Liberec 0:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Litvínov 3:6 (kon.) | Zlín – Plzeň 3:1 (kon.) | Olomouc – Sparta 1:5 (kon.)
Kometa Brno – Vítkovice 1:2 (0:1 po s.n.)
konec
Berani Zlín
3:1 (0:1, 2:0, 1:0)
HC Škoda Plzeň
Čtvrtek 22.12.2016, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky • Tipsport extraliga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli ode mne vše. Přeji hezký zbytek čtvrtečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (19:45:32)
     
    Střely na branku: 33 – 20
     
    Je dobojováno. Zlín ve druhé třetině otočil skóre utkání na svou stranu a v poslední části hry své vedení navýšil. Nakonec ho dokázal i uhájit a na svém ledě tak proti Plzni plně bodoval. Hosté, kteří po první třetině vedli, tak z ledu Beranů odjedou bez jediného bodu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Popelka střílel z pravé strany na opuštěnou branku, ale s údivem jeho i všech přítomných diváků ji netrefil. Kotouč orazítkoval spojnici plzeňské svatyně.
     
    58:45
    Hosté neudrželi kotouč v útočném pásmu a Říčka mohl jít do úniku před prázdnou klec, byl ale čistě zastaven a hosté tak stále žijí.
     
    58:18
    Domácí hráči vyhráli vhazování ve vlastním pásmu a okamžitě posílají kotouč do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    58:14
    Matěj Machovský je na střídačce a po oddechovém čase hostů to Plzeň zkusí se šesti bruslaři v poli.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:31
    Antonín Honejsek střílel z prostoru mezi kruhy, ale Machovský znovu předvedl přesný zákrok a ještě drží naděje svého týmu.
     
    56:51
    David Sklenička pronikl do útočného pásma a vyslal na Kašíka přízemní střelu. Ta ale končí znovu na pozorném Liboru Kašíkovi, jenž tak stále drží dvoubrankový náskok svého týmu.
     
    56:07
    Zdeněk Okál tečoval před brankou Plzně střelu svého spoluhráče, ta mu ale příliš nesedla a kotouč skončil vedle hostující branky.
     
    55:16
    Velmi dobře nyní brání domácí hokejisté a znovu tak nepustili svého soupeře do zakončení před vlastní brankou a vydávají se tak znovu do útočného pásma.
     
    54:57
    Pavel Kubiš s Davidem Šťastným předvedli hezkou spolupráci před brankou Plzně. Ale střela druhého jmenovaného skončila pouze vedle Machovského pravé tyče.
     
    53:57
    Zlínští hokejisté mají stále kotouč na svých holích a vůbec ho hráčům Plzně nepouštějí. Indiánům se tak zkracuje čas na možnost kontaktní branky.
     
    53:34
    Plzenští se dopustili zakázaného uvolnění a hra se tak stěhuje znovu před jejich branku. Vhazovat se bude po levé ruce Matěje Machovského.
     
    52:58
    Následuje další komerční pauza.
     
    52:28
    Filip Chytil poslal kotouč Kubišovi, druhý jmenovaný ale svou druhou přesnou trefu v utkání nepřidal.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 35. Šťastný (Matějíček, Žižka), 37. R. Vlach (Kotvan, Marušák), 49. Kubiš (Šťastný, Kotvan) – 8. Vondráček (Švarc, Čerešňák)


    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Kotvan, Marušák (A), Žižka (A), Matějíček, Blaťák, Bořuta, O. Horák – Říčka, Honejsek, Bukarts – Kubiš, Chytil, Šťastný – O. Veselý (C), Popelka, Okál – Sedláček, R. Vlach, J. Ondráček – Maruna.
    HC Škoda Plzeň: Machovský (Hylák) – D. Sklenička, P. Kadlec (A), Moravčík, Čerešňák, Frühauf, Slovák, Pulpán (A) – D. Kubalík, Kratěna (C), Indrák – Lev, Stach, M. Chalupa – Švarc, Koreis, Vondráček – Vracovský, Preisinger, Schleiss.

    Rozhodčí: Pavlovič, Pražák – Gebauer, Lederer
    ocianews.com