Vsetín – Šumperk 6:3 (kon.) | SHK Hodonín – Kopřivnice 6:4 (kon.) | Technika Brno – Val. Meziříčí 1:2 (kon.)
David Servis – Pelhřimov 4:8 (kon.) | Havlíčkův Brod – Nymburk 3:5 (kon.) | Kolín – Mor. Budějovice 5:4 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
6:4 (3:1, 1:1, 2:2)
HC ISMM Kopřivnice
Středa 28.12.2016, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • 2. liga skupina Východ • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek všechno, přeji vám krásné novoroční oslavy a v roce 2017 se na vás budu těšit opět napočtenou. (20:15:11)
     
    Ač dnes byla Kopřivnice pro domácí velmi houževnatým a vyrovnaným soupeřem, Oranjes si své vítězství pohlídali a na každý hostující gól dokázali zareagovat. Výhru v posledním zápase roku řídil tříbodový kapitán Petr Peš.
     
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Domácí dohrávají zápas v útočném pásmu. Tři body dnes zůstávají v Hodoníně.
     
    59:01
    Sluštík se dostal do samostatného úniku, ale Kotvan jej parádně vychytal levým betonem.
     
    58:12
    Procházkovu střelu od pravého mantinelu ztečoval Jakub Hajný do ochranné sítě.
     
    57:30
    Baník díky dobrému forčekingu drží útočné pásmo a Kopřivnice tak nemá čas zkusit opět snížit. Výborná práce domácích hráčů.
     
    55:38
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Tak tohle je divočina! Matěj Charvát se dostal do přečíslení dvou na jednoho s JAKUBEM HAJNÝM a druhý jmenovaný v dobré příležitosti přehodil Vrbu. Asistence: Matěj Charvát
     
    55:29
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Hosté vzápětí snižují! MARTIN TOMÁŠEK se dostal k vyraženému kotouči v předbrankovém prostoru a bez větších problémů překonal Kotvana. Asistence: Marek Pěnčík, Samuel Ollender
     
    55:10
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí se vracejí do dvoubrankového trháku. Peš nahazoval na bránu, kde se k odraženému kotouči dostal JAKUB KADLEC. Asistence: Petr Peš, Daniel Gazda
     
    54:21
    Drtičům se opět nedaří založit přesilovkovou akci. Kopřivnice stále drží šance na bodový zisk v tomto zápase.
     
    53:41
    Domácí v plném počtu.
     
    53:18
    Vyloučení v týmu HC Kopřivnice (Mach – 2 min., vysoká hůl).
     
    52:33
    Drtivý tlak hostů, kteří již několikrát nebezpečně zakombinovali v útočném pásmu. Zvláště pak duo Ollender – Sluštík předvádí skvělý hokej.
     
    51:41
    Tak přece je tady vyloučení. Na 2+10 minut je vyloučen Martin Miklík (HOD) za zásah do oblasti hlavy a krku. Menší trest odpyká Jakub Hajný.
     
    51:41
    Tohle je velmi nepříjemný moment. Jeden z domácích hráčů se opřel do soupeře čistým způsobem, ale kopřivnický útočník náraz pravděpodobně bohužel nečekal. Hostující hráč je již v péči ošetřovatelů. Rozhodčí budou nakonec pravděpodobně vylučovat.
     
    50:59
    Vrba vyráží Pokorného tečovanou střelu od modré. Hra nabírá na obrátkách.
     
    49:49
    Petr Jurča předvedl parádní forčeking a obral soupeře o puk. Následně poslal přihrávku zpoza brány na Kadlece, který ale puk netrefil ideálně a střela skončila na zadním mantinelu.
     
    49:22
    Tak tohle bylo těsné. Poruba se prodral domácí obranou a zakončoval. Kotvan kotouč pouze vyrazil a kopřivnický útočník se tak dostal k druhému pokusu. Domácí gólman byl proti.

    Petr Svoboda

    Branky a nahrávky: 1. Vaněk (Kadlec, Potechin), 12. Kadlec (Haloda M., Peš), 14. Vaněk (Miklík, Jurča), 31. Hložánek (Peš, Vrána), 56. Kadlec (Peš, Gazda), 56. Hajný (Charvát) – 1. Tomášek (Krutil, Ollender), 27. Marek (Poruba), 45. Mach (Červenka, Sluštík), 56. Tomášek (Pěnčík, Ollender)


    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Haloda O.) – Miklík, Potechin, Haloda M., Polesný Kužílek, Pokorný, Loginovsky, Gazda – Jurča, Vaněk, Kadlec – Vrána, Peš (C), Hložánek – Hajný, Charvát, Kuba – Ling, Horváth, Černohous.
    Trenér: Stanislav Beťko

    HC ISMM Kopřivnice: Vrba (Fendrich) – Fojtík, Krutil, Čintala, Bartošák, Marek, Procházka, Chalupa – Pěnčík, Poruba, Sluštík, Vyčesaný, Hrubý, Tomášek (C), Pargač, Mach, Ollender, Červenka.
    Trenér: Václav Slabý

    Rozhodčí: Filip Vrba – Martin Musil, Roman Komínek
    thejrc.org