Vsetín – Šumperk 6:3 (kon.) | SHK Hodonín – Kopřivnice 6:4 (kon.) | Technika Brno – Val. Meziříčí 1:2 (kon.)
David Servis – Pelhřimov 4:8 (kon.) | Havlíčkův Brod – Nymburk 3:5 (kon.) | Kolín – Mor. Budějovice 5:4 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
6:3 (1:1, 2:1, 3:1)
DRACI PARS ŠUMPERK
Středa 28.12.2016, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • 2. liga skupina Východ • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:39 Vladimír LUKA - 6:3
     
    59:39
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Excelentní představení VLADIMÍRA LUKY ještě nekončí a nová vsetínská posila přidává čtvrtou branku! Ostrčil vyhodil kotouč do středního pásma, kde se jej ujal právě Luka, který měl v rychlostním souboji se Sedlákem navrch a poslal kotouč do prázdné branky. Asistence: Radim Ostrčil.
    56:35 Vladimír LUKA - 5:3
     
    56:35
    Vsetín právě vstřelil branku!
    VLADIMÍR LUKA prokázal svou hokejovou kvalitu a platnost pro tým a v prvním zápase v zelenožlutém dresu dosáhl hattricku! Nádherný moment, vsetínský útočník zavezl kotouč do útočného pásma a milimetrově přesnou střelou pod horní tyč pokořil Svobodu! Nejkrásnější moment zápasu! Bez asistence.
    52:36 Daniel VACHUTKA - 4:3
     
    52:36
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk se dotahuje zpět na rozdíl jediného gólu a závěr utkání může být ještě velmi dramatický. Druhou branku v utkání si připsal DANIEL VACHUTKA, jehož střela od modré čáry proletěla mezi Hromadovými betony až do sítě. Asistence: Michal Vymazal, Tomáš Sedlák.
    45:50 Vladimír LUKA - 4:2
     
    45:50
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do dvoubrankového vedení. Bezprostředně po skončení oslabení byl do samostatného úniku vyslán VLADIMÍR LUKA, který pokořil Svobodu nádherným bekhendovým blafákem. Asistence: Radim Ostrčil, Pavel Mojžíš.
    37:24 Lukáš FINSTERLE - 3:2
     
    37:24
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští využívají druhou přesilovou hru v dnešním utkání a dostávají se poprvé do vedení! Po Zúbkově nahození vznikla v brankovišti hostů velká skrumáž, ve které se nejlépe zorientoval LUKÁŠ FINSTERLE a i s pomocí štěstí dotlačil kotouč až do sítě. Finsterle je zatím mužem zápasu. Asistence: František Zúbek.
    31:01 Lukáš FINSTERLE - 2:2
     
    31:01
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Přesilová hra trvala jen 8 vteřin a domácí ji dokázali využít! Janáčkovo zakončení z pravého kruhu tečoval LUKÁŠ FINSTERLE mimo dosah šumperského brankáře. Je srovnáno na 2:2 a utkání má nový náboj. Asistence: Martin Janáček.
    28:18 Daniel HROCH - 1:2
     
    28:18
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté se dostávají zpět do vedení a zúročili tím zlepšený výkon ve druhé třetině. DANIEL HROCH využil přesné Drtilovy přihrávky, najel s pukem do útočného pásma a rychlou střelou zápěstím zamířil přesně mezi Hromadovy betony. Asistence: Tomáš Drtil.
    10:56 Vladimír LUKA - 1:1
     
    10:56
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Nová vsetínská posila, VLADIMÍR LUKA, se před domácími diváky uvedla tím nejlepším možným způsobem! Kolařík jej našel u levého kruhu a bývalý hráč Frýdku-Místku se v zakončení nemýlil. Takto to vypadá, když se dva nejproduktivnější hráči druhé ligy minulých sezón setkají v jednom útoku. Je srovnáno na 1:1. Asistence: Jan Kolařík, Pavel Mojžíš.
    04:19 Daniel VACHUTKA - 0:1
     
    04:19
    Draci právě vstřelili branku!
    Vsetín inkasuje hodně laciný gól. Z nenápadné situace skóruje nejlepší střelec hostů DANIEL VACHUTKA, který nahodil kotouč bekhendem z levého kruhu a jednoduchý pokus proletěl až do sítě! Tento gól si Petr Hromada za rámeček nedá. Asistence: Tomáš Sedlák, Michal Vymazal.

    Tomáš Kopecký

    Branky a nahrávky: 11. Luka (Kolařík, Mojžíš), 32. Finsterle (Janáček), 38. Finsterle (Zúbek), 46. Luka (Ostrčil, Mojžíš), 57. Luka, 60. Luka (Ostrčil) – 5. Vachutka (Sedlák, Vymazal), 29. Hroch (Drtil), 53. Vachutka (Vymazal, Sedlák)


    VHK ROBE Vsetín: Hromada (Šurý) – Jeník, Janáček, Ostrčil, Stuchlík, Žák, Mojžíš, Hryciow – Zúbek, Pokorný, Finsterle – Kajaba, Šilhavý, Čuřík – Luka, Čech, Hořanský – Kolařík, Vávra, Hrazdira – Vítek
    DRACI PARS ŠUMPERK: Svoboda (Zavadil) – Fišera, Sedlák, Řezáč, Ďurkáč, Janota, Drtil – Matějka, Vymazal, Vachutka, Ostřanský, Sedláček, Cink, Králík, Fischer, Hroch, Langr

    Rozhodčí: Škach – Konvička, Rožánek
    thejrc.org