Martin – Nitra 4:3 (kon.) | Žilina – Košice 2:3 (po pr.) | Zvolen – Poprad 2:3 (kon.)
Trenčín – Banská Bystrica 3:5 (kon.) | Nové Zámky – Lipt. Mikuláš 5:2 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
5:2 (0:2, 2:0, 3:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Pátek 30.12.2016, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončilo sa dnešné stretnutie medzi celkami HC Mikron Nové Zámky a MHK 32 Liptovský Mikuláš, a to výsledkom 5:2.

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (20:23:06)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:54
    Prebiehajú posledné sekundy zápasu, už sa nič neudeje.
     
    58:23
    Na ľade sa nedeje nič zaujímavé, puk je v strednom pásme. Tri body už Novým Zámkom neuniknú, Karol Križan ostane vo svojej bránke a na striedačku nevykorčuľuje.
     
    57:40
    Zápas sa už len dohráva, puk je v strednom pásme.
    56:55 Jake CARDWELL - 5:2
     
    56:55
    HC Nové Zámky dali gól!
    Tak teraz je už skutočne definitívne rozhodnuté. Liptovský Mikuláš až príliš otvoril obranu, čo využil JAKE CARDWELL. Asistencie: Kamil Brabenec, Erik Čaládi.
     
    56:44
    Každopádne, bude zaujímavé sledovať, či ešte Karol Križan opustí svoju bránku, alebo sa celok z Liptova rozhodne už ďalej neriskovať. Tak či onak, Nové Zámky budú chcieť puk držať čo najďalej od Jána Chovana.
     
    55:48
    Času je stále dosť, Liptáci to už budú mať ale len veľmi ťažké.
    54:30 Fredrik SANDGREN - 4:2
     
    54:30
    HC Nové Zámky dali gól!
    Nové Zámky však pridávajú svoj štvrtý gól – a to možno defeintívne rozhodne o víťazovi. K puku sa teraz dostal FREDRIK SANDGREN, ktorý vymietol pavučinu v ľavom hornom rohu Križanovej svätyne. Asistencia: Kamil Brabenec.
     
    54:05
    Ján Chovan si vypočul ovácie tribún, ktoré mu ďakujú za predvedený výkon. Zdá sa ale, že Chovana teraz čaká najkrušnejších päť minút v dnešnom stretnutí.
     
    54:05
    Stümpel teraz poslal na ľad Reháka. Skúsenému útočníkovi tam nebezpečne vyletela korčuľa a vyzeralo to veľmi nebezpečne. Našťastie sa to zaobíde bez vážnejšieho zranenia.
     
    53:18
    Zbytočne sa teraz Cardwell hneval, prihrávka rukou bola odpískaná správne. Po buly v strednom pásme sa pritom k puku dostali hostia, ktorí budú chcieť založiť ďalšiu útočnú akciu.
     
    52:09
    A navyše je z toho len zakázané uvoľnenie hostí.
     
    51:52
    Richard Huna v útočnom pásme poriadne zabojoval, jeho bratia mu ale v tejto chvíli svojou statickou hrou príliš nepomohli. Mikuláš tak aj naďalej prichádza o dôležité sekundy.
     
    50:54
    Uramova snaha o krížnu prihrávku zastavená, Nové Zámky si dávajú na podobné puky veľký pozor. Zdá sa, že budú musieť Liptáci smerom dopredu vymyslieť niečo iné.
     
    50:00
    Do konca riadnej hracej doby ostáva posledných 10 minút.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 30. Lelkeš (Hudec, Saarinen), 37. Kytnár (Saarinen, Cardwell), 47. Brabenec (Paulovič), 55. Sandgren (Brabenec), 57. Cardwell (Brabenec, Čaládi) – 8. Uram (TS), 11. Ró. Huna (Ri. Huna, Ru. Huna)


    HC MIKRON Nové Zámky: J. Chovan – Čížek, Sandgren, Cardwell, Drtina, M. Chovan, Mäkinen, Maier, Sucharda – Paulovič, Brabenec, Čaládi – Tibenský, Hudec, Saarinen – Lelkeš, Kytnár, Fábry – Lavrovs, Rehák, Pitule
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Križan – Stehlík, Burzala, Mezovský, Nádašdi, Makovský, Šiška, Moravčík, Kadlubiak – J. Sukeľ, Stümpel, Števuliak – Uram, M. Sukeľ, Kriška – Ri. Huna, Ró. Huna, Ru. Huna – Uhrík, Kabáč

    Rozhodčí: Müllner – Šefčík, Junek
    thejrc.org