Watford – Tottenham 1:4 (kon.) | Arsenal – Crystal Palace 2:0 (kon.)
konec
Arsenal FC
2:0 (1:0)
Crystal Palace FC
Neděle 01.01.2017, 17:00 • Emirates Stadium, London • Anglická Premier League • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Pro dnešek je to z přenosu z anglické fotbalové ligy všechno. Přeji, aby se vám v roce 2017 dařilo podle vašich představ! Krásný víkend! (18:58:18)
     
    Arsenal je tak v tabulce Premier League na třetím místě poté, co včera Liverpool porazil Manchester City doma 1:0. Na vedoucí Chelsea ztrácí Wengerovo mužstvo devět bodů, na druhý Liverpool body tři.
     
    Zákroky brankáře Petra Čecha: 4
    Zákroky brankáře Wayna Henneseye: 5
    Arsenal vstoupil do nového kalendářního roku skvěle!

     
    Hotovo! Arsenal poráží Crystal Palace 2:0. Za zmínku rozhodně stojí zejména první branka zápasu, kdy se Olivier Giroud prosadil nádherně patou, míč poslal pod břevno branky hostů.

    Crystal Palace k žádné větší šanci nedostalo, to Arsenal měl více ze hry a myslím si, že si zasloužil tři body z tohoto souboje. Wengerův tým předvedl na Nový rok solidní výkon. Hru tvořili Alexis Sánchez či Monreal.

    Druhou branku ale přidal Iwobi poté, co právě Monreal odcentroval z levé strany a střelec gólů se dobře zorientoval v šestnáctce hostů, načež hlavičkoval přesně Alex Iwobi.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    A mohla z toho být třetí branka. Petr Čech rozehrál, posléze domácí hráči zkusili překonat Crystal Palace po levé straně, míč se dostal do vápna hostů, kde se ke střele mířící k levé tyči dostal jeden z domácích hráčů, ale Hennessey podržel svůj tým.
     
    90+2
    Crystal Palace sice dobře kombinuje na polovině hřiště, ale Arsenal disponuje výborným pohybem, hostující mužstvo se nemá jak prosadit na Emirates Stadium.
     
    90+2
    Po centru Kellyho nemusel Petr Čech zasahovat, sudí Marriner nastavuje tři minuty.
     
    90+1
    Velice zajímavý přímý kop z pravé strany, Hennessey ale vytasil výborný zákrok, následně Oxlade Chamberlain rozehrál nakrátko rohový kop s Alexisem Sánchezem.
     
    90
    Oxlade-Chamberlain ukázal dobrou rychlost po pravé straně, Ramsey byl následně podražen, tohle se Arsenalu náramně hodí. Tomkins navíc dostává žlutou kartu.
     
    89
    Čas se pro Crystal Palace krátí. Hennessey našel svým výkopem pouze stopera Arsenalu.
     
    88
    Tak tohle nebyla vůbec špatná šance, Ramsey převzal míč dvacet metrů od branky Crystal Palace, navedl si míč na pravou nohu, avšak pálil těsně vedle pravé tyče hostující svatyně.
     
    87
    Domácí mužstvo ukázalo, jak má vypadat herní projev týmu po ztrátě míče, jeden z hostů centroval z levé strany na zadní tyč, Petr Čech si ale došel pro míč ze své branky.
     
    86
    Rychlá kombinace domácího mužstva byla zakončená centrem Bellerína z těžké pozice, brankář Hennessey nemusel zasahovat.
     
    85
    Arsenal chce přidat i třetí branku a pojistit si tak tři body z tohoto zápasu. Nyní ale Chilan Sánchez si navedl míč na pravou nohu, s balonem se dostal do středu hřiště, ale tam mu hrací předmět utekl.
     
    84
    Ale i tak má tým Arsena Wengera více ze hry, na Nový rok se neprezentuje vůbec špatně a zatím to vypadá, že si připíše tři body.
    Granit Xhaka byl dnes na hřišti velmi aktivní

     
    83
    Tak tady není absolutně o čem, Zaha si udělal dobrý den z dvou hráčů Arsenalu, následně jej nedovoleně zastavil Nacho Monreal (ARS). Sudí Marriner vytáhl žlutou kartu.

    Vít Muzikář

    Branky: 17. Giroud (Alexis Sánchez), 56. Iwobi

    Karty:   83. Monreal (ARS) – 90. Tomkins (CRP)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 5:2. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 9:7.
    Arsenal FC: Čech – Bellerín, Gabriel, Koscielny (C), Monreal – Elneny (72. Coquelin), Xhaka – Iwobi (77. Oxlade-Chamberlain), Alexis Sánchez, Lucas (72. Ramsey) – Giroud.
    Náhradníci: Ospina – Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Mustafi, Reine-Adélaïde, Coquelin, Maitland-Niles.

    Crystal Palace FC: Hennessey – Kelly, Dann (C), Tomkins, J. Ward – Flamini, Puncheon – Townsend (71. Čung-Jong), Cabaye (65. Mutch), Zaha – Ch. Benteke (77. Campbell).
    Náhradníci: Speroni – Campbell, Čung-Jong, Fryers, Mutch, Sako, Husin.

    Rozhodčí: Marriner – Beck, Ledger (všichni Anglie)
    bahis siteleri