HC DDM Č. Budějovice – Austrálie U20 6:5 (kon.)
konec
HC DDM České Budějovice
6:5 (1:3, 1:1, 4:1)
Austrálie U20
Pondělí 02.01.2017, 17:30 • Budvar aréna, České Budějovice • Přípravné zápasy
Partner:

     
    Netradiční a vskutku napínavé utkání je u konce. Domácí HC DDM České Budějovice předvedlo ve třetí třetině nevídaný obrat, když se svěřencům Františka Eliáše povedlo otočit ze stavu 1:4 na 6:5. V závěru zápasu Australané z ničeho nic úplně odešli a DDM toho využilo. Jihočeský celek tak na třetí pokus australký výběr Josefa Rezka porazil. A to před vlastními fanoušky, kterých dnes přišlo 250.

    Perličkou a takovým bonbónkem dnešního utkání pak byla rozhodující trefa Pavla Samohejla z trestného střílení v 59. minutě. Talentovaný útočník vypůjčený z Vimperka speciálně pro tento zápas předvedl učebnicově provedenou forsbergovu kličku a ukradl vítězství pro DDM! Výborně zahrál také dvougólový kapitán Matěj Dvořák. (19:44:02)
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Australané vyhazují na zakázané uvolnění, DDM dnešní zápas vyhraje!
     
    59:33
    Puk v obranné třetině Austrálie, hosté už nemají síly na útok.
     
    59:05
    Hraje se poslední minuta zápasu a vhazuje se ve středním pásmu. Tohle už domácí nesmí pustit.
     
    58:45
    DDM Č. Budějovice právě vstřelily branku! Naprosto neuvěřitelně mazácky si při trestném střílení počínal PAVEL SAMOHEJL! Vimperský "Lavi" se rozjel k pravému mantinelu, načež párkrát hodil rameny a zakončil jednou rukou do odkryté části klece forsbergovou kličkou! Diváci jsou ve varu!
     
    58:45
    Pavel Samohejl uháněl sám na bránu, ale byl faulován. Je nařízeno trestné střílení!
     
    58:33
    Kapitán Mitchell Henning pálil od pravého mantinelu, ale výborně zasáhl David Prušák!
     
    57:45
    Hosté jakoby přestali hrát. DDM je všude dříve a pátý gól ho evidentně nakopnul.
     
    56:27
    Teď mohlo jít DDM dokonce do vedení! Hráč se zkušenostmi z třetí nejvyšší české soutěže Jakub Šafář se dostal dokonce nadvakrát k zakončení, ale jeho velice dobré střelecké pokusy k překvapení všech za zády Tetreaulta neskončily.
     
    55:50
    DDM Č. Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí k radosti svých fanoušků skórují a je vyrovnáno! Po střele Romana Hlavici zůstal puk ležet v brankovišti, kde si ho šikovně vyšťoural MATĚJ DVOŘÁK. Kapitán DDM tak v pravý čas pomohl svému týmu důležitou brankou! Asistence: Roman Hlavica.
     
    55:41
    To už není možné! Domácí byli ve velkém tlaku a stoprocentní příležitost měl znovu Ondřej Vaculík. Ten ale puk za ležícího gólmana Austrálie neprocedil!
     
    55:07
    Závěrečné minuty běží a hra nabírá na obrátkách.
     
    53:37
    DDM Č. Budějovice právě vstřelily branku!
    Výborná kombinace krajského týmu z Českých Budějovic končí v síti! David Weber se za brankou hostů krásně uvolnil, když oklamal protihráče, a následně poslal puk před branku na osamoceného JANA MICHALCE. Ten se v podobných situacích nemá ve zvyku mýlit. Závěr zápasu bude ještě zajímavý! Asistence: David Weber a Filip Ruprecht.
     
    53:09
    Přesilovku DDM znovu nevyužilo, Kong se vrací do hry.
     
    53:03
    Znovu Roman Rákosník pálil od modré a vyrážečka Tetreaulta mohla vyniknout.

    Matěj Mayer

    Branky a nahrávky: 12. Jelínek, 33. Dvořák (Jelínek), 47. Novák (Tisoň), 54. Michalec (Weber, Ruprecht), 56. Dvořák (Hlavica), 59. Samohejl (TS) – 7. Cornford, 17. Carini (Lewis, Cornford), 19. Kubara (Kong, Webster), 25. Webster, 48. Santilli (Kubara)


    HC DDM České Budějovice: Vokůrka (21. Terber, 41. Prušák) – Stolarik, Trnka, Ruprecht, Bělohlav, Rákosník (A), Musel, Beránek – Hlavica (A), Dvořák (C), Jelínek – Michalec, Šafář, Weber – Kantor, Novák, Tisoň – Samohejl, O. Vaculík, Schuppler. Trenér: Eliáš a P. Vaculík
    Austrálie U20: McCann (41. Tetreault) – Marino, Jaunozols, Kubara, Stringer, Tripp – Webster (A), McGuiness (A), Brunt, Carini, Cornford, Henning (C), Kong, Lewis, Lodge, Ruck, Santilli, Sillato. Trenéři: Luoma a Rezek

    Rozhodčí: Pražák – Jindra, Šesták

    Diváci: 250
    bahis siteleri