Jihlava – Ústí n/L 4:0 (kon.) | Třebíč – Frýdek-M. 2:0 (kon.) | Most – Kadaň 3:2 (kon.)
Litoměřice – Benátky n/J 2:3 (kon.) | Havířov – Motor ČB 1:2 (kon.) | Kladno – Prostějov 3:2 (2:1 po s.n.)
Slavia – Přerov 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:0 (3:0, 1:0, 0:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Středa 04.01.2017, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    22:04
    Dukla právě vstřelila branku!
    Rekord WSM Ligy, potažmo první ligy, v gólech vstřelených obráncem je na čísle 16. Jihlavský zadák JIŘÍ ŘÍHA se mu mocně přibližuje, když dává dnes již druhou branku a celkově jich má třináct. JIŘÍ ŘÍHA využil výbornou přihrávku Čachotského na střed útočného pásma, vystřelil a poslal kotouč nad lapačku Soukupa. Asistence: Tomáš Čachotský, Petr Šidlík.
     
    03:31
    Dukla právě vstřelila branku!
    Že by jihlavskou střeleckou kanonádu v prvních třech a půl minutách zastavila přesilovka Ústí, to se tedy říci nedá. Jihlava totiž střílí branku v oslabení, kdy se obránce-kanonýr JIŘÍ ŘÍHA dorazil kotouč za Soukupova záda poté, co gólman hostí vyrazil střelu Davida Březiny z pravého kruhu. Asistence: David Březina, Filip Seman.
     
    02:20
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavě zatím zápasy v retro-dresech moc nevycházely, ale začátek zápasu toto tvrzení hodně popírá. Tomáš Čachotský přihrál před branku na ŠIMONA SZATHMÁRYHO, který dnes coby obránce hraje na křídle čtvrté formace, a ten propasíroval puk mezi pravým betonem Soukupa a tyčkou do sítě. Asistence: Tomáš Čachotský.
     
    01:15
    Dukla právě vstřelila branku!
    Druhá hezká kombinační akce jihlavských hokejistů již slaví úspěch. DAVID BŘEZINA dostal na vrcholu pravého kruhu kotouč od Bilčíka, jenž mu jej lehce přistrčil, sjel si blíže na střed a propálil Soukupa. Asistence: Vlastimil Bilčík, Lukáš Anděl.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 2. Březina (Bilčík, Anděl), 3. Szathmáry (Čachotský), 4. Říha (Březina, F. Seman), 23. Říha (Čachotský, Šidlík)


    HC Dukla Jihlava: M. Svoboda (Sáblík) – Kajínek, Říha, Půža, Bilčík, Kaláb (C), Šidlík, Dundáček, Dobrovolný, Szathmáry – Jergl, Skořepa (A), Důras – Anděl, F. Seman, Březina (A) – Diviš, Zeman, Čachotský – Stoklasa, Jícha.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Soukup (Volke) – M. Vágner (C), Bernad, Husák, Kasík (A), Přindiš, Macek, M. Zdvořáček – Poulíček, Roubík (A), Melka – D. Merta, Vrdlovec, Z. Doležal – Moučka, Gengel, Dalecký – Navarra, Komárek, Markulinec.

    Rozhodčí: Kašík – Měkýš, Reich
    bahis siteleri