Los Angeles – Minnesota 4:3 (po pr.) | Toronto – Montreal 3:5 (kon.) | Florida – Boston 0:4 (kon.)
New Jersey – Edmonton 1:2 (po pr.) | Columbus – NY Rangers 4:5 (kon.) | Ottawa – Washington 0:1 (kon.)
St. Louis – Dallas 4:3 (kon.) | Arizona – NY Islanders 2:1 (2:0 po s.n.) | Calgary – Vancouver 3:1 (kon.)
San Jose – Detroit 6:3 (kon.) | Carolina – Boston 4:3 (po pr.) | Pittsburgh – Tampa 6:2 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
3:5 (2:3, 1:1, 0:1)
Montreal Canadiens
Neděle 08.01.2017, 01:00 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:51 Michael MCCARRON - 3:5
     
    43:51
    Montreal právě vstřelil branku!
    Montreal znovu vede o 2 branky! McCaron dostal puk za brankou soupeře vyjel a poslal puk směrem před branku. Andersen nestál š'tastně v brance a betonem si srazil puk do branky. Asistence: Daniel Carr.
    38:15 James van Riemsdyk - 3:4
     
    38:15
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Toronto si vytvořilo obrovský tlak. Mitchell Marner obkroužil s pukem celou třetinu a skvělou nahrávkou našel před brankou JAMESE VAN RIEMSDYKA, který poslal puk do odkryté branky.Asistence: Mitchell Marner, Nikita Zajcev.
    20:36 Alexandr RADULOV - 2:4
     
    20:36
    Montreal právě vstřelil branku!
    Montreal využívá i druhou přesilovku! Shea Weber jel s pukem za branku soupeře a backhandem přihrál kolem druhé tyče na volného ALEXANDERA RADULOVA, který uklidil puk do odkryté branky. Asistence: Shea Weber, Nathan Beaulieu.
    19:59 Nikita ŠČERBAK - 2:3
     
    19:59
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tohle bude nezapomenutelná noc pro NIKITU ŠČERBAKA! NIKITA ŠČERBAK dostal přesnou nahrávku od Jeffa Petryho a osamocen před brankou soupeře zachoval chladnou hlavu – puk si potáhnul do strany a nedal Andersonovi šanci zakročit! Hostujícímu útočníkovi se tak podařilo skórovat ve svém prvním zápase NHL. Asistence: Jeff Petry.
    16:01 Nazem KADRI - 2:2
     
    16:01
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Toronto využívá další přesilovku a máme vyrovnáno! James van Riemsdyk nahrál na střed na Mitchella Marnera, který vypálil. Price jeho střelu vyrazil do strany, kam si najel osamocený NAZEM KADRI, který obloučkem překonal Price! Asistence: James van Riemsdyk, Mitchell Marner.
    08:25 Tyler BOZAK - 1:2
     
    08:25
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Toronto využívá přesilovku! James van Riemsdyk vezl kotouč po pravém křídle nahrál na střed na Mitchella Marnera, který se neukvapil a místo střely našel skvělou zadovkou osamoceného TYLERA BOZAKA, který rychlou střelou překonává Price! Asistence: James van Riemsdyk, Mitchell Marner.
    03:47 Artturi LEHKONEN - 0:2
     
    03:47
    Montreal právě vstřelil branku!
    Montreal zvyšuje své vedení! ARTURI LEHKONEN se dostal s pukem do přečíslení 2 na 1. Tuto akci se rozhodl zakončit sám a střelou, na vzdálenější tyč prostřeluje Andersena. Lehkonen měl u této branky i pořádný kus štěstí, jeho střelu ještě usměrnila hokejka domácího obránce. Asistence:Tomáš Plekanec, Jeff Petry.
    00:19 Max PACIORETTY - 0:1
     
    00:19
    Montreal právě vstřelil branku!
    Montreal po vyhraném buly zůstal ve třetině soupeře. Alexander Radulov sebral odražený puk a zpoza branky ho přeložil na nikým nepokrytého MAXE PACIORETTYHO, který střelou zápěstím, propálil Andersena. Asistence: Alexander Radulov, Shea Weber.

    Veronika Loudová

    Branky a nahrávky: 9. Bozak (Marner, J. van Riemsdyk), 17. Kadri (Marner, J. van Riemsdyk), 39. J. van Riemsdyk (Marner, N. Zajcev) – 1. Pacioretty (Radulov, S. Weber), 4. Lehkonen (Plekanec, Petry), 20. Ščerbak (Petry), 21. Radulov (S. Weber, Beaulieu), 44. McCarron (Carr)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (Bibeau) – Rielly, N. Zajcev, Gardiner, C. Carrick, Hunwick, R. Polák – J. van Riemsdyk, Bozak, Marner – Komarov, Kadri, W. Nylander – M. Martin, F. Gauthier, Hyman – Matthews, Co. Brown, Leivo.
    Montreal Canadiens: Price (Montoya) – Jemelin, S. Weber, Beaulieu, Petry, Barberio, Johnston – Pacioretty, Danault, Radulov – Andrighetto, Plekanec, Lehkonen – Carr, T. Mitchell, Flynn – McCarron, Farnham, Ščerbak.

    Rozhodčí: Hebert, Pochmara – Shewchyk, Alphonso
    thejrc.org