Los Angeles – Minnesota 4:3 (po pr.) | Toronto – Montreal 3:5 (kon.) | Florida – Boston 0:4 (kon.)
New Jersey – Edmonton 1:2 (po pr.) | Columbus – NY Rangers 4:5 (kon.) | Ottawa – Washington 0:1 (kon.)
St. Louis – Dallas 4:3 (kon.) | Arizona – NY Islanders 2:1 (2:0 po s.n.) | Calgary – Vancouver 3:1 (kon.)
San Jose – Detroit 6:3 (kon.) | Carolina – Boston 4:3 (po pr.) | Pittsburgh – Tampa 6:2 (kon.)
konec
Calgary Flames
3:1 (2:0, 0:1, 1:0)
Vancouver Canucks
Neděle 08.01.2017, 04:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:10 Michael FROLÍK - 3:1
     
    58:10
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Matthew Tkachuk nádhernou diagonální přihrávkou z obranného pásma našel na útočné modré čáře MICHAELA FROLÍKA, který se řítil na pravém křídle do samostatného úniku a po sjetí před bránu zamířil mezi betony Jacoba Markströma. Český útočník poslal Calgary do dvoubrankového vedení a brankář Vancouveru se po inkasování gólu hodně vztekal! Asistence: Matthew Tkachuk a Jyrki Jokipakka.
    23:04 Bo HORVAT - 2:1
     
    23:04
    Vancouver právě vstřelil branku!
    BO HORVAT si zpoza brány krásně vybruslil do levého kruhu pro vhazování a po krásné otočce z úhlu zamířil mezi betony Chada Johnsona ke vzdálenější levé tyči. Canucks snížili na 2:1! Asistence: Alexander Edler a Troy Stecher.
    15:29 Matt STAJAN - 2:0
     
    15:29
    Calgary právě vstřelilo branku!
    MATT STAJAN si najel před bránu na krásnou přihrávku Garnetta Hathawaye z pravého křídla a ostrého úhlu a mezi betony podruhé překonal Jacoba Markströma. Flames vstřelili dva slepené góly a vedou nad Canucks 2:0! Asistence: Garnett Hathaway a Dougie Hamilton.
    14:26 Alex CHIASSON - 1:0
     
    14:26
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Sean Monahan v blízkosti vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl ke krásné střele zápěstím, kterou na přední tyči jemnou tečí usměrnil nad lapačkou Jacoba Markströma do pravého horního rohu brány ALEX CHIASSON. Asistence: Sean Monahan a Johnny Gaudreau.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 15. Chiasson (Monahan, J. Gaudreau), 16. Stajan (Hathaway, D. Hamilton), 59. Frolík (Tkachuk, Jokipakka) – 24. Horvat (Edler, Stecher)


    Calgary Flames: Ch. Johnson (Elliott) – Giordano (C), D. Hamilton, Brodie, D. Wideman, Jokipakka, Engelland (A) – J. Gaudreau, Monahan (A), Chiasson – Tkachuk, Backlund, Frolík – Versteeg, S. Bennett, Ferland – Bouma, Stajan, Hathaway. Hlavní trenér: Glen Gulutzan.
    Vancouver Canucks: Markström (R. Miller) – Edler, Stecher, Sbisa, Biega, B. Hutton, Trjamkin – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Megna – M. Granlund, B. Sutter, Eriksson – Baertschi, Horvat, Burrows (A) – B. Gaunce, Chaput, Skille. Hlavní trenér: Willie Desjardins.

    Rozhodčí: Kyle Rehman, Graham Skilliter. Čároví: Ryan Galloway, John Grandt

    Diváci: 18685
    thejrc.org