Barys – N.Novgorod 1:3 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Soči 3:1 (kon.) | Jekatěrinburg – Spartak Moskva 4:3 (kon.)
HC Slovan – Vladivostok 3:2 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
3:2 (1:0, 1:2, 1:0)
Admiral Vladivostok
Neděle 08.01.2017, 17:00 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:22 Jeff TAFFE - 3:2
     
    59:22
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak toto je neuvěřitelný závěr zápasu a domácí celek dává v poslední minutě dost možná rozhodující branku! Po krásné akci se dostal ke střele od modré čáry Kyle Chipchura, do té ještě vložil hůl JEFF TAFFE a svým dnešním druhým gólem pravděpodobně Slovanu vystřelil tři body! Asistence: Kyle Chipchura.
    34:53 Jeff TAFFE - 2:2
     
    34:53
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak nakonec je k radosti Arény Ondreja Nepelu srovnáno! Po rychlém kontru se dostal ke střele Cheechoo, jehož pokus dokázal Serebrjakov vyrazit betonem pouze na hůl najíždějícího JEFFA TAFFEHO, jenž zachoval chladnu hlavu a puk dorazil do poloprázdné branky Admiralu! Asistence: Jonathan Cheechoo.
    29:06 Pavel MAKARENKO - 1:2
     
    29:06
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Tak toto je špatná třetina pro domácí celek – do samostatného úniku se dostal PAVEL MAKARENKO, který zakončoval pod horní tyčku – jeho střelu sice dokázal Brust lapačkou tečovat, ale puk se nakonec došoural za brankovou čáru. To ještě několik minut kontrolovali sudí u videa, ale nakonec branku hostům přeci jen přisoudili. Asistence: Jonathon Blum a Andrej Sigarjov.
    25:32 James WRIGHT - 1:1
     
    25:32
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    No a nakonec je asi zaslouženě vyrovnáno, Slovan si o to svou pasivní hrou koledoval už delší dobu. Admiral se dostal do rychlého přečíslení, puk měl v pravém kruhu Tkačjov, který dokázal přesným pasem najít před prázdnou klecí JAMESE WRIGHTA – ten se tváří v tvář prázdné brance nemýlil a stav zápasu je srovnaný. Asistence: Vladimir Tkačjov a Robert Sabolič.
    02:13 Andrej ŠŤASTNÝ - 1:0
     
    02:13
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak toto bylo velice rychle a slovenský celek jde ze své první šance do vedení! Po obrovské chybě obrany Vladivostoku se k pohotové střele dostal Surový, kterého sice vychytal Serebrjakov, ovšem puk vyrazil pouze na hůl ANDREJE ŠŤASTNÉHO, jenž dokázal ránou z první trefit odkrytou část branky a poslal Slovan do vedení! Asistence: Tomáš Surový.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 3. Šťastný (Surový), 35. Taffe (Cheechoo), 60. Taffe (Chipchura) – 26. Wright (Tkačjov, Sabolič), 30. Makarenko (Blum, Sigarjov)


    HC Slovan Bratislava: Brust (Pogge) – Kundrátek, Sersen (C), Švarný (A), Plastino, Ďaloga, Starosta, Bačík – Cheechoo, Taffe (A), Sukel' – Halama, Jeglič, Nedorost – Chipchura, Surový, Šťastný – Pätoprstý, Lušňák, Skalický – M. Hlinka.
    Admiral Vladivostok: Serebrjakov (Treťjak) – Blum, Bartulis (C), Sigarjov, Morrisonn, Zemčjonok, Gavrilenko, Kurašov, S. Iljin – Wright, Tkačjov, Sabolič – Alexandrov, Volčenkov (A), J. Jakovlev – Makarenko, Žafjarov, Kazakov – Gorškov, Sajustov (A), M. Plotnikov.

    Rozhodčí: Ansons, Olenin – Zacharenkov, Sadovnikov
    thejrc.org